Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול יצאתי מעבודה ,עובד לידי בחור ,מדבר בפלאפון :"רגע רגע אני כבר חוזר אלייך". פונה אליי :"אחי, אני צריך עצה,עזרה . אני מנהריה, הייתי עכשיו בבית משפט (אכן היינו ליד בית משפט, אבל בת"א), איבדתי את הארנק שלי בתוך בית המשפט, אני הולך עכשיו למשטרה בדיזנגוף . אין לי איך לחזור הביתה. אני אשאיר לך איזשהוא חפץ ערבון. תעזור לי".

לרוב איני נושא עימי ארנק לעבודה, כך שגם לו הייתי רוצה, לא היה באפשרותי לסייע לבחור.

אבל בגלל שזו אינה פעם ראשונה שאני נתקל בבקשה כזו (פחות או יותר הסיפור חוזר על עצמו - פעם נאבד הארנק, פעם נגנב, פעם נגמר הדלק באוטו),שאלתי היא האם למישהו יצא פעם לתת כסף למישהו במצב כזה (תמורת חפץ ערבון כלשהוא)? ואם כן, אז איך נגמר הסיפור?

או שמא זו רולטת הפראייר הקלאסית?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אחי?אתה רוסי נכון?תעזור לי בשני שקל להגיע לחיפה(מבאר שבע כשעוד הייתי חייל).

אחי?אתה יכול לעזור לי בכמה שקלים?אני חייב להגיע לנהריה.אני מאשדוד,אני אלוף ישראל באיגרוף(כשהייתי תלמיד ולא היה אכפת לי קצת לריב מכות):-P:-P:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן. סיפר סיפור דומה (רק בלי בית משפט). נתתי לו שקל שהיה עלי.

לא הדבר הכי חכם שאפשר לעשות (לך תדע אם אין משהו יותר מלוכלך בהמשך) אבל סה״כ נראה לי באדם סביר והיינו במקום מרכזי. אם אני מרגיש לא נוח או משהו אני מסתלק משם כמה שיותר מהר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

^ לפני מס' שנים, בתחנה המרכזית בת"א, היה בחור רוסי שכל הזמן סיפר איזה סיפור על זה שהוא זכה מקום ראשון באיגרוף והוא צריך כסף לנסוע באוטובוס. נתקלתי בו כמה פעמים, תמיד ביקש כסף ותמיד הייתה לו פיתה\ קולה ביד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה המלכוד פה. מצד אחד אני אומר לעצמי, ״הבנאדם הגיע למצב שהוא מבקש מאנשים״ ואז אני נותן מרחמים, כדי לשמוע סיפורים אחר כך על איך שיש וילה בקיסריה ופרארי בסלון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קרה לי מקרה דומה עם איזה אחד במרכז המסחרי בנשר. נראה אדם נורמטיבי בבגבים מכובדים ואמר שחסר לו 50 ש"ח כדי להגיע לחתונה של הבת שלו, וביקש את המספר כדי להיות בקשר מתי הוא יוכל להחזיר את הכסף.

עד היום אני מחכה לשיחה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^ לפני מס' שנים, בתחנה המרכזית בת"א, היה בחור רוסי שכל הזמן סיפר איזה סיפור על זה שהוא זכה מקום ראשון באיגרוף והוא צריך כסף לנסוע באוטובוס. נתקלתי בו כמה פעמים, תמיד ביקש כסף ותמיד הייתה לו פיתה\ קולה ביד.

עכשיו אתה יודע מאיפה הכסף לאוכל :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני כמה שנים עצרתי לתדלק בבית מרכזים בהרצליה. בתחנה היו שתי נשים בפיאט טמפרה שניגשו אלי ושאלו האם אהיה מוכן לעזור להן.

כששאלתי לפשר העניין, הן סיפרו שהן חייבות להגיע לת"א ושמסיבה כלשהי (כבר לא זוכר למה) אין לאף אחת מהן ארנק עליה ונגמר להן הדלק ברכב.

