Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש המקביל לים המלח (ברח לי המספר) נתקלתי באנשים שנוסעים במשך קילומטרים ארוכים בנתיב הנגדי.

לא מפתיע בכלל :\

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

Eily כתב:

"קודם כל תדע שבקרוב אתחיל להשתמש במצלמת תעוד, וזה לא מעט בזכותך!

אני שמח לשמוע! אבל אתה צריך להפנות את ה"תודות" לנהג שנכנסתי בו כאשר עברתי בירוק מלא (לא מהבהב, לא מתחלף) שבמקום לומר לי תודה שסטיתי בשנייה האחרונה והצלתי לו את החיים (כשסטיתי מנעתי פגיעה ישירה בדלת שלו) הוא עוד בשיא חוצפתו טען כלפי חברת הביטוח שאני זה שעבר באדום, למזלי (ולצערו) היה שוטר שעמד איתו ברמזור והיה עד לתאונה. (בקרוב המשפט והשלילה...:twisted: )

בכל אופן החלטתי שאני לא שם את גורלי בידי זה שיהיה שוטר בכל צומת בארץ ויש איתי "שוטר" צמוד לאורך כל הדרך.

בנוסף כתבת:

"במקרה הזה צפירה היא מובנת בהחלט אבל פחות אפקטיבית מהצמדות מבוקרת לשול הימני"

תראה, אני משתדל תמיד לשמור קצת מרחק מהרכב שלפניי כאשר יש פקק, אם היה מגיע רכב ממול זה היה מאפשר לו לסטות חזרה לנתיב מבלי לעשות תאונה (וזה היה מוביל לזה שלא היה נפתח כאן שרשור כי לעקוף עדיין מותר).

במקרה הזה עובדה זו אינה רלוונטית, הוא לא התכוון להיכנס ברווח שהשארתי ולכן צפרתי לו על מנת להזהיר אותו שיש פקק ממול (אם הוא עדיין לא קלט) ושהוא מסכן את שאר המשתמשים בכביש, הוא בסופו של דבר נכנס ברווח ממש צר בין הרכב השני והשלישי מלפניי- סיכן אותם, אותו, ואת הרכבים שהגיעו ממול בדיוק שנייה וחצי לאחר שהוא חזר לנתיב.

Kenworth Man כתב:

"וכן, אם הקטנוע לא היה סוטה מהדרך זק"א היו עדיין מחפשים את החלקים שלו"

אתה צודק, למזלו הוא כבר נסע יחסית צמוד לשוליים והגיב יפה, אם היה מגיע רכב פרטי ממול או משאית לא היה ניתן למנוע תאונה שבטח היו מעורבים בה רכבים נוספים.

Shayx כתב:

"הבעיה בסרטון שלך שלא רואים את המספר שלו בגלל איכות הצילום והתאורה.

אולי זאת רק ההמרה ליוטיוב ובסרטון המקורי רואים.

בכל מקרה, מה אתה עושה עם כל הצילומים האלה זה עובר למשטרה? ומה הם עושים עם הצילומים?"

אכן קשה לזהות את המספר גם בסרטון המקורי שבאיכות קצת יותר טובה, גם השמש ממערב לא כל כך עזרה (אני מניח שאם אני אריץ את זה לפי פריים ואקפיא יהיה ניתן) בכל מקרה אני לא עושה משהו מיוחד עם הצילומים של ה"כמעט" אני לא שוטר ולא מתכוון להתרוצץ בין בתי משפט למסור עדויות שהסרטון לא עבר עריכה לקבל איומים מצד הנהגים שצולמו וכו'. אם הייתה נגרמת תאונה הייתי מוסר את הסרטון לצדדים.

בכל אופן לגבי המספר- בכללי המצלמה הזו אינה נועדה לקלוט מספרים באיכות גבוהה (כולה עלתה 300) יש מצלמות ב250$ באיכות מעולה שקולטת מספרים היטב בכל סוג של אור, כרגע החלטתי שאני אשאר עם המצלמה הנוכחית עד שאני אשדרג אותה, אבל היא עונה על הצרכים הבסיסיים שלי(זה לא שאני עושה פה סרט להוליווד) שלא תבינו לא נכון, קולטים איתה מספרי רישוי די טוב פשוט התאורה צריכה להתאים ולא תמיד זה המצב.

elili כתב:

"מיטב הבנתי זה היה בכביש 42 דרום, לכיוון יבנה (?)"

אמת, באתי מנס ציונה לכיוון בית עובד, לקחתי שמאלה בבית עובד עד אשדוד"

Elantra05 כתב:

"נהג מופרע וחסר אחראיות , אפשר לחשוב שלעקוף רכב אחד ייתן לו איזה משהו"

כשאני הסתכלתי במראה הימנית ראיתי אותו עובר 3 מכוניות שהיו אחריי, הוא עקף אותי ועוד שני רכבים אחריי, מטומטם כבר אמרתי?

פורסם
הוא יצא לעקיפה איפה שמותר, וחזר בקו לבן.

שוב פעם, יש הבדל בין מותר לאפשר כמו שיש הבדל בין מהירות מותרת לבין מהירות בהתאם לתנאי הכביש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...