Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעסק כמו שלך, לייקים זה הדבר הכי מיותר בעולם.

אם אתה לא מרגיש בנוח עם המספר שנראה נמוך, פשוט אל תציג אותו באתר!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יא-ברווז, ונניח שאני רוצה לעשות לך לייק לדף, ויש לי כמה חברים חלקם אנשים מוכרים, איך קיבינימאט אני אמור לעשות לך לייק לדף?

איפה קיבינימאט הלינק לדף שלך?

בכל הודעה שלך באינטרנט, בכל מייל שאתה מוציא, פרטי או עסקי הקישור לדף שלך בפייס חייב להיות.

תתחיל בחתימה האישית, ויפה שעה אחת קודם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה ממש לא מיותר, ולא משנה איזה עסק זה. אל תמעיט בכוח ההשפעה של הרשת החברתית. ברור ש-95% ממי שעושה לייק, בקושי יודע על מה הוא עשה לייק - אבל בשביל הסיכוי שזה כן חדר לפחות לבן אדם לתודעה, שווה להמשיך לעשות share לפוסטים שקשורים לעסק שלך, בין כה וכה זה לא יותר מדי מאמץ.

פורסם

אמרתי לעצמי שבתור אוהב חיות אשמח לעשות לייק לברווז, אבל אפילו בשרשור הזה לא שמת קישור לעמוד...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הדרך הטובה ביותר היא ליצור עמוד מושך ומעניין מבחינה גרפית ועיצובית, עמוד עם תוכן שקשור לנושא, לא להיות קרצייה ולפרסם כל שנייה דברים ומצד שני לא לשכוח שהעמוד קיים וכל הזמן לטפח אותו בדברים קשורים לנושא ומעניינים.

רצוי להוסיף גם הטבות לחברי העמוד כגון: הנחות, מבצעים, מתנות.

לדגומא כל מי שעשה לייק זכאי ל 10% הנחה ברכישה הראשונה , או מקבל מחזיק מפתחות מדליק.

בהצלחה.

רעיון מעניין. שווה ניסיון. תודה!

תקנה לייקים?

ברווז, יחצנו"ת זה שם המשחק, תוסיף כמה שיותר "חברים" לפייסבוק שלך, גם אם אתה לא מכיר אותם אישית. כל אדם נוסף שיש סיכוי שיראה את ה-feed שלך, זה מבורך.

תכנס לכל אתר או לכל דיון שקשור איכשהוא למי שתייה, ותגיב בו\תביע את דעתך\תעשה לייק. ממש תשב בזמנך הפנוי, חצי שעה ביום נגיד, ותעשה חיפש ממוקד בגוגל לדברים האלה.

הפיד שלי או של העסק?... החוקים לעמוד העסק שונים, אני לא יכול לשלוח לאנשים הצעת חברות. בפיד האישי אני עושה את זה.

בעידן של היום, דברים כמו תגובות של לקוחות, שגם הלייקים נכנס לקטגורייה הזו, מהווה חלק מהשיווק המקוון. זה נקרא "אישור חברתי" או משהו דומה.

יא-ברווז, ונניח שאני רוצה לעשות לך לייק לדף, ויש לי כמה חברים חלקם אנשים מוכרים, איך קיבינימאט אני אמור לעשות לך לייק לדף?

איפה קיבינימאט הלינק לדף שלך?

בכל הודעה שלך באינטרנט, בכל מייל שאתה מוציא, פרטי או עסקי הקישור לדף שלך בפייס חייב להיות.

תתחיל בחתימה האישית, ויפה שעה אחת קודם.

הכתובת נמצאת בעמוד אודותינו באתר שלי. פלוס, יש תוסף לאתר של פייסבוק, שאי אפשר לפספס- לא משנה על איזה עמוד אתה נוחת. אני משתף הודעות של העמוד העסקי בפיד האישי, בקיצור קצת קשה לפספס.

