Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מודל t

turaua
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתוך סקרנות, רציתי לדעת אם תהליך הייבוא אפשרי, תודה מראש!

אין כל סיבה שלא. וכי מה שונה מודל T מכל מכונית אחרת?

פורסם
אין כל סיבה שלא. וכי מה שונה מודל T מכל מכונית אחרת?

אין אורות מאחורה, אין חגורות. זה לא עומד בתקנים של הטסט הישראלי.

פורסם
אין אורות מאחורה, אין חגורות. זה לא עומד בתקנים של הטסט הישראלי.

אין חגורות גם בסוסיתא וגם בדה שבו (למיטב זכרוני), גם לא באחרות ישנות. אין כריות אוויר בכמה מהמכוניות שייבאו בשנים האחרונות. לא בעיה להוסיף תאורה.

פורסם
צריך מוסך שמראה נכונות לטפל ברכב. יש מוסך שיסכים ל מודל t בארץ?

אני לא מכיר את כל המוסכים בארץ ואת הרצונות של כל אחד. אבל למה שלא תקרא ממש בעמוד הזה היום יש שרשור שלם על מודל T? אני חושב שתוכל לקבל שם תשובות.

פורסם

בauto bild klassik של ינואר 2013 כתוב על נסיעת מבחן במודל T ברחובות המבורג ביום ראשון.

מערכת הקירור לא מתאימה לרכב במצב עצירה אלא רק במצב תנועה.

הבלימה נעשית על ידי משיכת רצועת עור שמתהדקת על הציר האחורי וגורמת לחיכוך, וזה די סמלי.

המהירות המקסימלית 50 קמ"ש.

מסקנה - לא כדאי להתנייע איתה ברחובות בהם יש כלי רכב נוספים או רמזורים אדומים.

מילא הרישוי, אבל איפה אתה חושב לנסוע איתה?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ככל שידוע לי משרד התחבורה מחייב לשדרג את מערכת הבלימה, ולא מוכן לאשר תנועה בדרכים של מודל T עם מערכת הבלימה האורגינלית.

יש כמה מודל T אורגינליות בארץ - שלא נוסעות בדרכים בגלל הבעיה הזאת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ככל שידוע לי משרד התחבורה מחייב לשדרג את מערכת הבלימה, ולא מוכן לאשר תנועה בדרכים של מודל T עם מערכת הבלימה האורגינלית.

יש כמה מודל T אורגינליות בארץ - שלא נוסעות בדרכים בגלל הבעיה הזאת.

מידע מופרח מבלי להעליב, כל עוד ככה הרכב יצא מהמפעל והיה תקין וכשיר לתנועה בזמנו אז הרכב יכול לנוע בכבישי ישראל!~

היה מקרה של פורד T שהגיע למכון רשוי ולא ידעו איך לאכול את רכב ובעל הרכב החליט להעמיד את הרכב במוזאון אגד וסתם הופצה השמועה שאי אפשר לעשות טסט ! בעל הרכב גם סיפר לי שכלל לא התאמץ אמרו שאי אפשר וכך זה נשאר.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
בauto bild klassik של ינואר 2013 כתוב על נסיעת מבחן במודל T ברחובות המבורג ביום ראשון.

מערכת הקירור לא מתאימה לרכב במצב עצירה אלא רק במצב תנועה.

הבלימה נעשית על ידי משיכת רצועת עור שמתהדקת על הציר האחורי וגורמת לחיכוך, וזה די סמלי.

המהירות המקסימלית 50 קמ"ש.

מסקנה - לא כדאי להתנייע איתה ברחובות בהם יש כלי רכב נוספים או רמזורים אדומים.

מילא הרישוי, אבל איפה אתה חושב לנסוע איתה?

לא מדוייק , בפורד מודל T יש אופציה למשאבת מים ואז הקירור הרבה יותר טוב למרות שגם בלי משאבה הקרור מצויין,הבלימה של הרכב מתבצעת עיי דוושה שלוחצת טבעת מצופה בבד מיוחד וזה נלחץ על הגיר שהוא פלנטרי והרכב נבלם מצויין ברמה שאתמול נדבקתי לשימשה והרכב נוסע יותר מ50 קמ"ש מגיע בערך ל70

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
מידע מופרח מבלי להעליב, כל עוד ככה הרכב יצא מהמפעל והיה תקין וכשיר לתנועה בזמנו אז הרכב יכול לנוע בכבישי ישראל!~

היה מקרה של פורד T שהגיע למכון רשוי ולא ידעו איך לאכול את רכב ובעל הרכב החליט להעמיד את הרכב במוזאון אגד וסתם הופצה השמועה שאי אפשר לעשות טסט ! בעל הרכב גם סיפר לי שכלל לא התאמץ אמרו שאי אפשר וכך זה נשאר.

אז הוא כן יעבור טסט עם בלמים מקוריים?

ויש מוסך מורשה בארץ שמסכים לטפל ב T ?

פורסם
אז הוא כן יעבור טסט עם בלמים מקוריים?

ויש מוסך מורשה בארץ שמסכים לטפל ב T ?

הוא יעבור טסט כמו שהוא ואין שום מוסך שיעבוד לך על הרכב!:wink: (אתה צריך להיות המוסך של עצמך)

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
הוא יעבור טסט כמו שהוא ואין שום מוסך שיעבוד לך על הרכב!:wink: (אתה צריך להיות המוסך של עצמך)

ברורמלי שאני יעבוד עליו לבד, זה כל הכיף:wink: . אבל ביבוא צריך אישור ממוסך שיסכים לעבוד על הרכב :-(

פורסם

זה אישור די פיקטיבי, אף מוסך לא מתחייב לטפל, זה אישור עקרוני.

בוא נגיד, בתהליך היבוא אישור מוסך לא תיהיה הבעיה שלך.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...