Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט 10.1 ב$29.9?

NINJMNKY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מעניין לראות את הפרצופים של המלעיזים, אם זה שהזמין באמת היה מקבל טאבלט שעובד והכל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה מעניין לראות את הפרצופים של המלעיזים, אם זה שהזמין באמת היה מקבל טאבלט שעובד והכל.

היה גם כיף לראות חזירים שעפים באוויר והופכים לחתיכות בייקון, אבל שנינו יודעים שלא זה ולא זה יכולים להתרחש :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תשמ'ע !

גם אני נפלתי פעמים או שלוש בקניה מהסינים ולכן אינני קונה מהם שום דבר כבר שנים.

אבל יש הבדל גדול בין קנייה שבה כולם כותבים לך שהמוכר רמאי/שקרן עם הוכחות ואתה בכול זאת מנסה להאמין שאולי יגיע אליך טאבלט ב-30 דולר.

החתימה שלך מרמזת ש...:-D

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתם חושבים שעלות יצור לטאבלט סיני היא יותר מ5 דולר אתם חיים בסרט,אז 30 דולר לטאבלט זה הגיוני והם עוד מרוויחים יפה.

הם לא מפתחים מוצרים הם מעתיקים, והחומרה עולה גרושים אין להם עלויות פיתוח.

קניתי את המוצר,אם קיבלתי טאבלת הרווחתי,אם לא אז לא הפסדתי כלום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תשמ'ע !

גם אני נפלתי פעמים או שלוש בקניה מהסינים ולכן אינני קונה מהם שום דבר כבר שנים.

אבל יש הבדל גדול בין קנייה שבה כולם כותבים לך שהמוכר רמאי/שקרן עם הוכחות ואתה בכול זאת מנסה להאמין שאולי יגיע אליך טאבלט ב-30 דולר.

החתימה שלך מרמזת ש...:-D

קניתי המון מהסינים ואני ממשיך לקנות. אומנם לא מכשירים אלקטרוניים. ועדיין לא קרה מקרה שעבדו עליי.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

גם אני לא מבין את הרתיעה מסינים. רמאים יש בכל מקום, גם מוכרים אמריקאים/בריטים/מהירח יכולים לנסות לדפוק קופה על חשבון מישהו.

לבטל את כל המוכרים הסינים משמעותו לבטל בפניך שוק גדול, זול ובעל היצע ענקי של מוצרים שונים. אני אישית אין לי שום בעיה לרכוש מהסינים את רוב הדברים. יחד עם זאת, הרתיעה היחידה שיש לי היא זמני משלוח ארוכים מאזור אסיה. אם מדובר במשהו שאני מעדיף לקבל יחסית מהר - רק מוכרים אירופאיים/אמריקאים. גם אוסטרלים באין ברירה יתקבלו בברכה. אם לא איכפת לי, סיני IT IS.

פורסם

הצייד צודק, אבל בכל זאת צריך לדעת מה לא לקנות (כלי עבודה!), דברים שיכולים לסכן אתכם, יהוו סכנה הרבה יותר מאשר חברה בעלת אחריות ואיכות. אני למשל קניתי משור כוס אוניברסלי (קישור) הידקתי את המסורים (כניראה שלא מספיק, בכל זאת, שימוש ראשון..) ויצאתי לפעולה, בתוך 3 שניות השתחררו המסורים, אחד נשבר כבר על העץ.. השני עף (!) מהכלי ולמזלי פגע בדלת ברזל שמפרידה בין הדלת זכוכית.. ולא בי או באחי הקטן שהיינו בגינה באותו רגע, מיותר לציין שזה עף במהירות גבוהה (בכל זאת, ממקדחה בפעולה).

JL Audio

פורסם

מוכרים אמריקאים ואירופאיים זה לא תמיד כזה מהיר, היו לי דברים שהגיעו מסין לפניי שהגיעו ממקומות אחרים כמו ארה"ב או אירופה.

למרות שיש מוצרים שאני מזמין בארה"ב עם משלוח מהיר, המוצרים מגיעים תוך מס' ימים לארץ - זה נחמד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

המשלוח הכי מהיר שקיבלתי אי פעם - מבריטניה. הזמנה נעשתה ביום שישי בצהריים, מוצר הגיע הביתה ביום שני. עד היום קשה לי להאמין שזה קרה.

כל משלוח שהזמנתי מארה"ב מגיע תוך 6-5 ימים, ככה שאני בנתיים מרוצה.

פורסם

אין ספק, אבל זה לא המצב. אתמול קיבלתי מעטפה עם מספר המעקב המתאים. במעטפה היה מטבע וזהו. המעטפה היא בגודל של 15*11 ס"מ.

שיניתי את פרטי הדיספיוט בהתאם, ואני מחכה לתוצאות.

דני

פורסם
אם אתם חושבים שעלות יצור לטאבלט סיני היא יותר מ5 דולר אתם חיים בסרט,אז 30 דולר לטאבלט זה הגיוני והם עוד מרוויחים יפה.

תבדוק כמה עולה מסך LCD בגודל 7 אינץ', ברזולוציה הכי גרועה שתבחר.

:turn-l:
פורסם
לכל כלל יש יוצא מן הכלל.

המשלוח הכי מהיר שקיבלתי אי פעם - מבריטניה. הזמנה נעשתה ביום שישי בצהריים, מוצר הגיע הביתה ביום שני. עד היום קשה לי להאמין שזה קרה.

כל משלוח שהזמנתי מארה"ב מגיע תוך 6-5 ימים, ככה שאני בנתיים מרוצה.

אני ממתין למוצר שרכשתי כבר יותר מחודש (הונג-קונג). בפעם הראשונה כנראה הייתה טעות בשליחה,

וכרגע אני ממתין לאותו מוצר אחרי שהמוכר הציע לשלוח אותו שוב.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

עדכון משמח; התקשרתי לPayPal ישראל ואמרתי לבחורה (המאוד נחמדה) שענתה לי שאין שום סיבה בעולם שאני אשלח בחזרה איזה מטבע מחורבן בשווי 10אג, המשלוח יעלה לי 20שח בעוד ההחזרה שאני אמור לקבל הוא 120שח.

הבטיחה לבדוק את הנושא ולחזור אלי "עוד היום".

לפני 10 דקות (בדיוק חצי שעה אחרי שהתקשרתי אליהם) קיבלתי החזר מלא לPayPal שלי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...