Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב... אז 1700 ק"מ של נהיגה עם הרכב. מבחינת צריכת דלק.

היום סיכמתי מיכל כמעט מלא (נשאר רבע על המדיד למרות שמבחינת כמות התדלוק זה לא הגיוני (המיכל הוא 36 ליטר לפי המפרט) ולא נדלקה נורה אדומה) עם נסיעה ש 613 ק"מ שכללו נסיעה מת"א לאילת דרך מצפה רמון. חזרה מאילת למצפה, מצפה ירוחם הלוך וחזור, מצפה תל אביב -> מודיעין -> תל אביב -> מודיעין + סידורים בערים האלו.

נכנסו בדחיסה מקסימלית של המשאבה 30.7ליטר בנזין. משמע צריכת דלק של 1:20 (1:19.96 במדויק). לדעתי, מכובד בהחלט.

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח אם תוכל לשתף אותנו בעוד רשמים :)

בנוסף, אשמח אם אוכל ליצור עימך קשר לשיחה קצרה בנושא הרכב...

נ.ב. אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות עדיין אז אשמח אם תיצור איתי קשר בה"פ...

פורסם
אתה מודע לזה שהמד הזה הוא שקר?

שקר מכוון או שפשוט הוא תלויי בלחץ שקיים במערכת ?

אם כוונתך שזהו שקר גמור אז למה לא להתקים שעון נוסף חיצוני ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

נכנסו בדחיסה מקסימלית של המשאבה 30.7ליטר בנזין. משמע צריכת דלק של 1:20 (1:19.96 במדויק). לדעתי, מכובד בהחלט.

גם אצלי ב-Mii אחרי שני מיכלים; הרכב צורך 1:20 אמיתיים לחלוטין.

פורסם
שקר מכוון או שפשוט הוא תלויי בלחץ שקיים במערכת ?

אם כוונתך שזהו שקר גמור אז למה לא להתקים שעון נוסף חיצוני ?

אני מתכוון לזה שהמחוג מראה 90 גם שהרכב על 60 או על 100, כול עוד המחשב לא מזהה משהו חריג, הוא לא מתריע.

סוג של מנורת ראש מנוע מתקדמת.

אם יש לך גישה לסורק תקלות, תחבר ותראה מה הטמפ האמיתית.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אלכס, אני רואה שיש לך גם פיקנטו ידנית. איך היית משווה אותן בהיבט יחידת הכוח בלבד? (גמישות, רהיטות, נכונות לעלות בסל"ד, זמינות כוח וכו')

:idea:
פורסם
אלכס, אני רואה שיש לך גם פיקנטו ידנית. איך היית משווה אותן בהיבט יחידת הכוח בלבד? (גמישות, רהיטות, נכונות לעלות בסל"ד, זמינות כוח וכו')

הנסיעה מרגישה יותר חלקה ב-Mii, ההילוך הראשון ארוך יותר מה שמקל ביום יום.

הכוח זמין בסל"ד נמוך יותר בצורה משמעותית; גם כשבוחרים להשתמש בהמצלת הרכב להילוך 5 במהירות 50 קמ"ש, הרכב לא נחנק ומושך, בניגוד לפיקנטו, שבה לא הייתי מעז להעביר ל-5 לפני 70-80 קמ"ש.

• תוכן חדש...