Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינג \ שדלנות בכנסת, כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה וברצוני לפעול כלוביסט בכנסת למען קידום חקיקה שתטיב עם מגזר מסויים בארץ,

על בסיס חתך בריאותי לצורך העניין, כיצד ניתן לעשות זאת?

מצאתי את הטופס הבא באתר הכנסת -

http://www.knesset.gov.il/lobbyist/heb/lobby2.pdf

אך לא מצויין שם אפילו לאן צריך לפקסס אותו.

אני יודע שעשו מזה מקצוע שלם,

אך אני לא מדבר על צורך להיות נוכח בכנסת על בסיס יום-יומי על מנת לדחוף אינטרסים של גוף כזה או אחר,

אלא להגיע בנקודות זמן קריטיות מבחינת אותו ציבור חולים, בכדי לייצג את עמדתו, שכרגע חסרת כל פה.

הנושא הוא בנפשי כמו שאומרים, ובנוסף אני מאמין שיש באמתחתי יכולות רטוריות שיאפשרו לי לבצע את המשימה.

אחרי הכל אני לא בא לנסות ולהשפיע על מהלך הדברים ע"י שימוש בפוליטיקות פנימיות - מה שלומדים בבתי הספר לשדלנות,

אלא לפנות לליבם של חברי בית המחוקקים ע"י הצגת צידם של החולים בצורה מהימנת וממקור ראשון והפרכת כל חצאי האמיתות שמפזרים לרעת אותו ציבור חולים.

זה יספיק כדי שיבינו איזה שינוי הם יכולים לעשות, ובאיזה היקף של ציבור בוחרים פוטנציאלי (קרי קופון לגזור, או קטליזטור לפעולה)

יש למישהו מושג איך ניתן לפעול למען קבלת ההיתר הנ"ל, וכמה ריאלי מבחינת סיכויים לקבל אותו כאדם פרטי שלא "מגובה" בגוף מסחרי \ משהו אחר בסגנון ?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לוביסטים לא היו קיימים באופן רשמי עד לפני כמה שנים...

תמיד הם היו החברים של... שנתן להם דריסת רגל בכנסת

רק לאחרונה זה הפך להיות משהו מוסדר והם אפילו קיבלו חדרי שירות משלהם במשכן (חדר עם מחשב מדפסת פקס וכד) בדומה לכתבי העיתונות.

אני ממליץ לך לפנות לדרך הישנה לחפש את כל דרכי ההתקשרות עם כל חברי הכנסת (אם אתה ממש תחפור אתה תמצא אפילו מספרי טלפון אישיים. בנוסף ולאחר יצירת קשר תדאג להיות מעודכן בלוז הדיונים בועדות השונות ותדאג להגיע אליהם,(חברי כנסת וחברי מרכז מפלגה יוכלו להועיל רבות במקרה הזה)

בהצלחה בכל מעשיך

פורסם

תודה על ההכוונה!

משרד בכנסת עם מחשב ופקס, אומר שכדי "להיכנס למועדון" צריך להיות מקומבן חבל על הזמן :evil::lol:

עכשיו אני מבין למה אין בכלל מספר פקס למשלוח על הטופס :wink:

אשמע בעצתך ואנסה ליצור קשר באופן עצמאי עם חברי הכנסת הרלוונטיים, וכמו כן - תודה רבה על איחולי ההצלחה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...