זה ממש לא מיותר, ולא משנה איזה עסק זה. אל תמעיט בכוח ההשפעה של הרשת החברתית. ברור ש-95% ממי שעושה לייק, בקושי יודע על מה הוא עשה לייק - אבל בשביל הסיכוי שזה כן חדר לפחות לבן אדם לתודעה, שווה להמשיך לעשות share לפוסטים שקשורים לעסק שלך, בין כה וכה זה לא יותר מדי מאמץ.

מי שמקובל היום ברשת החברתית, נחשב. מי שלא, לא. התוצאה היא שמי שלא נחשב, לא מקבל תנועה ולא עסקים.

מה רובכם עושים היום כשאתם מחפשים לקנות משהו? מביטים בתגובות שאנשים השאירו על המוצר. הלייקים של פייסבוק מתחילים לקבל תפקיד דומה, מעין אישור חברתי שהכל בסדר ואפשר לסמוך על העסק.

בנימה אישית: אלמלא העסק, לא הייתי נרשם בכלל לפייסבוק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אמרתי לעצמי שבתור אוהב חיות אשמח לעשות לייק לברווז, אבל אפילו בשרשור הזה לא שמת קישור לעמוד...

נקודה נכונה ומעניינת. קידום המכירות של העסק שלך צריך להפוך לחלק בלתי נפרד מהחיים שלך, בשורה שאתה מפיץ בכל הזדמנות שאפשר - בייחוד במקום כזה כמו הפורום, אבל הנה, יש כאן 10 מגיבים שכל אחד מהם יכול להיות לקוח בפוטנציה, או לפחות לספר על זה לחבר שבמקרה חיפש אחד מהפיתרונות שאתה מציע, ואתה לא מנצל את ההזדמנות. נקודה למחשבה.

פורסם

תעשה מבצע קידום מכירות בעמוד פייסבוק שלך שבשביל להשתתף בו צריך לעשות לו share או משהו כזה. או שתבטיח ציצים. זה גם עובד.

והנה כמה השקלים שלי:

1. אני לא סומך על שום דבר שכתוב בפייסבוק

2. אני מכיר את ההתנהלות של רוב החברות בפייסבוק, כמות הלייקים שלהם שווה לח*א לא יותר. אני לא מכיר אף אחד שמחפש בפייסבוק את נותן השירות הבא שלו

3. אתה מחפש ליצור מודעות למותג שלך. אז מבצע קידום מכירות כמו שאמרתי קודם, ומדי פעם - נניח פעם בחודש לתת איזה פוסט שיזכיר מי אתם ומה אתם עושים וגם יהיה מעניין.

4. לא לזבל בהודעות, זאת הסיבה מספר אחת למה אני עושה אנלייק לעסק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני משתדל שלא לעבור על חוקי הפרסום של הפורום. עם זאת, שירשור בקשת לייקים אחד שלי כבר היה פה.

אנלוגי, גרמת לי לחייך :lol:

ארילו, בגדול, אני מסכים אתך. כמות הלייקים של חברה כלשהיא לא תגרום לי אישית לרוץ ולקנות מהם. אבל, הנושא תפס מספיק חזק, כדי שמי שמתעלם ממנו, ייחשב לנחות בעולם העסקים של ימינו.

אני דווקא מפרסם מדי פעם בפייסבוק (פרסום מודעה בתשלום), אבל אני כנראה לא קופירייטר טוב של חומר שיווקי. עדיין לא תפסתי ניסוח שפונה בצורה טובה מספיק לאנשים. אותו דבר עם אדוורדס של גוגל, אגב.

עכשיו התחלתי עם בלוג (... מי שיחפש את הביטוי הזה בגוגל יגיע ישר לבלוג שלי :twisted: )ואני דואג לתזכר כל פרסום גם בפייס, ועדיין אין "מסה קריטית".

אני מאד משתדל לא "לזבל" אלא לתת תוכן שאני אישית מצאתי כמעניין וחשבתי ששווה לחלוק, בקווים כלליים של העסק. וגם כמה שטויות מצחיקות.

פורסם

ברווזון, יום יבוא ותהפוך לברבור, אין לי ספק בזה. :wink:

השאלה היא יותר בסיסית מאיך משיגים עוד לייקים.

