Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת שמן במנוע TSI 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן חברים,

בבעלותי סיאט לאון 1.8TSI משנת 2012, עד עתה לא נתקלתי שאני צריך למלא שמן אך יחד עם זאת עברתי סה"כ 2,000 ק"מ עם הרכב שזה כלום. בבדיקה אחרונה שעשיתי מדיד השמן היה באמצע שבין מלא לחסר, משהו תקין ובאמצע.

השאלה שלי, במידה וכן אצטרך להוסיף שמן לבד (לא בטיפול, אני מטפל פעם בשנה) - איזה סוג שמן אני צריך? איפה זה רשום? בספר רכב?

תודה לכם.

כתוב בספר הרכב איזה צמיגות מתאימה לרכב שלך ובאיזה תקנים השמן צריך לעמוד.

אני משתמש ב-5W40 של יורול(אותו שמן בו המוסך שלי משתמש).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מפתיע אותי הדבר הזה, כנראה ככה תוכנן המנוע, אצלי בלאנטיס 2003 ואין תזוזה של מילימטר במפלס שמן אפילו אחרי נסיעה לאילת ואחרי כמה אלפי קילומטרים טובים, פשוט כלום! נשאר יציב על הMAX

אם זה התכנון של המנוע, מעניין לדעת למה מתכננים ככה מנוע? מאיזו סיבה? הרי סופרב זה רכב לאנשים קצת יותר מכובדים (הייעוד שלו) ולא הייתי רוצה למצוא את עצמי בחליפה יוצא למלא שמן.

ד"א - אבא של חברה שלי מתעניין בפאסאט חדשה מהסוכנות, יש לה מנוע 1.8T גם, האם גם הוא צריך לצפות לצריכת שמן כזו?

אם כן אז הרכב יורד מהפרק לאלתר, הבנאדם מנכ"ל, הדבר האחרון שיש לו בראש זה למלא שמן ברכב, הוא לא יעשה את זה בחיים אז המנוע ייגמר בטוח וחבל, כרגע יש לו קאמרי 2009 והרכב לא רואה מוסך חוץ מטיפולים למרות שנוסע המון(!!)

לפאסאט יש אותו מנוע.

פורסם
הפעם באמת הצחקתם אותי... מנוע THP שלא אוכל שמן?! אתה יכול לשאול את לובינסקי מדוע הם הורידו את מרווחי הטיפולים במנועים האלה מ-30 אלף ל-20 אלף ק"מ. אני אגלה לך בסוד שזה בגלל שהלכו מנועים כי אנשים לא היו ממלאים שמן בין הטיפולים. ושוב - אין מנוע טורבו שלא צורך שמן - אם יותר ואם

לא הלכו מנועים אבל טורבו שהולך לעולמו בטרם עת או מנוע עם בוצה שתצא רק בטבילה באמבט חומר עקב הוספת שמן לא מתאים בתחנות דלק או ביצוע טיפולים והחלפת שמנים לא נכונים במוסכים, או אי מילוי שמן כי הרכב מליסינג אז מה אכפת שנוסעים בלי, זה כן. לאף לקוח פרטי לא נגרם נזק משמעותי כי אכפת לו הוא בא לבדיקה ובדרך כלל מוסיפים בין 1 - 1.5 קילו בין טיפול לטיפול.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

• תוכן חדש...