Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכשיר הראשון הוא סמסונג גלקסי I8190 מה מכנים אותו גלקסי 3 מיני שהגודל שלו מאוד מפתה אותי (לעומת הגרסה של גלקסי 3 הרגיל), כמובן שבביצועים הוא נחות מגלקסי 3 מכמה וכמה סיבות אך אני מאמין שהוא יספיק לי. החסרונות שאני רואה בנתונים היבשים הם מצלמה פושרת.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=835360

המכשיר השני הוא סוני אקספיריה אס בעל מעבד חזק יותר 1500 דואלקור, מצלמה ברמה הרבה יותר גבוה אך שוב חזרנו לגודל הדומה לגלקסי 3 שממנו אני מעדיף להמנע, מחיר זול ב 200 ש''ח מהגלקסי 3 מיני.

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834346

יש לי ממש התלבטות בין השניים, עד היום אני עם גלקסי S1 אשר מבחינתי נוצל במלואו, אם זה בהחלפת רומים, אוברקלוק וכו', כרגע מריץ ג'ליבין.

חשוב לי זמינות של שטויות בשוק אם זה מגוון כיסויים ועוד ולא שטויות כמו מגוון רומים (ז''א המכשיר צריך להיות פופולרי). מבקש ממביני עניין לעזור לי להחליט מה עדיף. מבחינת תקציב 2200 זה מעבר לגבול התקציב אך אני מוכן למתוח את זה עד לשם.

עוד דבר חשוב שאני סובל ממנו במכשיר המיושן שלי זה חיי סוללה קצרים. חשוב לי חיי סוללה כמה שיותר ארוכים בשימוש מאסיבי.

אשמח לעזרה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש לך מכר שחוזר מארה"ב הייתי ממליץ על lg nexus 4. במחיר של 330-380$ יש לך את המכשיר הכי מתקדם כיום.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

עד כמה שאני לא אובייקטיבי בעניין, אם חיי סוללה ואפטר-מארקט זה מה שחשוב לך, אז לא הייתי ממליץ לך על ה XPERIA.

אלה שתי החסרונות( היחידות) שלו.

יש לי את המכשיר כמעט חצי שנה ולא הייתי מחליף אותו בשום מכשיר מהשוק היום. אבל הוא לא יתאים לך. לך על משהו אחר.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
אם יש לך מכר שחוזר מארה"ב הייתי ממליץ על lg nexus 4. במחיר של 330-380$ יש לך את המכשיר הכי מתקדם כיום.

אם היה לי מכר שחוזר מארה''ב הייתי ממליץ לעצמי על הרבה דברים :wink:.

העניין של זמינות הרומים והקרנלים והמסביב ממש חשוב לי, עם כיסויים כבר אפשר להסתדר, השאלה עד כמה יש לו את הדברים האלה? בצורה מאוד מועטה או שאפשר להסתדר?

אפילו הגלקסי הראשון היה זוכה לגרסאות הכי חדשות בצורה מאוד מהירה ולכן התרגלתי בקטע הזה לטוב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אז למה לא באותו מחיר לקחת galaxy nexus ? (לי יש אותו ואני מאוד ממליץ).

או להוסיף קצת ולקחת one x+ / s3 .

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
חשוב לי זמינות של שטויות בשוק אם זה מגוון כיסויים ועוד ולא שטויות כמו מגוון רומים (ז''א המכשיר צריך להיות פופולרי).

אם האפטרמרקט (חומרה ותוכנה) חשוב לך, אז לך על גלקסי S3 הרגיל, לא תפספס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אז תצטרך להתפשר על משהו.

אם מעניין אותך האפטרמרקט, לא קונים דגמים אקזוטיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הXPERIA S טוב יותר מS3 מיני בכל פרמטר, במיוחד באיכות הכללית של המוצר וביחוד במצלמה המעולה שלו שטובה יותר אפילו מזאתי של האיפון 5.

S3 מיני סתם יקר בלי סיבה, ז"א יש הסיבה - כי הוא חדש בשוק.

בגדלים האלה של 4-4.3" הXPERIA S הינה ההאופציה הטובה ביותר לצד S2.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אז למה לא באותו מחיר לקחת galaxy nexus ? (לי יש אותו ואני מאוד ממליץ).

או להוסיף קצת ולקחת one x+ / s3 .

אני שוקל להביא את הנקסוס 4. האם יש גירסה מסויימת שלו שאני אמור לחפש?

פורסם

HTC ONE S בגרסת מעבד של Krait 1.5 ייתן לך את כל מה שאתה צריך וגם מעבר.

אחרי שהיו ברשותי לשימוש ממושך גם הנקסוס,גם הS2,גם האקספריהS וגם הONE X, דווקא האח הקטן הוא זה שהצליח להרשים אותי הכי הרבה בתור מוצר מוגמר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

סתם שאלה, מה בדיוק אתה מחפש במכשיר חדש לעומת הגלקסי שלך?

האם זה מהירות? חלקות? מצלמה? מסך? משחקים?

כי אני אגיד לך משהו, לי יש גלקסי נוט 2 שהוא המכשיר הכי מאדר-פאקר שיש היום בשוק, ולאבא שלי יש את ה-S1(סטוק ללא שום שינוי), ולהגיד לך בגדול שיש הבדל בניהם מבחינת ביצועים? לא.

הגלקסי S1 עם כול החסרונות שלו, הוא פשוט מכשיר מעולה. הביצועים שלו מעולים, הדפדפן שלו עובד חלק לגמרי, החיסרון היחיד שלו זה גרסת אנדרואיד מיושנת, אבל לבנאדם שיודע להתעסק מעבר(מה שאתה), זה לא אמור להוות בעיה.

באמת שלהגיד לך, אם לא המסך המעולה של הנוט 2, הייתי מתבאס שקניתי אותו. כי מלבד זה, אין לו שום דבר קריטי מבחינתי שמצדיק הוספה של 2000 שקל לפחות(פתיחת אפליקציות בחצי שניה מהר יותר, אני לא מחשיב למשהו קריטי)

כבר אני אומר לך שחבל. אתה תקנה מכשיר, תתלהב ממנו במשך כמה ימים, ואח"כ תגלה ששילמת סתם הרבה כסף על משהו שהוא פחות או יותר אותו דבר

פורסם
אני שוקל להביא את הנקסוס 4. האם יש גירסה מסויימת שלו שאני אמור לחפש?

הגרסא שנמכרת באתר של גוגל מתאימה לארץ.

וכדרך אגב אני ממליץ להזמין את ה- 16GB ולא ה- 8GB כי כמובן המ"ה תופסת שטח נכבד.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מה עם הs2?

כבר אספנות במונחים של סלולרי אבל עושה את העבודה ועונה לכל הדרישות.

גודל המסך זו הסיבה העיקרית שאני לא משתדרג מהs2 שלי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...