1. אם אתה חושב שלקוחות פוטנציאלים מסתובבים ברשתות החברתיות, אני מציע לשקול פרסום ממומן.

2. ונגיד שעשו לך לייק. מה אז? איך הלייק תורם לך מבחינה עסקית?

האם אתה מפרסם דברים בעמוד שהיית שמח לחשוף לעוד אנשים?

אם התשובה היא כן, חזור לסעיף 1.

אם התשובה היא לא, אז מה בכלל הטעם ב״מרדף ללייקים״?

אלו שאלות שאתה חייב שתהיה לך תשובה עליהן.

אני למשל בעל עסק שהלקוחות שלו הם לא משתמשי פייסבוק טיפוסיים, לכן אני מחפש לייקים אך ורק על מנת להרחיב את מעגל החשופים לתוכן שאני מפרסם בעמוד העסקי, לא לשם הכנסת עבודה.

כשתבין את מטרת הלייקים שאתה מחפש, תדע טוב יותר איך ״לתקוף״ את הנושא.

פורסם

קריאוס, כבר אמרתי את זה במפורש:

אני לא מעוניין בלייקים עבור שיווק ופרסום, אלא בלייקים בתור לייקים. הם המטרה הסופית כרגע, ולא האמצעי. לעסקים עם יותר לייקים, לקוחות פוטנציאלים מתייחסים אחרת מעסק עם מעט. כרגע יש לי מעט, וזה בעייה.

פורסם

אני לא מסכים עם הגישה שלך ברווז.

כמובן שחברות גדולות ושפעילות זמן רב יש להם יותר לייקים מלך כעת, זה הגיוני, הם מוכרות יותר ובעלי תקציבי פרסום גדולים אשר מציפים את הרשת ובפייסבוק של בואו תעשו לנו לייק. אני לא הייתי מתרשם במיוחד מכמות הלייקים אלא מאיכות הלייקים.

בניה וגדילה הדרגתית של דף הפייסבוק העסקי ע"י לייקים איכותיים לדעתי טובה יותר מאלפי לייקים קנויים או אמיתיים של אנשים אשר סתם נכנסו לראות משהו ושכחו להוריד את הלייק או שבכלל מסירים את הפרסומים של אותו הדף מהוול שלהם כי זה מציק ולא מעניין.

אני מעדיף לייקים מלקוחות אשר השתמשו במוצר או בשירותים שאני מוכר, שיכולים ומפרסמים חוות דעת אמיתיות על השירות/מוצר שרכשו שיפורסמו בין כל החברים שלהם, לאחר שאדם רשם ביקורת אמיתית ופרסם בקיר שלו אני מבטיח לך שלאחר יום או כמה שעות לייקים נוספים יצטרפו לך לדף, ואז כל פרסום שלך מגיע להרבה יותר אנשים, והכי חשוב, לאנשים שמתעניינים במוצר או בשירות שלך בעקבות ביקורת של חברים שלהם.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין לי פייסבוק ואני גם ממש לא רוצה אחד, אבל ראיתי לא מעט חברות שעורכות "תחרויות לייקים" ומגרילות מוצרים שלהן. בקיצור, משחדים אנשים לעשות לייקים :).

תבדוק אם כדאי לך לערוך תחרות כזו ולהגריל מיני בר. אולי בשביל עשרות/מאות לייקים, זה משתלם.

מה שלא יהיה, בהצלחה.

פורסם
השאלה הכי חשובה: איזה עסק יש לך?

וואו, הגענו עד לפה ואתה עוד לא יודע? טעות שלי כנראה... מתקני טיהור מים ומכשירי מיני בר (בר מים) לבית ולמשרד.

אני לא מסכים עם הגישה שלך ברווז.

כמובן שחברות גדולות ושפעילות זמן רב יש להם יותר לייקים מלך כעת, זה הגיוני, הם מוכרות יותר ובעלי תקציבי פרסום גדולים אשר מציפים את הרשת ובפייסבוק של בואו תעשו לנו לייק. אני לא הייתי מתרשם במיוחד מכמות הלייקים אלא מאיכות הלייקים.

