Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

המליצו לי בעבר פה להתקין רמקולים אחוריים בנוסף לקומפוננט קדמי. אני לא הבנתי איפה ואיך ההתקנה נעשית. האם

מדובר בדלתות האחוריות? האם מונחים על המגש האחורי? כמה גודל הם תופסים? אשמח לתמונה שתיים שיתנו לי רעיון איך זה נראה והאם דרושה התקנה מסובכת לעניין זה (רוצה מינימום קדיחות והתקנות).

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

ההתקנה קשורה לרכב, יש רכבים שיש להם חריץ מובנה בדלתות, הגדלים שונים..

יש מכוניות שהיעוד זה במגש האחורי , וגם שם זה תלוי בגודל ...יכול להיות 6*9 יכול להיות 6.5" יכול להיות 5.25"..

תמיד אפשר להרכיב, לשנות, להוסיף, אבל קודם תגיד איזה רכב ואיזה שנה

פורסם

על איזה רכב מדובר?,

ואם כבר אתה מתקין קומפננט קדמי כדאי לך גם קומפננט אחורי מ6X9

ו6X9 זה רמקול שמונח בדרך כלל מאחורה במגש של האוטו כמו אמבטיה אין לי תמונה להמחשה אבל אני בטוח שנתקלת בזה פעם

פורסם

היי תודה.

טל, אני לא בטוח איך זה נראה האמת. מדובר ב- 2009 i10 ואני לא מעוניין לתפוס יותר מידי מקום בחלק האחורי הגם ככה קטן.

אולי אני אתחיל מההתחלה. אני לקראת שיפור מערכת השמע הקיימת. כרגע HU ישן ורמקולים אוריגנליים בקדמי.

חשבתי להחליף את יחידת הראש לאחד משתי אלה: (שאני מעוניין בבלוטות' מובנה שעובד סביר + )

1. clarion cz302

2.Pioneer DEH6250BT

איזה מהם מומלץ יותר? פחות חשוב לי השליטה של הסאב ומגבר וכאלה כי לא פשוט לא יהיו כנראה (אולי מגבר בהמשך...):shock:

לגבי הקומפוננט הקדמי נראה לי אני אלך על TEMPO6 MOREL

עכשיו, בגלל שאני לא מייעד כרגע מגבר למערכת המליצו לי להוסיף את אלו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733180

איך ואיפה אני אמור לשים אותם????

פורסם

i10 זה רכב קטן, אין איפה להכניס 6*9 מאחורה..

אולי יש לך מקום בדלתות? (בדלתות לא שמים 6*9) אולי יהיה מקום ל-"5.25 בדלתות

נ.ב אין לי מושג אם יש לך מגש אחורי, כי ראיתי שיש כמה i10 עם מגש ויש בלי מגש.. בעיקרון הרכב קטן, 6*9 שמים רק על המגש מאחורה.

6*9 זאת צורה אליפטית, 6 אינץ' על 9 אינץ'.

http://www.google.co.il/imgres?um=1&hl=en&tbo=d&biw=1440&bih=799&tbm=isch&tbnid=JcTChK0UWSMSdM:&imgrefurl=http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php%3Ft%3D341553&docid=84JDByWUL_W75M&imgurl=http://img820.imageshack.us/img820/9647/p1010234g.jpg&w=800&h=600&ei=IzvGUOemMYal0QXn9IHABQ&zoom=1&iact=hc&vpx=573&vpy=279&dur=770&hovh=194&hovw=259&tx=178&ty=129&sig=109971823580500319056&page=1&tbnh=139&tbnw=190&start=0&ndsp=35&ved=1t:429,r:10,s:0,i:108

הרמקולים למעלה אליפטיים, זה ה-6*9 בעיקרון..

פורסם

אז אני מניח שאצלי לא יהיה סיכוי להכניס משהו מאחורה...:? . צירפתי תמונה.

האם להסתפק בקומפוננט קדמי?

לא יודע אם זה ספציפית אצלי...אולי בגלל הרדיו דיסק המעאפן שיש לי...בנסיעה בכביש מהיר אפילו רדיו אני לא שומע :evil:

היטב...

אזמה ...להסתפק בקומפוננט קדמי בלבד?

מה לגבי יחידת הראש? פיוניר או קלריון מבין שני הדגמים שציינתי?

IMG_0621.jpg

פורסם
אז אני מניח שאצלי לא יהיה סיכוי להכניס משהו מאחורה...:? . צירפתי תמונה.

האם להסתפק בקומפוננט קדמי?

לא יודע אם זה ספציפית אצלי...אולי בגלל הרדיו דיסק המעאפן שיש לי...בנסיעה בכביש מהיר אפילו רדיו אני לא שומע :evil:

היטב...

אזמה ...להסתפק בקומפוננט קדמי בלבד?

מה לגבי יחידת הראש? פיוניר או קלריון מבין שני הדגמים שציינתי?

יחידת ראש אני לא אמליץ כי לא התנסיתי בהם.

בדר"כ קומפוננט קדמי מספיק בתנאי שיש סאב +מגבר, במקרה שלך רמקולים מאחורה בכל צורה שהיא יכולים להוסיף הרבה, בדלתות או במגש, אפשר לשים גם במגש קומפוננט של מורל, תואם לקומפוננט הקדמי וזה יוסיף הרבה.

