Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012 - Bluetooth חיוג קולי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבוע שעבר קיבלתי רכב ליסינג פורד פוקוס חדשה, מכיוון שהרכב מגיע עם דיבורית BT מובנית היה חשוב לי לוודא שנושא החיוג הקולי עובד כשורה, למזלי מישהו אחר במשרד קיבל בדיוק את אותו הרכב חודש לפני, ניגשתי לרכב שלו חיברתי את האייפון שלי ואכן חיוג קולי עובד.

כאשר הגיע הרכב שלי ציפיתי שהדבר יעבוד בדיוק אותו הדבר, להפתעתי החיוג הקולי לא עובד בכלל, לא משנה מה עשיתי פשוט לא עובד, פניתי אל חברת הליסינג בבקשה לבדוק למה זה לא עובד, אחרי מספר ימים שהרכב במוסך קיבלתי תשובה לקונית "במשלוח האחרון שהגיע לארץ חברת פורד הורידה את נושא החיוג הקולי", כלומר ברכב שאני קיבלתי זה לא זמין ולא משנה מה אעשה זה לא יעבוד.

לא באופן אישי זה נשמע כמו קשקוש שהמציאו בחברת הליסינג בשביל להוריד אותי מהגב שלהם, האם לדעתכם התשובה הגיונית ? מיותר לציין שניסיתי לפנות לדלק מוטורס באתר האינטרנט שלהם ואף אחד לא חזר אלי (הפניה נעשתה ביום רביעי :roll:).

מישהו יכול אולי לאמת לי את הנושא ? ביינתים אני מסרב לקבל את הרכב...

תודה מראש, דני.

פורסם

כן, ברכב שבו שזה עובד אומרים store לאחר מכן את השם + המספר ואז זה נשמר לחיוג קולי.

ברכב שלי, חלק מהפקודות עובדות וחלק לא, הפקודה store פשוט לא עובדת.

כרגע אני מנסה לקרוא בפורומים בחו"ל, נראה שיש עוד כמה דברים שאפשר לנסות, הפתרון הכי פשוט הוא דלק מוטורס, אבל לא נראה שלמישהו שם אכפת במיוחד...

פורסם

דבר ראשון תנסה לפנות לשרות של דלק מוטורס אולי הם יוכלו לעזור לך (תגיד שיש לך בעיה עם הפעלת החיוג הקולי ואל תנסה לשאול האם יש מצב שלא הגיע חיוג קולי בדגמי 2012)

מעבר לזה, תבדוק בספר רכב מה כתוב (במידה ויש לך אחד) נשמע לי מוזר שכל הפקודות הקוליות עובדות וקיימות,אבל דווקא את החיוג הקולי ביטלו.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...