Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

״הטסה המעופפת״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה ז״א מה לעשות?? אתה באמת משלים עם זה שטסה יכולה לעוף פה ושם ואולי לפגוע בבן אדם?! פה ושם......?!?!?!

אחרי השרשור הזה, לא ממש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה טסות אלו?גם אני קניתי משם טסות כוכב ב80 שקל.

אם אתה אומר ש2 סטים של טסות עשו לך בעיות תבדוק את עצמך במקום להתלהם.

זה נכון שטסות סיניות חלופיות לא להיט, אבל בטח שהן יכולות להחזיק מעמד יפה, צריך להיזהר משפשוף ממדרכה .

אני אומר שסט אחד החזיק משהו כמו 3 שנים (מעל חצי מהסט לפחות)

אבל הסט השני זה היה סתם טסות מהזבל בפנצ'רייה בחינם, לא פרמטר לשום דבר

מבחינתי הטסה היא רכיב מיותר, דווקא בגלל כל הנטיה שלו להשבר

פורסם

כחלק מיציאה עם הכלבה שלי לטיול תמיד היינו מגיעים לכיכר שאנשים טסים בה וכל פעם שמסיימים את החצי סיבוב עפה לה טסה להנאתה, זה בהחלט מפחיד אפילו שאני הייתי במקום מרוחק ובטוח מהטסה.

לצערי שמתי לב שמקרים כאלו קוראים לרוב או מרכב ישן/ליסינג שאף אחד לא מתרגש מאחזקת הרכב או חוסר איזוק כאשר יש פגיעה בטסה.

ואני חשבתי שמה שראיתי זה נדיר מסתבר שזה מאוד שכיח :x

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זה מה שמפחיד אותכם?

עכשיו בעבודה קפצתי רגע לסופר, אני שומע מאחוריי משהו חורק בצורה מחרידה. בחורה דתיה נוסעת על מאזדה. כל הברקסים חורקים ולא חורקים כי רטוב, כמו מין שריקה כזאת אלה שומעים את המתכת שך הרפידות משתפשפת על הדיסקים...

אז הטסות מפחידות אותכם?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אני אומר שסט אחד החזיק משהו כמו 3 שנים (מעל חצי מהסט לפחות)

אבל הסט השני זה היה סתם טסות מהזבל בפנצ'רייה בחינם, לא פרמטר לשום דבר

מבחינתי הטסה היא רכיב מיותר, דווקא בגלל כל הנטיה שלו להשבר

3 שנים לטסות סיניות גם אם חלק מהן לא היו שלמות, זה נראה לי בסדר יחסית.

אני חושב שיש טסות יפות(כנס לאתרים בחו"ל או לאיביי בריטניה\רגיל ואמזון) ותבין.

העניין הוא שנכון, האיכות הלא מקורית היא כנראה(בטוח)הרבה פחות טובה מהמקורי, רוב הטסות מיוצרות בסין.

ולגבי הבחור שציין כאן שצריך לשים את החישוק ברזל טוב ואז לא צריך אזיקונים,

תמיד עדיף לשים אזיקונים ליתר ביטחון, שים אחד\שתיים, במילא מתישהו הם ישחירו.

פורסם

2 סיפורים לחיוב ולשלילה על טאסות. :wink:

סיפור ראשון (כואב):

כחודשיים לאחר רכישת האיביזה (המקסימה) שלי נסעתי על איילון לכיוון גלילות

לאסוף הביתה את אחי שהיה חייל בזמנו.

לקראת הפניה לכיוון גלילות מאיילון יש גשר שבירידה ממנו יש מעין מדרכה מפרידה בין נתיבים

בנתיב לידי בחורה במאזדה 2 שחורה נוסעת משום מה הסתכלתי לשניה עליה והלייב אני קולט

את הטאסה מתנתקת לה מהגלגל ומדחילה בגלגול עצמי לכיוון מדרגת ההפרדה הזאת...עולה על המדרגה

קופצת לגובה של הרכב שלי מולי! כבר רצו לי תסריטים בראש שהיא נוחתת לי על המכסה מנוע והבאסה

וההלם כבר שוטפים אותי (בלימת חירום לא באה בחשבון יש מכוניות מאחוריי) והטאסה מפספסת את המכסה

מנוע במילימטר אולי ואני שומע "בום" הייתי בטוח שהיא עברה תחת הרכב...נשמתי לרווחה אבל לא הייתי רגוע

עצרתי בצד פוסע לכיוון החלק הקדמי של הרכב...אוי פאק!!! :shock: הטאסה ננעצה בתוך הגריל! (עשתה חור!) ונתקעה שם.