רדיו , תלוי הרבה ביחידת ראש, תבדוק את האנטנה, אולי הקו אנטנה שניכנס ליחידת הראש, אם אתה אומר שהיחידת ראש ישנה אז יכול להיות שזאת הסיבה. בלאי התיישנות, נפוץ ברכיבים אלקטרוניים

פורסם

ישנם רכבים שהגיעו מהמפעל עם רמקולים 6X9 וגם 5X7, בין אם בדלתות או בדיפון אחורי.

לגבי הרכב הספציפי - קשה לדעת מהתמונה אם יש מקום לרמקולים 6X9 בצורה ראויה, ולא בטוח שהוא יצליח להחזיק את המשקל שלהם גם וידרוש חיזוק כלשהו.

לגבי הרדיו - האם אתה לא שומע כי אין קליטה או כי הווליום לא מספיק?

יתכן ואכן ישנו כבל אנטנה משוחרר, או שרגישות הרדיו נמוכה במיוחד.

1. האם הרדיו-דיסק הנוכחי הוא בילט-אין או יחידה נפרדת? אם נפרדת, של איזו חברה ואיזה דגם?

2. היכן ממוקמים הרמקולים הנוכחיים? בדלתות או על הדשבורד? איזה גודל הם?

3. מציע לך לחפש בפורום התקנות שבוצעו בקיה פיקנטו, הרכבים די דומים אחד לשני בגודלם ובאפשרויות ההתקנה.

4. דע לאיזה כיוון אתה הולך עם המערכת, בהווה ובעתיד על מנת לקבוע גבולות תקציב.

5. מציע לך לקפוץ למתקין מקצועי לקבל ממנו הצעות להתקנות רלוונטיות עבורך.

6. לגבי הרדיו-דיסקים - אין לי נסיון עם אף אחד מהם, אבל לקלריון יש 2 יציאות מגבר אל מול 1 בפיוניר, מה שיהווה יתרון בעת שדרוג עתידי אם ידרש.

פורסם
ישנם רכבים שהגיעו מהמפעל עם רמקולים 6X9 וגם 5X7, בין אם בדלתות או בדיפון אחורי.

לגבי הרכב הספציפי - קשה לדעת מהתמונה אם יש מקום לרמקולים 6X9 בצורה ראויה, ולא בטוח שהוא יצליח להחזיק את המשקל שלהם גם וידרוש חיזוק כלשהו.

לגבי הרדיו - האם אתה לא שומע כי אין קליטה או כי הווליום לא מספיק?

יתכן ואכן ישנו כבל אנטנה משוחרר, או שרגישות הרדיו נמוכה במיוחד.

שהרכב עומד שומעים רדיו מצויין !!! :-D אבל שנוסעים בכביש מהיר לא שומע כמעט כלום (גם שהחלונות סגורים) :x

1. האם הרדיו-דיסק הנוכחי הוא בילט-אין או יחידה נפרדת? אם נפרדת, של איזו חברה ואיזה דגם? הרדיו הוא יחידה נפרדת והוא

ישן. לא יודע שם החברה וגם לא רלוונטי..אני מתכון להחליף למשהו יותר מודרני.

2. היכן ממוקמים הרמקולים הנוכחיים? בדלתות או על הדשבורד? איזה גודל הם?

כרגע שני הרמקולים שפועלים הם נמצאים בדלתות הקדמיות. יש כביכול (נראה לי אבל לא בטוח) מקום לרמקולים בדלתות האחוריות. בקדמיות זה 6.5 באחוריות לא יודע...

3. מציע לך לחפש בפורום התקנות שבוצעו בקיה פיקנטו, הרכבים די דומים אחד לשני בגודלם ובאפשרויות ההתקנה.

4. דע לאיזה כיוון אתה הולך עם המערכת, בהווה ובעתיד על מנת לקבוע גבולות תקציב.

5. מציע לך לקפוץ למתקין מקצועי לקבל ממנו הצעות להתקנות רלוונטיות עבורך. הממ...רעיון טוב

6. לגבי הרדיו-דיסקים - אין לי נסיון עם אף אחד מהם, אבל לקלריון יש 2 יציאות מגבר אל מול 1 בפיוניר, מה שיהווה יתרון בעת שדרוג עתידי אם ידרש.

מה זה אומר יציאה אחת מהמגבר? שאוכל לחבר רק מגבר אחד? כי אם ככה זה לא חיסרון כי אין סיכוי שאחבר יותר מאחד...

פורסם

יש לי עוד שאלה של מתחילים.

נגיד ואני קונה לבד את הרדיו, והרמקולים. האם אני צריך עוד חוטי חיבור ? או שזה בא בילד אין ברכב ואפשר להשתמש

במערכת החוטים הקימת . (ראיתי שתי קצוות שמבצבצות בחלק האחורי ברכב כהכנה.

ואולי כדאי לי לשקול מגבר במקום הקומפוננט האחורי? אבל אז רק מגבר מיני יבוא בחשבון...התקציב הוא עד 2000 ש"ח

לא כולל התקנה.

פורסם

אין בעיה להכניס על המגש האחורי 6X9

במידה ואתה רוצה לעבוד ללא סאב

אם אתה הולך על קומפוננט +מגבר +סאב

לך על סט קומפוננט יותר טוב מהטמפו.

• תוכן חדש...