Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב (וגשום) לכולם,

לשכנה שלי יש הונדה סיוויק 2001. לפני כשבוע הנעתי לה את הרכב עם כבלים. המצבר בן 3, מתוצרת שנפ (או volta, לא זוכר).

הרכב הניע תקין במשך שבוע ללא שום בעיה.

היום בבוקר, המצבר מת שוב. אני מניח שמדובר כאן במצבר שעשה את שלו, אבל האם יש כאן משהו נוסף מעבר למצבר?

איזה מצבר מומלץ לשים ברכב מבחינת אמפר/שעה?

תודה,

מתן.

פורסם
בוקר טוב (וגשום) לכולם,

לשכנה שלי יש הונדה סיוויק 2001. לפני כשבוע הנעתי לה את הרכב עם כבלים. המצבר בן 3, מתוצרת שנפ (או volta, לא זוכר).

הרכב הניע תקין במשך שבוע ללא שום בעיה.

היום בבוקר, המצבר מת שוב. אני מניח שמדובר כאן במצבר שעשה את שלו, אבל האם יש כאן משהו נוסף מעבר למצבר?

איזה מצבר מומלץ לשים ברכב מבחינת אמפר/שעה?

תודה,

מתן.

סביר להניח שהמצבר אכן עשה את שלו וגמר את חייו אחרי 3 שנים, המצבר המומלץ לרכב הזה הוא מצבר צר 45A .

פורסם

ורק ע"מ להיות בטוח - צריך לבדוק את הטעינה שתקינה (אבל כנראה שהיא בסדר כי המצבר "החזיק" קצת לאחר הנעה בכבלים).

מעבר לכך באמת סביר שהמצבר גוסס.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...