Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לחדש ביטוח מקיף באותם תנאים ושאלתחי היא האם סכום הביטוח אמור לרדת

בשל ירידת ערך הרכב למשל? אוטו יונדאי I10 שנת 2010

פורסם

אם לא היו תאונות, לא נוספו נהגים חדשים\צעירים וכו..,

לרוב מחיר הביטוח יורד בכמה מאות שקלים בודדות, אלא אם הרכב הופך להיות יותר גניב (לפי נתונים סטטיסטים של השנה האחרונה),

אבל,

אם הרכב הופך להיות יותר גניב (לדעת חברת הביטוח הנוכחית), המחיר עלול אפילו לעלות.

לכן, כדאי לקבלת הצעת מחיר לפני תחילת תקופה חדשה, ולא לחדש אוטומטית.

וכפי שאתה כבר בטח יודע, המחירים בין חברה לחברה לאותו הדגם יכולים להיות שונים, בהפרש ניכר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תעריף הביטוח המקיף נקבע על ידי חברת הביטוח, שהיא חברה פרטית שקובעת את גובה הפרימה השנתית לפי שיקולים השמורים עימה. היא יכולה להעלות את הפרמיה, להוריד אותה או להשאיר אותה ללא שינוי לפי שיקול דעתה.

 

לפעמים פרמיית הביטוח המקיף יורדת משנה לשנה ולפעמים עולה. למשל, אם הסטטיסטיקה של חברת הביטוח מראה שיונדאי i10 מודל 2010 אותה מחזיק אדם שכותב הודעות ללא נקודות בסוף המשפט נוטה להיגנב יותר מיונדאי i10 של מנהל פורום לשעבר, ייתכן שתעלה את הפרימה השנתית של ההוא שכותב ללא נקודות בסוף המשפט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...