בניה וגדילה הדרגתית של דף הפייסבוק העסקי ע"י לייקים איכותיים לדעתי טובה יותר מאלפי לייקים קנויים או אמיתיים של אנשים אשר סתם נכנסו לראות משהו ושכחו להוריד את הלייק או שבכלל מסירים את הפרסומים של אותו הדף מהוול שלהם כי זה מציק ולא מעניין.

אני מעדיף לייקים מלקוחות אשר השתמשו במוצר או בשירותים שאני מוכר, שיכולים ומפרסמים חוות דעת אמיתיות על השירות/מוצר שרכשו שיפורסמו בין כל החברים שלהם, לאחר שאדם רשם ביקורת אמיתית ופרסם בקיר שלו אני מבטיח לך שלאחר יום או כמה שעות לייקים נוספים יצטרפו לך לדף, ואז כל פרסום שלך מגיע להרבה יותר אנשים, והכי חשוב, לאנשים שמתעניינים במוצר או בשירות שלך בעקבות ביקורת של חברים שלהם.

זו גם הגישה שלי. אני מעדיף לייקים איכותיים על פני לייקים מלאכותיים, אבל טרם הגעתי לאיזו שהיא "מסה קריטית" שתגרור עוד לייקים. ובשלב הזה, זו לא השאלה וגם לא הנושא בכלל ...

אין לי פייסבוק ואני גם ממש לא רוצה אחד, אבל ראיתי לא מעט חברות שעורכות "תחרויות לייקים" ומגרילות מוצרים שלהן. בקיצור, משחדים אנשים לעשות לייקים :).

תבדוק אם כדאי לך לערוך תחרות כזו ולהגריל מיני בר. אולי בשביל עשרות/מאות לייקים, זה משתלם.

מה שלא יהיה, בהצלחה.

תודה!

נוסה כבר בעבר משהו דומה, שלא צבר היענות מרשימה. אולי ננסה שוב.

פורסם

ברווזון יקר,

מה שאתה לא תעשה עבורך, אף אחד אחר לא יעשה.

אתה יכול, צריך ואף רשאי לשים בחתימה שלך לינק לדף הפייסבוק שלך.

בודדים יכנסו לדף האתר שלך, ויעשו לייק לדף הפייס. רבים יכנסו ישר לדף הפייס.

לגבי דף הפייס - דאג להעלות שם תכנים רלוונטיים. אל תכניס תכני הפחדה על המתחרים, אלא רק עובדות, מחקרים עדכניים שפורסמו, וכאשר מתפרסמת ידיעה באתר מכובד (גם בחו"ל) הקשורה לעיסוקך - הבא אותה בדף שלך כשירות לאלו שעשו לך לייק.

דוגמאות על רגל אחת, בלי הרבה מחשבה:

הפרסומת החדשה של נביעות/מי עדן שמפחידות את הציבור מפני שימוש בבר מים ביתי - no go ענק. מי שעשה את הקמפיין הזה הוא אידיוט מוחלט.

מחקר חדש על איכות המים בישראל - כן.

מחקר על צריכת המים המומלצת לאדם - כן.

וכד'

לגבי החתימה שלך - כרגע היא עמוסה ולא מזמינה.

זה צריך להיות משהו כזה:

מערכות בירווז מים - בקרו בדף הפייסבוק שלנו www.facebook.barvaz.com ... ובדף הבית של החברה www.barvaz.co.il

תנסה. לא טוב - לא כסף, תחזור חזרה. כן טוב - הרווחת.

במקביל -

את החתימה שלך אתה מעתיק לאאוטלוק, ובכל פניה, כל מייל, גם לאמא שלך, זו חתימתך. בכל מייל. גם לבירור יתרה בחשבון הבנק שלך, גם במייל למשרד הרישוי, גם במייל למס הכנסה.

כל הצעת מחיר, כל מסמך שאתה שולח מהעסק - נושא כותרת תחתונה "ברווזים בע"מ - מערכות סינון מים בואו לבקר אותנו בדף הפייסבוק..."

אם כבוד ברווזיותו לא יקדם את עצמו, אף אחד בעולם לא יעשה את זה.

תעורר גיסנו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...