חשבתי על זה קצת ובסוף תדלקתי להן על חשבוני 20₪. אם הן משקרות, לפחות הן קיבלו בנזין שחוץ מלהשתמש בו כדי לנסוע אין להן באמת מה לעשות בו, ואם הן דוברות אמת, הרי שהכמות ששמתי להן אמורה להספיק להן עד ליעד.

כך או כך, אני לא ארעב ללחם בגלל 20₪ שיחזרו או לא יחזרו אלי.

השתיים הודו לי, לקחו את מספר הטלפון שלי והבטיחו להחזיר את הכסף. אז הבטיחו.

אני יודע בוודאות שאם הייתי נקלע לסיטואציה הזאת פעם נוספת, הייתי נוהג בצורה דומה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פעם אחת נתתי לאחד כזה בתחנה מרכזית ת"א הישנה . הוא סיפר ששודדו אותו בכוח - האמנתי, ראיתי שיורד לו דם מהראש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש סידרתיים כאלו, קולטים למי יש פנים של ...נקרא לזה תמים/פרייר. כעיקרון כשיטה אני לא מוכן לתת. בתקווה שיעלמו.

אפשר להבחין, מי באמת במצוקה ומי חסר בושה. אדם שניראה נורמטיבי, ביישן, אם כבר פונה, רואים שהוא מבולבל ורוצה לקבור את עצמו, יש סיכוי שזה אמיתי, לזה אני מוכן לתת. אלה שפונים בבטחון, אם סיפור קורע לב, חבל על הזמן להתעסק אתם.

כניראה שבגלל זה כמעט לא פונים אלי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

פעם בתחנה מרכזית בב"ש ראיתי אישה עוברת ומבקשת כמה שקלים לאוטובוס מכל האנשים שהיו ברציף. אף אחד לא נתן לה... היא הגיעה אלי וביקשה כמה שקלים (חמישה \ עשרה, איני זוכר) בשביל שיהיה לה מספיק כסף לשלם בעבור דמי הנסיעה לאופקים... פתאום, ממש שנייה אחרי שהיא ביקשה, כאילו כהמשך לבקשה היא אמרה לי "מהר,מהר - האוטובוס נוסע!"... חצי בשוק הוצאתי את הארנק ונתתי לה כסף... פתאום להפתעתי החיובית היא רצה לאוטובוס שכבר יצא מהרציף, התחילה לדפוק לו על החלון ועלתה עליו מכשהנהג עצר...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
קרה לי מקרה דומה עם איזה אחד במרכז המסחרי בנשר. נראה אדם נורמטיבי בבגבים מכובדים ואמר שחסר לו 50 ש"ח כדי להגיע לחתונה של הבת שלו, וביקש את המספר כדי להיות בקשר מתי הוא יוכל להחזיר את הכסף.

עד היום אני מחכה לשיחה :lol:

משיח לא בא ומשיח גם לא מצלצל.

אם מדברים על נשר, אנשים שאני מכיר מספרים על איזה מסכן שעמד באזור צומת כפר חסידים וביקש נדבות. בסוף "המשמרת" הוא הולך ומתניע את הרכב המפואר שלו שאותו הוא מחנה בתחנת דלק. אם אתה מתעקש אני יכול לשאול אותם לשמו או לדגם של המכונית. הם נשבעים שזה סיפור אמיתי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• אחראי פורום
פורסם

מי זה, ההוא שכל פעם בא עם שלט מותאם לחג המתקרב?

״משפחה מרובת ילדים רוצה לחגוג את פסח/סוכות/עיד אל פיטר״?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני נותן תמיד, כשאני עם הפורש פנמרה. מפחד שמישהו יראה שלא נתתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל הדוגמאות שניתנו הן דברים שכיחים בנוף ארצנו,לצערי. אך מה שמייחד את הדוגמה שנתתי הוא שהבחור הציע לתת איזהשהוא חפץ ערבון (לא ביררתי מה החפץ,כי ממילא לא עלה בידי לסייע‏)‏.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...