Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לעשות לרכב שלי טיפול

רכב מסוג דייהטסו אפלאוז שנת 97 מנוע 1600 אוטומט

רציתי לדעת מה עליי להחליף בעת הטיפול הכולל? ואיזה שמן מומלץ לשים ברכב?

(יש לציין כי רצועת טיימינג נעשתה לפני 20000 ק"מ, גם שמן גיר הוחלף וגם מסנן אוויר ומסנן שמן ומחזיר שמן)

ויש לציין גם שבעוד כחודשיים יש לי טסט לרכב

תודה עומרי

פורסם

כל 10,000 או שנה בטיפול מחליפים: שמן,מסנן שמן,מסנן דלק,מצתים ומסנן אוויר,מפרקים את גלגלי הרכב ובודקים בלמים.

לגבי סוג השמן- בעבר החזקתי רכב דומה והשתמשתי בשמן חצי סינטטי. אם כי בק"מ גבוה מאוד ואם המנוע אוכל שמן יש כאלו שממליצים לעבור לשמן מינרלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל 10,000 או שנה בטיפול מחליפים: שמן,מסנן שמן,מסנן דלק,מצתים ומסנן אוויר,מפרקים את גלגלי הרכב ובודקים בלמים.

לגבי סוג השמן- בעבר החזקתי רכב דומה והשתמשתי בשמן חצי סינטטי. אם כי בק"מ גבוה מאוד ואם המנוע אוכל שמן יש כאלו שממליצים לעבור לשמן מינרלי.

אתה בטוח שצריך להחליף מסנן דלק כל 10,000 ק"מ? האפלאוז של הבחור היא הזרקה.

פורסם
אתה בטוח שצריך להחליף מסנן דלק כל 10,000 ק"מ? האפלאוז של הבחור היא הזרקה.

מה זאת אומרת? בהזרקה אין מסנן דלק??

פורסם

ברכב הזה, מסנן הדלק נמצא בתוך תא המנוע (מסנן חיצוני) ורצוי מאוד להחליפו כל 10,000 ק"מ,עלות נמוכה יחסית.

אי החלפת המסנן בזמן גורמת לסתימתו,דבר המשפיע על סחיבת הרכב וביצועיו.

יש רכבים אחרים בעלי הזרקת דלק,שבהם יש מסנן דלק פנימי,שכדי להחליפו יש לפרק מושב אחורי והוא נמצא בהרבה פעמים בתוך טנק הדלק או קרוב אליו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

איפה כתוב שצריך להחליף כל 10000 ק"מ את הסט הנודע ?

זה תורה מסיני ? הפכנו לרובוטים ?

אני מחליף כל 10000 ק"מ רק שמן ופילטר שמן, לגבי - פלגים, מסנן אויר ומסנן דלק אני מחליף כל עשרות אלפי קילומטר ולא קורה כלום.

אם אתה נוסע ב"שטח" כל הזמן אז תחליף את מסנן האויר בתדירות גבוהה יותר,אבל כניראה זה לא המצב.

בלמים כן כדאי לבדוק כל 10000 ק"מ

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש אפלאוז 97' 1600 אוטומט ואני מעוניין לבצע טיפול 10 אלף עצמאית.

כמה דברים:

1) מעוניין לקבל המלצה לפלאגים טובים שמיועדים לאפלאוז 97, האם אלה NGK : BKR 6E-11 מתאימים ?

2) ביקשו ממני על פילטר שמן מקורי 100 ש"ח, הגיוני ?

3) אשמח לקבל המלצה למקום שבו אוכל לקנות את כלל החלקים שמיועדים כאמור לטיפול במחירים שפויים..

• תוכן חדש...