Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון שנת 02' ב 125K...?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולסכם אני תמיד אומר שאם יש מישהו שמוכן למכור בסכום הזוי הוא תמיד גם ימצא את ההזוי שמוכן לקנות בסכום כזה...

אמירה גאונית. אני אחשוב על זה כשאציע את הבית שלי למכירה ב-15 מיליון ש"ח. לפי מה שאתה תמיד אומר, תמיד גם יימצא הקונה. במחשבה שניה, אני אציע אותו למכירה ב-30 מיליון. אם כבר אז כבר.

כנראה שלמוכר של הלאון יש הרבה הומור או הרבה סבלנות, כי טלפונים רציניים הוא לא יקבל עד שיחתוך את המחיר ב-70%.

פורסם

לכל החכמולוגים , למוכר יש מוסך משלו בחדרה כך שהוא לא השקיע סכומים עצומים כמו שאתם חושבים , רוב ההשקעה היא עבודה. ראיתי את הרכב והוא מגיע להספק של 450 כ"ס עם שני מגדשי טורבו.

כמובן שהמחיר שהוא דורש עצום ומוגזם אבל לדעתי הוא לא ממהר למכור.

פורסם
לכל החכמולוגים , למוכר יש מוסך משלו בחדרה כך שהוא לא השקיע סכומים עצומים כמו שאתם חושבים , רוב ההשקעה היא עבודה. ראיתי את הרכב והוא מגיע להספק של 450 כ"ס עם שני מגדשי טורבו.

כמובן שהמחיר שהוא דורש עצום ומוגזם אבל לדעתי הוא לא ממהר למכור.

בטח הרכב הזה דורש תחזוקה חודשית עם כמות התקלות שיש לו. קשה לי להאמין שמגיעים להספקים כאלה ואין תקלות.

מה שכן, מעניין כמה הוא עושה מ 0-100 :twisted: ....

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מחיר מוגזם, אם כי הרכב המדובר מושקע בכל טוב ועושה בית ספר ללאונים שהרגע יצאו מהמפעל (וגם ביקרו בסדנה).

הרכב אולי באמת שווה 125 אלף, אבל אני לא רואה מישהו מוציא עליו סכום כזה או אפילו קרוב לזה.

מישהו רוצה לאון 4 מקורית בשליש מהסכום? :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני בכלל בדעה כזאת:

השקעת ברכב,סבבה.

אתה מתכוון לדרוש כסף על מה שהשקעת?

תתכנן לדרוש 30 אחוז מכל התוספות שהשקעת כי נדיר שתמצא מישהו שישקיע חצי ממה שהשקעת,ככה אני חושב.

או לחלופין להוריד את כל מה שאפשר להוריד ולמכור בפורומים/יד 2.

הבן אדם חי בסרט.

125 אלף?

הוא ימכור את הרכב עד סוף החיים שלו וכמובן גם עד אז הוא לא יימכר.

לא משנה כמה הושקע בו.

רכב 2002.

125 אלף שקל.

היום אתה יכול לקנות רכב ספורטיבי ב90 אלף,משנתון הרבה יותר מתקדם,להשקיע את ה35 האלה ולקבל מפלצת.

אנשים הזויים.

פורסם

פורשה 911 קררה משנתון דומה - קצת פחות ביצועים בקו ישר, יותר בסיבובים והרבה יותר פוזה .

כנראה שעלויות התחזוקה יהיו נמוכות יותר מאשר של הליאון הזאת שמתוחה עד הקצה.

אותו מחיר.

בהצלחה במכירה!

פורסם

כמה קנאה, כמה קנאה... אוי אוי.

חיה ותן לחיות. אני מבין שהחיים שלכם ורודים אם אתם מכניסים את האף שלכם לחיים של מישהוא אחר?

(לא מכיר לא את הרכב, ולא את הבעלים - פשוט מעצבנת אותי התופעה של דחיפת אף לעניינים של אחרים).

פורסם
כמה קנאה, כמה קנאה... אוי אוי.

חיה ותן לחיות. אני מבין שהחיים שלכם ורודים אם אתם מכניסים את האף שלכם לחיים של מישהוא אחר?

(לא מכיר לא את הרכב, ולא את הבעלים - פשוט מעצבנת אותי התופעה של דחיפת אף לעניינים של אחרים).

מה הקשר קינאה ???? מה ???

אתה חושב שמישהו רואה את הסיאט הזאת וחולם עלייה בלילה ? אתה חושב שאנשים מזילים ריר שהיא עוברת ?

אתה חושב שרואים את האוטו בחניה ומצטלמים לידו ? אתה קולט שזאת שנת 2002 ?

אם זאת הייתה מיאטה או משהו כזה אז ניחא.. אף אחד לא מקנא ולומר את האמת הרכב מכוער !

פשוט אנשים בהלם מהמחיר המוגזם זה הכל .

זה כמו השמנות האלה ששוקלות 300 קילו ואנשים נועצים בהם עיניים שיש לה חוצפה ללכת עם חוטיני

והיא בטוחה שאנשים מקנאים . לא הייתי רוצה רכב כזה גם אם היה בו 1000 כ׳ס ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
חחח אהבתי את הכתיבה ...

זה כדי שתגיד לו "אני בא אלייך עכשיו עם 70 אלף מזומן" והוא יסכים, ואתה תהיה בטוח שעשית את העיסקה הטובה ביותר בחייך ואתה אלוף העולם במיקוחים. 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...