Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קצת פרטים על האירוע:

שבוע שעבר (שישי 2:50 לפנות בוקר, רחובות) חברה שלי נהגה בריכבי ורכב פגע בה בעת נסיון לבצע פרסה לא חוקית ברמזור.

לאחר מס' דקות בודדות הגיע ניידת משטרה ו"דחפה" לנהגים ינשוף (שניהם עברו) ולא הייחסה לעבירת התנועה שביצע הנהג הפוגע.

מבדיקה של המשטרה, שלא פתחה דו"ח, התברר שהנהג הפוגע נסע ללא טסט לרכב וגם בשלילה.

עם כל הדברים הללו השוטרים המשיכו בדרכם ואמרו להם שהביטוח יטפל בעניין.

לא נלקחו פרטים של הניידת או השוטרים. רק של הנהג הפוגע.

חשוב לי לציין שגם לרכב שלי אין ביטוח בתוקף זה 3 חודשים. טעות רצינית.ושיש ברשותי רק ביטוח צד ג' ולא מקיף.

פניתי לשמאי דרך החברת ביטוח והוא השבית את הרכב.

שאלתי אותו האם זה אפשרי לתבוע את הנהג הפוגע גם אם אין לי טסט לרכב והוא השיב שהעניין לא משנה כי יש פגיעה ברכוש.

האם להמשיך את התביעה דרך הביטוח לתביעות קטנות?

אני יכול להטביע את עצמי בכך שאני תובע אותו וגם לי אין טסט?

מה עלי לעשות?

עזרה בבקשה....

פורסם

עשית קצת סלט. לא מעניין אותך מה יש לו או אין לו. אתה תובע אותו אישית, על הנזק שנגרם לרכב שלך.

בקיצור, קח את דו"ח השמאי שלך, מחירון לוי יצחק מעודכן ליום התאונה, ותבע אותו על סכום מחיר מחירון בתביעות קטנות.

לשם הבהרה אציין שאני לא יודע אילו עוד טפסים אתה צריך, נסה להיוועץ עם חברת הביטוח שלך, הם בטוח יודעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עשית קצת סלט. לא מעניין אותך מה יש לו או אין לו. אתה תובע אותו אישית, על הנזק שנגרם לרכב שלך.

בקיצור, קח את דו"ח השמאי שלך, מחירון לוי יצחק מעודכן ליום התאונה, ותבע אותו על סכום מחיר מחירון בתביעות קטנות.

לשם הבהרה אציין שאני לא יודע אילו עוד טפסים אתה צריך, נסה להיוועץ עם חברת הביטוח שלך, הם בטוח יודעים.

ומה לגבי העובדה שאין לי טסט? למרות שהוא אשם אך לא הודה.

פורסם

לנהג הפוגע אין טסט ויש שלילה.

לך אין טסט ואולי אין ביטוח- לא ברור כל כך מדבריך.

המשטרה מתעלמת מזה ומזה. חלם? סדום? המערב הפרוע?

שלושה מעורבים. אפס צדיקים, אפס חוק.

פורסם
לנהג הפוגע אין טסט ויש שלילה.

לך אין טסט ואולי אין ביטוח- לא ברור כל כך מדבריך.

המשטרה מתעלמת מזה ומזה. חלם? סדום? המערב הפרוע?

שלושה מעורבים. אפס צדיקים, אפס חוק.

אני חושב שזו טעות הקלדה ואין לו דווקא טסט. (אם יש צד ג' אז איך אין ביטוח?)

צוריה - לעיניינך, תבע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. להיעד טסט יש לפעמים משקל אבל במקרה של פחות מחצי שנה הוא לא רב.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...