Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2.0 PK שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בחיפושים אחרי רכב עם דגש על בטיחותי, נוח ומאובזר מצד אחד, ועלויות רכישה ואחזקה סבירות מצד שני.

ראיתי את הרכב הנ"ל במחיר אטרקטיבי יחסית.

רציתי לדעת האם מישהו התנסה בו?

איך הוא מבחינת נוחות וצריכת דלק?

איך הוא ביחס לדגם sx 1.6 הפשוט?

משהו מיוחד שצריך לדעת ולבדוק ברכב הזה?

תודה מראש

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

בתור בעלים של רכב כזה בדיוק אני יכול להגיד לך שהרכב מאוד נוח, אמין, יחסית חזק ובזה הוא עדיף משמעותית מה1.6.

בנוסף יש לו רמת גימור גבוהה בהרבה כמו המושבים עם ריפודי קטיפה, בקרת אקלים מפוצלת, ידית (משענת יד), חיישני אורות, חיישני מגבים, חיישני רוורס מקוריים ובטח שכחתי עוד דברים.

מבחינת צריכת דלק הוא עושה פחות או יותר 1/10 מעורב

אפשר לדעת מהו הסכום פחות או יותר שנשמע לך אטרקטיבי?

פורסם

דיעה שונה:

שקלתי רכישה של הרכב, ולטעמי הוא היה פחות חזק ממה שאתה מצפה, פחות נוח (מושב) ממה שאתה מצפה, וגם לא הכי נוח לתפעול. מה שכן, המנוע הזה והאבזור שלו בהחלט עדיפים על גרסת ה- 1.6.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בדקתי אותו והוא די מספק את מה שאני מחפש, ובמחיר שבו הוא נסחר קשה למצוא אלטרנטיבות שקולות. תודה על העצה בכל אופן.

אני הולך מחר לבדוק רכב כזה באזור חיפה.

כדאי לבדוק במכון בדיקה או אולי במוסך מורשה? האם מוסך מורשה יודע לבדוק את כל מה שבודקים במכון?

ושאלה נוספת: איזה מוסך המתמחה בסיטרואן מומלץ בחיפה? ראיתי שיש 3 מורשים ואולי יש עוד כמה לא מורשים שלא מוכרים לי.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...