Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתקשרים כי השוק על הפנים זה לא קשור ליד 2.

אני מעולם לא קיבלתי יותר מדי שיחות טלפון איכותיות מיד 2, תמיד הרכב בסוף נמכר מהשלט על הרכב.

יד 2 זה טוב לכל מני נודניקים ששואלים אותך: " אני מאילת ואתה בקריית שמונה תוריד 50 אלף מהמחירון ואני יבוא .." :lol:

פורסם

השירות של יד 2 מדהים ומה שהם נותנים זה מדהים - מספר זמני עבור מודעה.

אפילו אם היה מתחלף מספר - מה זה משנה? המספר מיועד עבור אנשים שמתקשרים למוכר דרך יד 2. אם המוכר משתמש במספר הזה שלא למטרה שהוא יועד, כלומר כדי לתלות מודעות על הרכב וכד', זה בעייה שלו. ולהתלונן על זה שנתנו מספר חינם עבור המודעה כאשר משתמשים במספר הזה לא ליעדו זה כבר נותנים אצבע והמוכר רוצה לקחת את כל היד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתם מפספסים פה נקודה.

יד2 בעצמם מציעים להדפיס מודעה להדבקה על הכרב. במודעה עצמה מצויין המספר. אי לכך, לא צפוי ולא סביר שהמספר יוחלף פתאום ובלי הודעה. שימו לב לכפתור הירוק.

בקיצור, תקלה. קרה. תקפידי לשמור את המודעה פעילה ותקפיצי אותה לפחות פעם ביום.

ScreenHunter_01 Dec. 19 21.40.jpg

:turn-l:
פורסם
אתם מפספסים פה נקודה.

יד2 בעצמם מציעים להדפיס מודעה להדבקה על הכרב. במודעה עצמה מצויין המספר. אי לכך, לא צפוי ולא סביר שהמספר יוחלף פתאום ובלי הודעה. שימו לב לכפתור הירוק.

בקיצור, תקלה. קרה. תקפידי לשמור את המודעה פעילה ותקפיצי אותה לפחות פעם ביום.

אני מקפיצה כל שלוש שעות, מודעה על אופנוע של חבר כבר עלתה עם מספר טלפון לא תקין - שכשמתקשרים מקבלים "ממספר הטלפון בהודעה הוחלף".

זה לא משנה עם השרות הוא חינמי או עולה כסף - הוא צריך לעבוד. טוב, אם ספק השרות מכבד את עצמו וספק שאינו משיב לפניות הציבור - לא מכבד.

לא היתי מפתחת ציפיות, אילו היה כתוב "שרות נסיוני, עלול לא לפעול"

לא היתי גם מתקמצנת לשלם כמה גרושים על שרות כזה, אם היו מבקשים.

פורסם

יד2 בעצמם מציעים להדפיס מודעה להדבקה על הכרב..

פ'סדר, אז כשיהיה לי כרוב אז אני לא אשים עליו מודעת מכירה עם מספר מיד 2, בינתיים זה פורום רכב ודין רכב ממש לא כדין כרוב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פ'סדר, אז כשיהיה לי כרוב אז אני לא אשים עליו מודעת מכירה עם מספר מיד 2, בינתיים זה פורום רכב ודין רכב ממש לא כדין כרוב!

אולי התכוון לגרב ? ושמישהו מוכר גרב ביד שניים כדאי לו שהמספר יתחלף מי פעם.

פורסם

אם היה שוק לגרביים בודדות, אני הייתי מיליארדר.

מה מילארדר, מולטי מיליארדר.

לאן תמיד נעלמת גרב אחת? :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה קטע. יד2 הורידו לי את האופציה להדפיס מודעה. הם עוקבים אחרי השרשור?

אזי, עוד מעט יהיה כפתור "עזוב אותך מרכבים, קח גרב!"

פורסם
פרסמתי שני רכבים, השתמשתי בשרות הנחמד של מספר טלפון זמני (ועוד עם הגבלה על שעות התקשרות), הדפסתי שלטים לרכבים...... ואף אחד לא מתקשר.

ביד2 מחליפים באופן שרירותי את מספרי הטלפון שהם נותנים לפרסום מודעה, בלי הודעה למפסרס ובלי התרעה מוקדמת.

ככה הלכו לי לאיבוד שבועיים של פרסום רכבים והיתי צריכה לנסוע היום לתל אביב להחליף שלט על אחד הרכבים במיוחד (שמנו אותו בחניה פנויה של חברים במרכז תל אביב, ציפינו שזה יתן חשיפה).

כתבתי לשרות לקוחות של יד2 - קבלתי 0 תגובה.

ראו הוזהרתם.

סליחה, אבל אם את רוצה להתלונן על מישהו - לך למראה ותתחילי להתלונן.

את מפרסמת את הרכב שלך עם שלטים? שימי את המספר שלך.

לפעמים אנשים ממש חצופים, גם מקבלים יופי של שירות בחינם ואז עוד יש להם תלונות.

פורסם
סליחה, אבל אם את רוצה להתלונן על מישהו - לך למראה ותתחילי להתלונן.

את מפרסמת את הרכב שלך עם שלטים? שימי את המספר שלך.

לפעמים אנשים ממש חצופים, גם מקבלים יופי של שירות בחינם ואז עוד יש להם תלונות.

קרא את השרשור כולו.

שרות, חינם או בתשלום, אמור לעבוד.

וזכותי לקטר אם אינו עובד.

• תוכן חדש...