Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למרצדס a 160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נראה לי שהגיע הזמן להחליף צמיגים (מעט יבשים), יש למישהו המלצות על צמיג מסוים ?

המידה היא 195.50.15.

כרגע מורכבים MICHELIN PILOT EXALTO PE2 שמהם אני מאוד מרוצה אך המחיר שלהם כרגע יקר מאוד , הומלץ על טויו t1r במחיר של 1600 לרביעיה.

ניר

פורסם

עד כמה שאני זוכר, בספר הרכב שלך מצויינים יצרני הצמיגים המומלצים על ידי היצרן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרבה דברים השתנו ב11 שנים האחרונות אז אולי יש המלצות חדשות , בכל מקרה הרכב הוא של אשתי ומה שחשוב הוא בטיחות ובלאי נמוך.

חשבתי על טויו R1R למרות שהם ספורטיביים ,בגלל האחיזה המשופרת אבל הבנתי שהבלאי שלהם הוא גבוה.

ניר

פורסם

אתה בהחלט צודק לגבי ה 11 שנים.

אני לא הייתי מחפש צמיג ספורטיבי במיוחד.

גם ככה, התכונות הבסיסיות של הרכב (בסיס גלגלים קצר) וחתך נמוך, הופכות אותו לדי נוקשה וקופצני.

אל תוותר על פירמה טובה. וכמובן על עמידה בכל המידות (קוד מהירות /עומס) וטריות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• ספונסר פורום
פורסם

תרים טלפון אל גלגלי העיר הממוקמים במחלף הסירה הרצליה, לקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית. אל תשכח להגיד שהגעת מקארספורום.

• תוכן חדש...