Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אשמח לעזרתכם בבעיה קטנה שאני נמצא בה.

לצערי אני עושה את הדברים קצת הפוך אבל אני מקווה שהכל יסתדר...

אז ככה, הלכתי אל אלבר בשביל לבדוק אופציית טרייד אין למזדה לאנטיס 2001 פרטית (בעיית דיליי בהילוך רוורס, מזגן לא מקרר מספיק, הרבה סריטות ושיפשופים, טסט לחודשיים, רעשים מתיבת הגה).

ההצעה שבחרתי הייתה מזדה 3 אקטיב 2008, 103,000 ק"מ, יד ראשונה ליסינג, יד שניה פרטית, הגיעה אל אלבר בעסקת טרייד.

נתתי מקדמה לאחר שסגרנו על 54,000 שקל+ הלאנטיס ולאחר שהם הראו לי בדיקה של הרכב שלמעט תיקוני צבע הכל היה פיקס.

לאחר חתימת העסקה אחד הסוכנים האחרים של אלבר שנכח בסניף הפנה את תשומת ליבו של הסוכן ואת תשומת ליבי לכך שהבדיקה בת שנתיים. הסוכן בדק שוב במחשב והוציא לי בדיקה עדכנית. הבדיקה העדכנית מצורפת להודעה הזאת.

אמרתי לסוכן שאני חושש וחושב לבטל את העסקה אז הוא עיגל לי את הסכום ל50,000+ הלאנטיס והצהיר בפני שאחרי שאני יקנה את הרכב אני אקח אותו למוסך מורשה מזדה שאלבר עובדים איתו והוא יתקן את כל מה שמצריך תיקון לפי הבדיקה.

השתכנעתי מדבריו ובגלל שהעסקה כבר הייתה חתומה גם ככה, לא ביטלתי אותה.

המצב כרגע הוא שאני מחכה שהרכב יגיע לסניף אבל אני מאמין שעם קצת רצון יהיה אפשר לבטל את העסקה ולבחור רכב אחר אם זה הדבר הנכון לעשות...

כל זה היה אתמול והיום אני ברגשות מעורבים לגביי הרכישה )-:

בשלב זה אין לי מילים רעות או טובות לגבי אלבר כחברה (ניצא מנקודת ההנחה שהטעות של הסוכן הייתה תמימה)...

אני אשמח לשמוע דעות בעד ונגד

תודה מראש לעוזרים!

IMG_1332.JPG

פורסם

עניין הרעש מהתזמון הוא כסת"ח כמעט בוודאות- ברכב יש שרשרת תזמון ולא רצועה.

צריך להחליף בולמי זעזועים (לא ברור מהבדיקה אם קדמיים או אחוריים),לעשות כיוון פרונט,לבדוק היטב את עניין שריפת השמן (אם כסת"ח או שהשתמשו בשמן סוג ז' וגרמו נזק כזה או אחר).

לדעתי,כלכלית העסקה אינה משתלמת-אתה מקבל מאזדה 3 יד 2 (שהמחירון שלה כ-70,000 ואם נפחית ליסינג 10% אז השווי 63,000 בערך והליקויים שווים עוד הפחתה של כ-2000-3000 )-הגענו ל60,000.

אם אתה משלם 50,000 אז נתת להם את המאזדה שלך ב- 10,000 ש"ח שזה למכור את הרכב בפרוטות ומעבר לכך,מבחינה מסחרית, יש חברות כמו ניו קופל (לא משתגע עליהם ואולי פחות אמינים מאלבר),שבהן אפשר למצוא כזו 2008 ישירות מהליסינג יד ראשונה.(יש להם באתר רשימה לא קטנה ישירות מליסינג שנתון כזה).

גם אם אמינותם נופלת על הנייר מזו של אלבר, כדאי בשלב הראשון למכור את המאזדה בנפרד ובשלב השני,לבדוק מספר הצעות מניו קופל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני חושב שכדאי לך למכור את האוטו שלך לבד, אפילו ב-5,000 שקלים מתחת למחירון, לחזור לאותה סוכנות וב-50 אלף שקל לקבל מאזדה 3 יד ראשונה מליסינג ועם פחות קילומטרים או לחלופין את אותו הרכב אבל במחיר נמוך יותר.

טרייד אין בחברות הליסינג הוא לא משתלם בעליל גם אם הרכב שלך יימכר בשוק הפרטי מתחת למחירון, רוב הסיכויים שזה לא יהיה נמוך כמו המחיר שמוצע לך בטרייד אין.

