Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב הוא הונדה סיויק הצ׳בק 98 1.4 ידני.

כשחזרתי מהעבודה הרכב נסעה כמו שצריך ואז בעליה הרגשתי חוסר סחיבה שלא הרגשתי בחצי שנה שאני נוסעה שם, הורדתי הילוך כי חשבתי אולי אני בטורים נמוכים מדיי והרכב חזר לסחוב כרגיל.

אחרי העליה יש כביש ישר שהיה ריק באותו רגע, כשהכנתי להילוך שלישי נתתי 70% גז וכשהגעיה ל-4 אלף סל״ד נתתי 100% גז, הרכב הגיב חזק ואז ב-4.3 אלף סל״ד הרגשתי כאילו המנוע נותק ושאני לוחץ על דוושה ריקה :shock:

יש לציין שברגע שהרגשתי את זה ממש פחות משניה לחצתי קלאצ׳ נתתי לרכב להרגע 2-3 שניות העלתי הילוך והרכב המשיך לנסוע כרגיל.

חזרתי על אותה פעולה (הייתי יותר עדין את האמת) כדי לבדוק שלא היה כשל מערכתי אצלי במוח... ולא הרגשתי את אותה הרגשה.

מה זה יכול להיות?

פורסם

לי זה נשמע כמו קלאץ' שקרוב לסיום הקריירה שלו. המקרה שתיארת נשמע כמו החלקה של הקלאץ' (ואכן לא חייב לקרות תמיד).

כמה ק"מ עשית עליו?

אני לא איש מקצוע, אז עוד מעט מישהו שמבין קצת יותר יענה לך.

פורסם

שחכתי לציין שהרכב לא העלה טורים באותו רגע כשהרגשתי ניתוק, הגבתי מאוד מהר אז קשה לי להגדיר בדיוק מה היה אבל מה שכן זה שהיתה תחושה של שקט, הרכב פשוט הפסיק להגיב.

כשהגיעתי לטורים 4,300 הרכב איבד כוח צנח ל-4,100 בערך ואז לחצתי קלאצ׳ העברתי הילוך אחרי 2-3 שניות כדי להבין מה קרה והרכב חזר לתפקד כרגיל כאילו לא קרה כלום.

• ספונסר פורום
פורסם

אני דווקא חושב שהבעיה היא מכיוון מערכת ההצתה/אספקת דלק.

אני הייתי מתחיל מבדיקת לחצי דלק, תקינות פלאגים וחוטי הצתה.

מאיזה אזור אתה? שמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

פורסם

פלאגים ופילטר דלק הוחלפו לפני 8 אלף, חוטי הצתה מקוריים עדיין.

הרכב מתופל במורשה כל החלקים מקוריים.(אנשים טובים שיודעים לעבוד)

זאת הפעם הראשונה שאני מרגיש ככה(מקווה שהפעם האחרונה) כי כמה פעמים הגעתי גם ל-5,000 סל״ד יותר אבל הכל היה תקין.

אני נוסעה עם הרכב נסיעות רגועות רוב הזמן כי אני עובד רק לילות כרגע זה יכול להיות קשור? (8 חודש בערך)

כניראה הפילטר דלק סתום בגלל החומר לנקויי מערכת דלק ששמתי לפני שנה בערך למרות שכל הזמן הזה לא הרגשתי משהו חריג?

• תוכן חדש...