Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים ?

שני סאבים של PIONEER 304C או להחליף אותם במשהו אחד טוב יותר ?

התקציב לסאב אחד הוא - עד 1300 ש"ח,

יש משהו בארץ הזאת במחיר הזה ? (ששווה בשבילו להחליף את השניים של הפיוניר שבסה"כ אני מרוצה מהם)

האלפא

פורסם

הכל תלוי בכמה SPL אני יקבל ברמקול SQ...

8)

אבל אם אין ברירה אז יש עדיפות לSPL,

(מהי ההגדרה של הפיונירים ? הרי הם לא איכותיים מספיק להיות SQ ולא חזקים מספיק להיות SPL...)

האלפא

פורסם

לשני סאבים בדרך כלל יהיה יתרון על סאב אחד מבחינת SPL (לא כולל כל מיני מפלצות למינהן)

אז אם העדיפות היא לSPL אז עדיף שתלך על השני פיוניר בPORTED. עם איזה מגבר אתה מתכוון להריץ אותם?

פורסם

בגלל שאני כבר לא עם רכב אלא עם אופנוע,

אני לא רוצה להשקיע במערכת של אבא....(בינתיים)

כך שההגברה היא זאת שאתה כבר שמעת עליה,

או הSONY HX 1002 XM,

או LIGHTINING AUDIO 400.4,

הקופסא הנוכחית נבנתה במיוחד למידות הרכב (יותר משיקולי מקום מאשר נכונות הPORT והתדר שלה),

יש טעם פשוט לסגור את הPORTS ? אין באפשרותי לשנות את גודל התיבה.

ואם כבר - יש בארץ בכלל סאבים במחירים כאלו ? עד 1300 ש"ח ?

את כל הקודמים שלי הבאתי בתצורת דרייברים מחו"ל במחירים משעשעים למדי...

האלפא

פורסם

מה זה בתצורת דרייברים? רוב הסאבים לרכב מגיעים ככה.

בכל אופן יש אפשרות לקנות את הSHIVA של ADIRE AUDIO בתקציב הזה ישירות מהיבואן ככה שאתה חוסך 50% שחנות הייתה לוקחת לך. אבל המגבר שלך לא יזיז אותו כל כך טוב לדעתי ולא הייתי לוקח אותו.

בכל אופן אם יש לך כבר את התיבה אז אני לא מבין על מה אתה מתלבט אם היא כבר מוכנה לשני הסאבים. מה הנפח שלה? אם סתם שמת את הפורטים בכלי מחשב תחילה אז אולי עדיף באמת לסתום אותם.

פורסם

פשוט שלא תחשוב שניסיתי להבריח סאב בתיבתו המקורית... :lol:

והפורטים של כל צד בתיבה שלי הם לפי הנתונים של הפיונירים בערך לפי גודל התיבה הזאת...

האלפא

פורסם
מה אתם אומרים ?

שני סאבים של PIONEER 304C או להחליף אותם במשהו אחד טוב יותר ?

התקציב לסאב אחד הוא - עד 1300 ש"ח,

יש משהו בארץ הזאת במחיר הזה ? (ששווה בשבילו להחליף את השניים של הפיוניר שבסה"כ אני מרוצה מהם)

האלפא

לפי דעתי ללכת על שני פיונירים . . .

האופציה השניה בתקציב הזה זה קיקר, יש לו עוצמה חזקה וזה רמקול מצויין יחסית למחיר אבל אני לא מוצא יתרון גדול מול הפיוניר שזול משמעותית ממנו . . . .

תתייעץ עם רועי (נראה לי שהכינוי שלו בפורום זה RF FULL או משהו כזה), יש לו 2 פיונירים והוא הגיע לתוצאה של 124 DB בתחרות SPL (ד"א רועי, שכחתי להגיד לך כל הכבוד על התוצאה, באמת הפתעת לטובה!!!) אבל עדיין הוא אמר לי שגם אם יתנו לו 5 פיונירים כאלה הוא עדיין יעדיף HX2 . . .

לפיוניר יש פוטנציאל גבוה, אפשר להגיע איתו לאיכויות מצויינות, הכל עניין של כיוון והגברה נכונה . . .

זה עניין של טעם, לפי דעתי לך לשמוע את הסאב של קיקר, יש לו צליל יותר מעודן (לפי דעתי), יכול להיות שזה ישמע באוזנייך יותר טוב, הכי חשוב שתבחר מה שהכי מוצא חן בעינייך (או יותר נכון באוזנייך) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תשמע אחי אני ביום שישי סיימתי לבנות תיבה כפולה לשני הפיונירים שלי ואני חייב לציין שהם משמעים עכשיו באמת טוב, הם כרגע מורכבים בתיבה אטומה של 2.4 CU ובאמת הכל יצא 10 אם תראצה עוד פרטים דבר איתי בה"פ

Do you wana hear it or Ya wana pump it

• תוכן חדש...