Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת pioneer deh-p7600

רמקולים קדמיים יש לי פיוניר 150w

אני רוצה לקנות קומפוננט של מורל (כנראה דוטק) אבל חבר אמר לי שבלי מגבר (בינתיים אין)הקומפוננט לא ינגן יותר טוב ממה שיש לי עכשיו כי המערכת לא תפתח אותם מספיק !

אני מתכנן לקנות מגבר אבל השאלה שלי היא אם חבר שלי צודק ואם אני כבר מחליף לקומפוננט אז לשים מגבר ישר, או שגם בלי מגבר יהיה הבדל... !

תודה מראש !

פורסם

אני לא מכיר את הפיוניר שלך, אבל תפקיד המגבר הוא להגביר את העוצמה ואין לו השפעה על איכות הסאונד (בלי פונקציות החיתוכים וכו). הדוטק נחשב לסט טוב בטווח המחירים הזה, והשינוי באיכות סאונד, אם יהיה, יהיה גם בלי מגבר.

פורסם

יהיה הבדל באיכות ואולי גם בעוצמה כי כנראה שאת הדוטק תוכל להגביר יותר בלי שיעוות.

בכל מקרה הוא ינגן יותר טוב מהפיוניר. אני לא חושב שדוטק הוא עם נצילות כל כך נמוכה שרדיו דיסק לא יוכל להפעיל אותו בצורה סבירה.

פורסם
יהיה הבדל באיכות ואולי גם בעוצמה כי כנראה שאת הדוטק תוכל להגביר יותר בלי שיעוות.

הבדל באיכות מאיזו סיבה?

ובקשר לעוצמה- לרוב הרמקולים הקואקסלים נצילות גבוהה יותר משל קומפוננטס

פורסם
ההבדל הוא בתחום התדרים אני לא יודע איזה בדיוק אייל מומחה בזה.....

אייל מומחה להכול...כולל חומרי נפץ וכו' ( חן חן למתחנפן...מותר לקק קצת :mm_tongue )

תראה בקשר לנושא

אני יודע שיש פה כמה אנשים שאומרים שיש להם דוטק שמחובר ללא הגברה עם רדיו דיסק של פיונר

והם בהחלט מצוינים

אני שמעתי אצל מישהו בחיפה דוטק ללא הגברה ובאמת שמעו נחמד מאוד ( לא היה לי מספיק זמן להתרשם זה היה ממש קצר...)

בכול מקרה כמובן שקשה להשוות את זה לקומפוננט עם הגברה ( אצלי יש דוטק שמקבלים 90 RMS )

תקשיב ידידי

במידה ואתה חושב להביא מגבר בעתיד תקח את הדוטק

במידה ולא אני כבר ממליץ לך לקחת משהו אחר יותר פשוט אבל עדיין טוב

למרות שאני בטוח שישמעו יותר טוב בדוטק בצורה משמעותית

עם זה שווה את 1000 שקל ?

את זה אני כבר לא בטוח ( במידה ויש מגבר דוטק שווה כול שקל לטעמי )

מקווה שעזרתי קצת...

• תוכן חדש...