Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי קומפוננט של precision power?

Alik_A6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם,קיבלתי הצעה על נ"ל precisionpower.com/html-version/speakers-sedona-comps.html

אבל זאת פעם ראשונה שאני שומע על החברה הזאת?מישהו יצא לו להכיר?אני רוצה לדעת אם הקומפוננט הנ"ל שווה משהו או שעדיף להביא איזה מוראל טמפו או מאקסימו?

תודה מראש

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז זה בדיוק למה ביקשתי את עזרתכם,אני מבין שהמורל הישן והטוב עדיף על משהו לא מוכר (אני ממש לא ורצה להיות השפן ניסיונות)

תוד על התשובה המהירה גרמת לי להחליט =)

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא מכירים את PPI? חברה יחסית ישנה מדור האולדסקול.

אף אחד לא יכול להגיד לך על סמך נתונים יבשים אם רמקול ישמע טוב או לא, התוצאה הסופית מסתכמת בהתקנה ושאר הרכיבים.

אתה צריך לשמוע אותם כדי לדעת אם הם נשמעים טוב או לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לקבל עזרה ממש תגיד לנו ממה מורכבת המערכת שלך?

איזה HU, אם קיים מגבר, ומה התקציב שלך?

אז ככה המערכת שלי היא מערכת דיוידי נשלף לא כ"כ מוכרת,מגבר לייטנינג אודיו 800WATT

סאב יש לי של MEGAVOX שאני די מרוצה ממנו,הקומפוננט שיש לי עכשיו זה מה שקניתי איתו הרכב קומפוננט של BOSS שהתחיף כבר לזייף...אני מעוניין רק להחליף קומפוננט ולא להחליף את כל המערכת כי כאמור מהסאב אני מרוצה עושה את העבודה שאני מצפה ממנו שיעשה.

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה שלי היא : מה ההדבל בין טוויטר שבא עם הקומפוננט לטוויטר רגיל שאפשר לקנות בלי קומפוננט?

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה שלי היא : מה ההדבל בין טוויטר שבא עם הקומפוננט לטוויטר רגיל שאפשר לקנות בלי קומפוננט?

קומפוננט הוא סט של מידבאס +טוויטר+קרוס פסיבי שתוחם את התדרים בניהם

שניבנה במיוחד לעבוד ביחד ,אלמנטים יחידים גם אם הם ברמה גבוהה לא תמיד ישתלבו טוב ביחד

גם אם אתה עובד אקטיבי ,ועל אחת כמה אם אתה עובד פסיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...