המחיר הריאלי של הרכב שאתה מתעניין לגביו הוא כ-50 אלף שקלים.

פורסם
אני חושב שכדאי לך למכור את האוטו שלך לבד, אפילו ב-5,000 שקלים מתחת למחירון, לחזור לאותה סוכנות וב-50 אלף שקל לקבל מאזדה 3 יד ראשונה מליסינג ועם פחות קילומטרים או לחלופין את אותו הרכב אבל במחיר נמוך יותר.

טרייד אין בחברות הליסינג הוא לא משתלם בעליל גם אם הרכב שלך יימכר בשוק הפרטי מתחת למחירון, רוב הסיכויים שזה לא יהיה נמוך כמו המחיר שמוצע לך בטרייד אין.

המחיר הריאלי של הרכב שאתה מתעניין לגביו הוא כ-50 אלף שקלים.

מחזק את דבריך.

ב50000 אתה קונה מאזדה 2008 עם פחות קילומטרז ופחות ידיים וזה מבלי לתת להם את הרכב שלך!

(לפני כחודש חבר רכש 2009 ליסינג עם 70K קמ ב54,000 שח)

הרבה אנשים לא שמים לב שבטרייד אין פשוט לוקחים את הרכב שלהם בחינם... אף פעם לא הצלחתי להבין את התמימות הזו.

פורסם

עניין ה"מפתח תמורת מפתח" שבחברות הליסינג, אמור להיות רווחי לחברות הללו. אין כאן עניין של תמימות, אלא שלחלק מהאנשים הסידור הזה יותר מוצלח/נוח, כי אין צורך להתעסק במכירת הרכב.

יש לזה כמובן מחיר - החיסרון הוא שייתנו לך עבור רכבך פחות מרשרשים (לעיתים בצורה משמעותית) מאשר אם תמכור לאדם פרטי.

alfa 156 2.5.

פורסם

המקרה הזה מאוד קיצוני כי לפי מה שנראה זה לא שהוא יקבל פחות אלא לא יקבל כלום.

ממליץ לך לעשות סיבוב קצר ביד 2, בדוק בכמה נמכרו מאזדה 3 2008 יוצאות ליסינג מיד שניה (כאלו שנמכרו כבר לאנשים פרטיים ועכשיו הם מוכרים אותן) ובדוק בכמה נמכרות מאזדה 3 2008/9 ממגרשים או חברות ליסינג.

אני מתאר לעצמי שתופתע.

פורסם

המצב כרגע הוא שאני מחכה שהרכב יגיע לסניף אבל אני מאמין שעם קצת רצון יהיה אפשר לבטל את העסקה ולבחור רכב אחר אם זה הדבר הנכון לעשות...

ממה שאני מבין, עוד לא ראית את האוטו אפילו.

באמת שאני לא מבין אנשים, איך חותמים על משהו אם לא ראית את האוטו?

ואם האוטו לא מוצא חן בעיניך? נראה לך שהם יחזירו את המקדמה או את דמי השינוע?

גם ככה הנתונים לא מרשימים ממה שהציעו לך.

פורסם

קודם כל תודה לכם על העזרה!

למרות שאני מגיב עכשיו, קראתי את הדעות פה לפני שהלכתי לראות היום את הרכב.

הרכב נראה טוב למעט שפשופים בטמבונים ובאחת הכנפיים, לא משהו היסטרי.

את הרכב עוד לא קניתי, המקדמה של ה2500 ש"ח עדיין יכולה לשמש לקניית רכב אחר באלבר למרות השינוע של המזדה.

המצב כרגע הוא שאני לא הסכמתי לקנות את הרכב ואז לעשות לו יישור קו במוסך ואצל פחח (על חשבון אלבר) אלא אלבר יעשו הכל ורק אז אני ייקח את הרכב לבדיקה במכון מורשה ואם לא ימצאו ליקויים משמעותיים נמשיך בעסקה, הובהר להם שאני צריך לקבל רכב פיקס אבל כמובן עם התחשבות בגילו ובק"מ שלו...

אם נעזוב את עניין הכסף שלפי מה שאני מבין ממכם ומסקר שוק נוסף ביד 2 אני מפסיד פה, האם התנהלות שלי עכשיו מול החברה טובה?

אני מרגיש יותר ביטחון עכשיו לגבי העסקה למען האמת...

• תוכן חדש...