Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה על פניות למוקד העירוני של עיריית חיפה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4284839,00.html

ציטוט: "על תואר הפנייה ההזויה ביותר מתחרה פנייתה של תושבת העיר, שהתקשרה למוקד העירוני והתלוננה כי בכל פעם שהיא נוסעת בקטע כביש מסוים, מתקשה הרכב בנסיעה. היא העלתה את ההשערה שמקור התקלה בקרינה אלקטרו-מגנטית בכביש, ודרשה כי המוקד יטפל במקור הקרינה וינטרל אותו."

מוכר לכם מאיפשהו? :-D

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מה אתם רוצים ממני, כל שירשור שני אני מככב, משהו.

אם לא תפסיקו, אני אחזור לספינת האם(ק) שלי ואשאיר אותכם פה לבד לגורלכם של מה שיבוא בדצמבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^ חברים לא לדאוג לדצמבר- הכל בשליטה !

אני הולך למילואים ומבטיח לסגור את הפינה הזאת (:snipersmi) ; הכל במטרה שברווז יוכל להמשיך לברווז בניחותה ! :wink:

זמין 8)

פורסם

^זה תלוי את מי תשאל...

אובמה: כלום.

אחמידיג'אד ( שימציא כינוי כבר, הלכו לי האצבעות, שיקרא לעצמו ננסי, יעשה מתנת חג למגישי חדשות): יום העצמאות .

ביבי: אפוקליפסה עכשיו.

אני: לא יודע אבל יש לי מילואים.

ברווז: הוא גם לא יודע אבל לבוש מסוגנן לכל תרחיש שיבוא.

זמין 8)

פורסם

נשמתי לרווחה , חשבתי שזה עוד הפעם הקשקוש עם בני המאיה (זה דווקא היה מסביר את עיניין הקרינה).

תודה לאל מדובר בקשקוש אחר.

Gn'f'R

פורסם

^ נכון. יש את הקטע של סוף העולם בדצמבר, שכחתי לגמרי !

צריך לעדכן את היומן .

למרות שלדעתי אין צורך לעשות סיבוב פרידה מחברי הפורום, כי יש לי הרגשה שכולם יהיו במקום אחד במקרה והעולם אכן יגיע לקיצו.

אני דיי בטוח שכולנו נתרכז ברחוב מנחם בגין בתל אביב :lol:

זמין 8)

פורסם

ברווז: הוא גם לא יודע אבל חמוש מסוגנן לכל תרחיש שיבוא.

תיקנתי לך.

למה אתם חושבים שבחרתי בעיתוי הזה ללמוד איך מייצרים סכינים? :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

המקרה הזה קרה במנהרות הכרמל, ולגמרי במקרה עברתי שם היום. לרגע גם אני חשתי קרינה מוזרה, אבל לא משהו שראיתי, אז עצרתי בצד, הוצאתי את המצלמה האינפרא-מגנטופלסמית GTI שלי, וראיתי את הרעש האלקטרו מגנטי.

בהתחלה לא הבנתי מניין הרעש מגיע, אבל אם תגדילו את התמונה תראו מי אחראי למחדל הזה, עומד לו שם במפרץ החירום בגיחוך.

התמונה:

jzzxdj4beyao.jpg

(נ.ב.- צייר זה הפוטושופ החדש).

(נ.ב.2- זה לעולם לא יימאס).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...