Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת אומרת שגם בשגרה מותר לשוטר לחנות בחניית נכים נניח? או סתם להעמיד את הרכב באמצע הכביש? לא נראה לי הגיוני שיש מישהו מספיק אידיוט בכדי לקבל החלטה שכזו.

בזמן פעילות מצידי שיחנה גם על חנית נכים, שהמדרכה שלה אדומה לבנה, ויש X גדול ובולט עליה. הצלת חיים חשובה מזמנו של כל בנאדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם אני לא הבנתי. הרי מותר להם לחנות היכן שהם רוצים כאשר הם במשימה (או איך שלא יקראו לזה),

אז החוק החדש מתיר להם לחנות איפה שבא להם גם סתם ככה, נגיד, בשביל לקפוץ רגע לארומה?

פורסם

כתבה בערוץ 2 לכל המעוניין - כאן

אין לי ממש מה לומר, הם עשו זאת גם לפני החוק .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אני אהיה הצדיק התורן משום שכולם מיהרו לשפוט את שוטרי ישראל בגלל כמה תמונות בפייסבוק.

אותי גידלו לכבד את אנשי אכיפת החוק באשר הם. בעיקר משום שבזמן שאני מתכרבל בגשם הם נרטבים בחוץ ומקבלים יחס ביזיוני כאשר הם מנסים לעשות את עבודתם.

כל זה נאמר למרות ניסיון לא מדהים עם מספר שוטרים שלא רואים את תפקידם כמו שאני רואה אותו (כולל שוטרת תנועה אחת שניסתה להלביש לי דוח על דיבור בנייד).

קיבלו לגיטימציה לחנות איפה שהם רוצים? לא נורא. זאת אחת מהטבות התפקיד. על הטבות בתפקידים אחרים אני לא רואה מחאה.

אני לא רואה תמונות בפייסבוק של אנשים עם דלקן שמקבלים דלק בחינם כעוות נפשם.

פורסם

אז, כדי לפתור את הבעייה ששוטרים חונים בכל מקום ולא מקבלים דו"ח, הוציאו להם פטור. נחמד. פיתרון יצירתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Alonyam, ההבדל היחיד בין הטבות במקום עבודה כמו דלקן לבין האפשרות שניתנה לשוטרים לחנות ולעצור איך שבא להם הוא גדול. כי אני עם דלקן בכל מקרה לא אעצור באמצע מעבר חציה, באדום לבן וגם לא אחנה בחניית נכים.

והלגיטימציה שהם קיבלו היא כן נוראה, כי זה פוגע בכל שאר המשתמשים בכבישים והמדרכות.

המצב הוא שלא כל השוטרים הם כאלה ויש מספיק כאלה שכן יחנו ויעצרו כמו שצריך, אבל את הלימונים צריך לחנך מחדש.

פורסם

קיבלו לגיטימציה לחנות איפה שהם רוצים? לא נורא. זאת אחת מהטבות התפקיד.

חשבת על זה שיש סיבה למה אסור לחנות במקומות מסויימים.

זה בגלל שהחנייה מפריעה לתנועה, מסכנת משתמשי דרך, אמורה להיות פנויה לנזקקים וכו'.

חנייה במקום אסור זה לא "צ'ופר" זה התר להפריע, לסכן ולשלול זכויות ממי שמגיע להם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כנראה נמאס להם שמעלים להם לפייסבוק ניידות שלא חונות כחוק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חסכו לעצמם הרבה כאב ראש,

בעיר בה אני חי זה פחות מצוקה, אבל בעיר כבמו ת"א, זה pain in the ass (כפי שאומר הביטוי האמריקאי)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

איך מישהו יכול לקבל החלטה כזו בזיונית? קודם כל לא בכדי מקומות מסויימים מסומנים ע"מ שלא יחנו בהם, בין אם אלו חניות של נכים, מקומות בהם יש ברזי כיבוי אש או מקום לכבאיות בזמן שריפה או סתם מקום שיפריע למשתמשי הדרך אם יחנו בו.

דבר שני זה מפר באופן בוטה את עקרון השוויון, אחד מעמודי התווך של הדמוקרטיה, הרי שוטר שלא נמצא בפעולה\נקרא לקריאת מוקד הוא ככל האדם וכמו שלי אסור לחנות במקומות אסורים כנ"ל לגביו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...