סיפור שני:

חבר עם פוקוס 2006....נעלמה לו טאסה ברכב (מקורית).

אולי גנבה אולי התנתקה (לא היו לו אזיקונים)...לאחר חיפושים בכל מיני מקומות לגבי טאסה חלופית

שלא הצליחו בירר במוסך ולאחר ששמע את המחיר שרצו החליט לוותר.

שבוע לאחר מכן אני הולך ברחוב לכיוון חבר אחר ובאחד הרחובות אני מזהה שוכבת לה הפוכה טאסה

שנראית חדשה (שלמה לא שבורה או שרוטה, אבל מלוכלכת בטירוף) של פוקוס!

טלפון לחבר...הטאסה מורכבת ופינוק לכל ארבעת הטאסות של אזיקונים לרכב.

פורסם
3 שנים לטסות סיניות גם אם חלק מהן לא היו שלמות, זה נראה לי בסדר יחסית.

אני חושב שיש טסות יפות(כנס לאתרים בחו"ל או לאיביי בריטניה\רגיל ואמזון) ותבין.

העניין הוא שנכון, האיכות הלא מקורית היא כנראה(בטוח)הרבה פחות טובה מהמקורי, רוב הטסות מיוצרות בסין.

ולגבי הבחור שציין כאן שצריך לשים את החישוק ברזל טוב ואז לא צריך אזיקונים,

תמיד עדיף לשים אזיקונים ליתר ביטחון, שים אחד\שתיים, במילא מתישהו הם ישחירו.

אני חושב ש 3 שנים לטסות של 80 ש"ח זה מעל ומעבר :lol:

פורסם
מה לעשות שזה טסות סוג ז' שלא יושבות טוב,

והיבואן רוצה 750 ש"ח על זוג טסות מקוריות!!!!

בחיים לא קרו לי דברים כאלה, גם אם טסות זבל של אוטו דיפו.

אולי הנזק כאן זה אתה?

אם יש לך נטיה לשבור טסות, תסע בלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בחיים לא קרו לי דברים כאלה, גם אם טסות זבל של אוטו דיפו.

אולי הנזק כאן זה אתה?

אם יש לך נטיה לשבור טסות, תסע בלי.

חשוב מאוד לבדוק!

הרכיבו לי טסות חדשות בצורת כוכב לפני יומיים והיום אחרי כמה נסיעות אני מסתכל שחלק מהטסה קצת באוויר, זאת אומרת ההיקף שלו קצת השתחרר מהג'אנט, למרות האזיקונים והחישוק הברזל. כנראה שלא כל טסה חלופית שמותאמת לגודל של ג'אנט מתאימה ב100 אחוז (לא קשור לברגים\לא ברגים, מבחינת צורה).אולי זה צריך להיות ככה בכלל, לא יודע.

יש דבר כזה לחץ מהגלגל ?

פורסם
חשוב מאוד לבדוק!

הרכיבו לי טסות חדשות בצורת כוכב לפני יומיים והיום אחרי כמה נסיעות אני מסתכל שחלק מהטסה קצת באוויר, זאת אומרת ההיקף שלו קצת השתחרר מהג'אנט, למרות האזיקונים והחישוק הברזל. כנראה שלא כל טסה חלופית שמותאמת לגודל של ג'אנט מתאימה ב100 אחוז (לא קשור לברגים\לא ברגים, מבחינת צורה).אולי זה צריך להיות ככה בכלל, לא יודע.

יש דבר כזה לחץ מהגלגל ?

כן, בוודאי, הגלגל מתעוות בזמן הפעלת עומסים (מקבל צורה אליפטית)

הדפורמציה היא קטנה מאד, אבל אם החישוק של הטסה לא מסוגל לקבל אותה, או שהפלסטיק מתנגד

אז הגיוני שהטסה תצא או תשבר אחרי כמה זמן

פורסם

מסתבר שיש אנשים שבשבילם טסות של גולף זה דבר נחוץ מאוד.

לאשתי ניסו לגנוב אותם, אבל הן היו מחוזקות באזיקון.

השאלה היא למה? מה תעשה עם טסה?

Peugeot  5008 2023 

פורסם

יש, זה:

1961_Mercedes_Benz_W111_220SEb_Opera_Coupe_For_Sale_Front_resize.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...