Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף MkVII תושק ב 4 בספטמבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתקרב המועד לחשיפת המכונית החשובה ביותר של היצרן האירופאי הגדול ביותר, מתחילים להחשף פרטים:

http://www.bloomberg.com/news/2012-08-22/vw-lightens-golf-by-100-kilos-with-technology-spanning-40-models.html

המכונית החדשה צפויה להציג נתוני דיאטה מוצלחים - חסכון של 100 ק"ג.

בתערוכת פאריס תושק ה GTi עם 222 כ"ס:

http://www.autocar.co.uk/car-news/2013-volkswagen-golf/new-2013-volkswagen-golf-first-official-details

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר דיברו על מנוע יותר חזק מה-222 כוחות שמצויינים בכתבה הזו...

אגב,

זה רק אני או שמסך 3D ברכב זה קצת מסוכן!?

They include a standard 5.0-inch black and white screen, optional 5.8-inch colour screen and a top-spec 8.0-inch 3D screen

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
בעבר דיברו על מנוע יותר חזק מה-222 כוחות שמצויינים בכתבה הזו...יש כאלה שטוענים שיש קשר בין יצרנים למשפרים. אז השאירו פה עבודה לחבר'ה :? גם אני זוכר דיבורים על מנוע חזק יותר.

אגב,

זה רק אני או שמסך 3D ברכב זה קצת מסוכן!?

מסך מסוכן, 3D או לא...

פורסם

פולקסואגן משיקים גולף שביעית?

חדשות מעולות!

באמת מזמן לא הייתה לי התקפת פיהוקים! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בעבר דיברו על מנוע יותר חזק מה-222 כוחות שמצויינים בכתבה הזו...

אם הורידו את המשקל ל1240 ק"ג, אני לוקח 222 כ"ס עם שתי ידיים. זה בערך 150 ק"ג פחות מהמקובל בקטיגוריה - הבדל עצום. לי זה נשמע שהורדות המשקל תקפות יותר לדגמים הרגילים (עם המנועים החדשים והקלים) ולאו דווקא לGTI. נחיה ונראה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היא אמנם משעממת, אבל קשה לי שלא להעריך את צורת העבודה של היצרן הזה. איטרציה על איטרציה הם שומרים על פער מול המתחרות ואין ספק שהגולף הזו תהיה קצת יותר טובה מהקודמת ותמכור המון.

emotion of motion

פורסם

באמת מזמן לא הייתה לי התקפת פיהוקים! :twisted:

נראה שהולך להיות משעמם בפורומי רכב של 2012/13...:roll: זה הולך להיות הנושא מס' 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בהחלט יהיה רגע מרגש ביותר לכולנו.:|

בכל דור ודור הגולף נהיית למנופחת, שמנה, גמלונית ועגולה יותר. בסוף היא באמת תהייה בצורה של כדור גולף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו שאמרתי בעבר, אין מצב ש-VW ישחררו GTI עם 250 כ"ס ויותר, ולאנשים פה הייתה תקווה...

אבל! הפחתה כזו במשקל הרבה יותר חשובה מכוחות סוס שאפשר תמיד להוסיף בקלות ב-GTI.

הפחתת משקל עצומה כזו פשוט מדהימה! זה משנה את כל האוטו! לא זכור לי שהייתי במתח לפני הצגת רכב חדש :-P

רחבה יותר, נמוכה יותר, כמו שצריך! יש גם דיבורים על דפרנציאל עם כמה מצבים נשלט מתא הנהג וכו'...

גולף תמיד הייתה אמת מידה שלפיה השוו את כל המכוניות המשפחתיות. השקת גולף חדשה היא אירוע סופר משמעותי בתעשיית הרכב העולמית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הגולף, החל מסוף 74' היא המכונית החשובה והנמכרת ביותר של פולקסווגן.

מאחר והרכב מנצח לא מחליפים, סביר להניח שגם הדורות הבאים של המכוניות ישמרו על הקו הבסיסי של הדור הראשון שעוצב ע"י ג'יוג'יארו האיטלקי.

קהל הלקוחות של המכונית שמרן יחסית ולא מחפש תעוזה ויצירתיות, ופולקסווגן עונים היטב על צרכיו.

כל דור של המכונית הציג יתרונות יחסיים על פני מיתחריו - לדור הראשון היתה את ה GTI שבעצם המציאה מחדש את הקומפקטית החמה, לדור השני היה איכות גימור ברמה גבוהה, מרווח פנימי משופר וגירסת 16V של ה GTI, הדור השלישי הציע לראשונה במכונית קומפקטית מנוע V6 גדול יחסית ורמת בטיחות ואיכות גבוהות, וכמובן מנועי דיזל מודרניים וחזקים, הדור הרביעי הציע תא נוסעים ברמת גימור ואיבזור של מכונית סאלון שחיפה על לא מעט חסרונות, הדור החמישי הציע לראשונה אפשרות למנוע קטן ומוגדש ששולב בתיבה רובוטית כפולת מצמדים.

הדור השישי לא היה אלא מתיחת פנים די משמעותית של הדור החמישי והיתה רחוקה להיות מכונית חדשה.

סביר להניח שגם הדור השביעי של הגולף יזכה להצלחה גדולה, כמו הדורות שקדמו לו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים , אני כרגע מחזיק גולף דור 4 ( ובכלל אוהב גי׳פים), לאורך כל הדרך שעשתה הגולף היא הייתה טובה יותר מקודמותיה ובטוח שיותר טובה המתחרות שלה

, למי שמחפש לחזק אותה קצת (או הרבה) , היא גם תמיד הייתה בסיס מעולה לשיפורים , מה שלא תמיד נכון לגבי המתחרות.

SCANSPEAK

פורסם

לגולף MK4 היה תא נוסעים מרהיב ומגומר ברמה גבוהה מאד, שעד אז איפיינה רק מכוניות סאלון.

גם רמת האיבזור היתה חסרת תקדים לגבי מכונית קומפקטית.

כל זה חיפה על תא נוסעים צפוף והתנהגות כביש בינונית למדי.

יריבתה העיקרית, הפוקוס של פורד, הציעה יכולת דינאמית עדיפה בהרבה, אך תא נוסעים שנפל באיכותו ורמת הגימור מזה של הגולף.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נשמע טוב. רק שהמחיר יהיה באיזור ה-190K ש"ח, והיא תמשיך בכיף להוביל גם בארץ את המכירות (למרות שאני לא רואה רכב שמאיים עליה מהבחינה הזו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...