Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הפעם אנחנו מוותרים לך, אבל פעם הבאה תשתדל לאבד מאזדה או יונדאי או משהו בסגנון ולא אלפא :)

מאזדה או יונדאי אף אחד לא היה טורח לעזור לו לחפש :lol:

emotion of motion

פורסם

טוב לשמוע. פותח השרשור הרוויח את הרכב שלו בחזרה, ואנחנו הרווחנו שרשור לפנתיאון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שמח לקרוא על כך. עכשיו רק נישאר הסיפור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קרה לרבים מאיתנו וזה בסדר,

אני פעם חניתי בת"א בצד הכביש וכאשר חזרתי מדייט כושל פשוט לא מצאתי את הרכב.

היה לי איתוראן אז טילפנתי אליהם במטרה שיעזרו לי, אמרתי להם מה הסיסמא שלי והכל ועדיין אסור היה להם לומר לי היכן הרכב

בדיוק, שיחקו איתי ברמזים, אומרים לי: "אתה בכיוון הנכון, תמשיך לחפש"

זה היה עצוב ומצחיק.

מה שכן, הם הפעילו לי 4 אורות ואזעקה דרך הלווין ובסוף מצאתי את הרכב.

שמח שמצאת אותו, בהחלט אלפא של פעם ואכן שירשור לפנתיאון.

פורסם

היה סיפור בגרמניה על זוג קשישים שבאו לעשות קניות בסופר מרקט. מסביב לסופרט מרקט היו חניות והיו לו מספר כניסות לחנות. הקשיש נישאר להמתין לאשתו בזמן שהיא עושה קניות. אחרי שהיא יצאה מהחנות לא מצאה את בעלה, התעצבנה והלכה לביתה עשרות קילומטרים ברגל עם כל הקניות. הקשיש המתין שעות לאשתו שלא מגיעה והלך לחנות לשאול לאן נעלה. הם לא מצאו אותה אז הוא נסע לביתו ורצה כבר להגיש למשטרה שנעלמה אשתו כאשר היא הגיע. היא הייתה מאוד עצבנית וחשבה שהוא עזב אותה, לכן התגרשה ממנו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתקשר ל 100 ותגיד להם מה שקרה והם יעזרו לך ואל תתביש פעם אחותי פעם איבדה את הרכב בקניון :-D

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

• תוכן חדש...