Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלנו בראשל"צ יש אורזנים. הם שנואים עליי במיוחד. עבודתם הרשמית אריזת המוצרים, הסמויה - עידוד תעשיית הניילון. כל מוצר מקבל שקית משלו ועם כמות השקיות שאתה מקבל בסוף ניתן לפתוח סופר משלך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אולי אני מפספס משהו בהשוואות המחירים הללו,

אך מפתיעים ככול שיהיו אני קצת ספקן.

לוקחים מוצר ומשווים אותו בין כמה רשתות, מגניב עד כאן.

אך כשאני יוצא לקניות אני מעמיס עגלה, אז אולי הפסדתי על

הקוטג' אבל הרווחתי במרכאות במוצר אחר.

אני מכיר אנשים בודדים שבאמת מפצלים את הקניות

שלהם למספר סופרים ובאמת ניתן לומר שהם חוסכים,

אך לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את המסעות האלו.

במקום מגוריי אין רמי לוי, אך למיטב הבנתי ממקורות אחרים

הבנתי שגם ברשת של לוי ישנם מוצרים לא זולים במיוחד בהשוואה.

אולי אני טועה, ואם כן אשמח לדעת האם רמי עושה משלוחים

לערד.

Gn'f'R

פורסם

אומנם אין לי פתרון עבורך אבל אני חייב לציין שאתה כותב בנזונה!!! נהנתי לקרוא!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לוקו, אני מזמן הגעתי למסקנה שלך.

גיגול קצר הביא אותי לאתר mysupermarket. אתה בוחר מוצרים והוא נותן לך את המחיר האינטרנטי הכי זול.

אני מניח שאליך רמי לוי לא עושה משלוח, אבל מגה ושופרסל כן.

אגב, תמיד יוצא שהסל של מגה הכי זול...

פורסם

לוקו, על השתלשלות השרשור דילגתי, קראתי רק את ההודעה הראשונה וההקפצה של היום - עימך הסליחה :-)

בכל אופן, מצטרף לאסף עם my supermarket שמבצע השוואה בין מחירי המקומות והמשלוחים.

נקודה חשובה מנסיון - לא להזמין מוצרי בשר וגבינות או דברים קרים שיכולים להתקלקל בדרך כי זמן הנסיעה של המשלוח הוא לא מוערך על ידך ואין לך מושג כמה זמן עבר לארגזים/שקיות ברכב השילוח.

לגבי שאר המוצרים - בד"כ מגיע בסדר ואכן כל המבצעים לנגד עינייך ואף חוסך לך זמן מיותר בסופר יחד עם אופציית הזמנה מראש

שבת שלום

Confidence In Motion

פורסם

טוב, אז בשבוע הבא נעשה נסיעת מבחן ראשונה בענייני משלוח.

מה שבטוח הוא שאני הולך להרגיש אמריקה, אני אשב בבית

עם כפכפי החיות שלי ואמתין לאוכל.

איזה מזל שהשרשור הזה נפתח לפני תקופת הגיבוב :lol:

Gn'f'R

פורסם

לוקו - אתה צודק כשמדובר בכמויות קטנות. אבל אצלנו, למשל, קניית הבשר השבועית נעה בין 6-12 ק"ג (בעיקר, אבל לא רק, חזה עוף). כאשר ההפרש במחיר בין שני סופרים באותו מתחם מגיע ל-10-15 ש"ח לק"ג מוצדק לעבור בשניהם, החסכון יכול להגיע ל-100 ש"ח ויותר.

לגבי הירקות - כנראה שאין כמו השוק - אם לא מדובר בנסיעה מיוחדת (rupni לתשומת לבך - שוק תלפיות יותר קרוב מפרדיס), אבל כאשר מדובר בסטיה מהדרך ספק אם היא מוצדקת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול אתה צודק, זה הכל עניין של כמויות. כמויות שציינת רחוקים ממה שקורה אצלי בבית.

מאידך אני גם זוכר את הרגלי הצרכנות של רעייתך אשר יש לציין לשבח.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא דרך מגה המוצרים שדורשים קירור מגיעים עם קרח יבש, לא הייתה לי בעיה איתם.

אני בד"כ מחכה לחגים, אז תמיד יש איזה קופון הנחה של 50 שקל + משלוח חינם + כפל מבצעים-

אני עובר על כל רשימת המבצעים שיש להם (ויש דווקא כמה לא רעים, לפעמים יוצא יותר זול מכל רשתות הדיל למיניהן)

וגם מוסיף 2 שישיות קולה ו10 קופסאות שימורים (אל דאגה, אני מצ'פר את השליח בטיפ וככה גם הוא וגם הגב שלי מרוצים :-))

פורסם
ל

ל(rupni לתשומת לבך - שוק תלפיות יותר קרוב מפרדיס),

אם אני קונה בפרדיס זה בדרך מהמרכז או שאני באזור (סבא וסבתא ודוד גרים בחוף הכרמל), אני לא נוסע ספיישל עד פרדיס זה מוגזם אפילו בשבילי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה אתם בלחץ עם הקופאית, שיתפוצץ העולם והתור - אני אסדר את המצרכים בקצב ובזמן שלי.

בגלל לחץ בסוף שוכחים לארוז משהו, לא שמים לב לטעויות בחשבון, ההוא שלידך בטעות לוקח משהו שלך. רק בארץ יש פה תרבות מזעזעת שבנאדם שרק השניה הקופאית סיימה להעביר לו את המוצרים כבר חייבים שיעוף מעמדת האריזה.

נ.ב - דברים מרגיזים זה להתקע בתור אחרי מישהי/מישהו שהחליטו לעשות משלוח ואז שנה לוקח לקופאית לסגור עניין (אני בכלל בדעה שיעשו עמדת נפרדת לאנשים שרוצים לבצע משלוח).

פורסם

לא סופרמרקט - אבל מוסד ישראלי אחר שמרתיח אותי כבר שנים רבות: ערץ 21.

הקניה הראשונה בהשראת הערוץ היתה כורסת מסאז'. הוצעה במשהו עמו 3,000-4,000 ש"ח (לא זוכר במדויק, זה היה לפני איה 5 שנים) - הכורסה נרכשה אצל היצרן תמורת 1700 ש"ח. אולי לא לגמרי זהה, אבל בודאי עם אותן תכונות.

לפני שנה ניסו למכור זמזמים לגרוש יתושים. שניים ב-300 ש"ח. שיטוט קצר באיביי וכעבור מספר שבועות נחתו 4 בדואר מכשירים. המחיר הכולל 60 ש"ח. היתושים ממשיכים לעקוץ.

וגם הערוץ ממשיך לעקוץ.

אתמול אשתי זפזפה ובדיוק הציגו מכשיר לחיתוך סלט, שחברה טובה שמליצע עליו המלצה חמה. מבצע מיוחד - 199 ש"ח. הוזמן באיביי תמורת 70 ש"ח (מקורי!).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...