Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבע לכם, בא לי להוציא חוזה על מישהוא בישראכרד!

כמו רבים וטובים אחרים, גם לי יש כרטיס ישראכרד.

בעבר, מידי פעם היו מתקשרים אלי, המוקדנית הייתה מציעה לי איזה מבצע/הלוואה/שקר כל שהוא, הייתי מסרב בנימוס ובזה נסגר העניין.

לאחרונה יש להם שיטה חדשה, הטלפון מצלצל, אני מרים ואז ההודעה האוטומטית אומרת "לקוח קבוצת ישראכארד, נא להמתין" ואז זה מעביר אותי אוטומטית למוזיקת מעליות מעצבנת.

בהתחלה חשבתי אולי זה משהוא חשוב אבל לאחר המתנה של מספר דקות גיליתי שהחוצפנים האלה מכניסים אותי להמתנה של מספר דקות רק בכדי להציע לי איזה מבצע/ הלוואה או שקר אחר.

אתם מבינים את גודל השערוריה? כבר לא נאה להם להתקשר ולדבר איתי רגיל, הם צריכים למקסם מספר שיחות לדקה אז בשביל שהם יתרידו אותי בשקרים שלהם, אני עוד צריך להמתין עם הריצרד קליידרמן המחורבן שלהם.

כשהתלוננתי למוקדנית התברר שמדובר במערכת חדשה שהם התמיעו ומאחר ומדובר (לטענתם) במערכת ממוחשבת, לא ניתן לבטל את העניין.

מה עושים? איך מתמודדים עם המערכת החדשה הזו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פשוט תודיע להם שאתה לא מעוניין לקבל מבצעים בטלפון (אלא אם כן אתה כן מעוניין, ואז זה בעייתי).

עריכה קטנה:

ראיתי שרשמת "לא ניתן לבטל את העניין". איזה עניין? של ההמתנה או של המבצעים בטלפון?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אין דבר כזה לא ניתן.

פשוט שיוציאו את המספר שלך מהמאגר של התוכנה. שלח להם מכתב מאיים. רצוי גם לערב גורמים כמו המועצה לצרכנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לאחרונה אני מקבל הרבה שיחות טלפון מוקלטות כאלו , היום בבוקר הייתה אחת משלי יחימוביץ'

"שלום , כאן שלי יחימוביץ' , אני מזמינה או..." ניתוק.

Gn'f'R

פורסם

תפנה אליהם בזעם ותנסה להשיג את ההנהלה, ואם אין לך עצבים להתעסק עם זה: תשחק אותה משוגע טרחן ותגיע איכשהו למנהל כלשהו וגם איתו תגלם איזה מישהו משוגע, עד שישימו בכרטיס שלך הערת לקוח: " לא להתקשר! הבן אדם חולה נפש."

לאחרונה אני מקבל הרבה שיחות טלפון מוקלטות כאלו , היום בבוקר הייתה אחת משלי יחימוביץ'

"שלום , כאן שלי יחימוביץ' , אני מזמינה או..." ניתוק.

לא מסקרן אותך למה היא רצתה להזמין אותך? אולי זה לבית שלה לאכול אורז עם קציצות?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

זה מעצבן אותך.. אני כבר שבוע מקבל שיחות ממתווכים על הדירה שאני רוצה למכור,כאשר בכלל מכרתי אותה לפני כשלושה חודשים ומייד מחקתי את המודעה מיד 2 (רק שם פירסמתי), מחצי מידע שהצלחתי לדלות ממתווך, המספר שלי נכנס לאיזה מאגר מידע של מתווכים ופתאום החליט לצוף כמו חרא על המים למרות שכבר שלושה חודשים אין לי מודעה פעילה.

נ.ב

אם יש כאן מתווכים באולם,אשמח לדעת מה שם המאגר שממנו אתם דולים את המספרים על מנת שאוציא את השם שלי משם.

פורסם

זה איזה מאגר פנימי של ארגון של המתווכים. לא פתוח לקהל הרחב.

גם אני סבלתי מהעניין - מצד שני, כאשר פרסמתי ביד 2 95% מהפניות היו של מתווכים. כעת, מספר שבועות לאחר שהדירה נמכרה (ואפילו המתווכים הורידו אותה מיד 2) עדיין מתקשרים אלי מתעניינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומה אגיד על אמריקן אקספרס, שאחרי שנתיים ללא בעיות, יצא שביום שישי לפני שבועיים-שלושה הייתי זקוק לנציג שירות לקוחות.

אבל מה, באמריקן אקספרס לא חושבים שחברה המספקת שירות חשוב שכזה צריכה להעמיד מוקד לרשות הלקוחות בסופ"ש.

אפילו לא מוקד מינימלי, לפחות חמישה עובדים שיענו לכלל הלקוחות נשמע לי הגיוני. אז יהיו זמני המתנה ארוכים יותר, זה היה מקובל עלי,ֿ לא ביקשתי את שירות הזהב כמו ביום רגיל אבל לפחות משהו!

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כבעל עסק, הייתי צריך להוציא מספר ספק בישראקרד.

הנבלות לא עונים, ולא חוזרים אליך. עברתי 17 מדורי גהנום ומספר דומה של ימים עד שפתאום התקשר אליי מישהו לקבוע פגישה ולבוא להחתים אותי! פשוט לא ייאמן.

לא זוכר כבר איפה התלוננתי, אבל קיבלתי כפיצוי כרטיס מתנה של ארוחת בוקר זוגית בארומה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מסקרן אותך למה היא רצתה להזמין אותך? אולי זה לבית שלה לאכול אורז עם קציצות?

מעדיף אורז נקי (בלי רוטב) עם תירס,וצלחת קציצות טרייה מהצד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתמול התקשר אליי בנימין נתניהו, בחור נחמד אבל לא עונה לשאלות שלי, ממשיך בשלו!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אחרי החגים השנה היה לי חיוב לא ברור.

אחרי שבוע בטלפון מול ישראכרט שאף אחד לא ענה פשוט הלכתי לבנק.

חייכתי יפה לבנקאית שלי ובקשתי שתזמין לי ויזה חדש ואם אפשר בצבע גולד (למה לא.. חיים פעם אחת).

ככה נפרדתי מישראכרט אחרי בערך 8 שנים של עזרה הדדית להפרד מהכסף שלי.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...