Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא שווה, לא קליאו ספורט ולא 106 ראלי, איזה מן מפגש זה?

באמת בושה, אפילו ולוסטר יש שם :wink:

בהחלט מעורר קנאה. תמשיך להנות ולשתף אותנו :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תמונות מעולות גולן, שמח לראות שאתה עדיין בעניינים.

ה M3 האדומה החזירה אותי הרבה שנים אחורה לימי המפגש בבית העלמין בראשל"צ כש"רוני כובעים" היה מגיע עם ה M3 האדומה והמדהימה שלו שהיתה מלוקקת ברמות על.

Porsche 911 GT2

BMW 335i 2011

Mini Cooper JCW 2009 - GONE

BMW M3 2006 - SOLD

פורסם
תמונות מעולות גולן, שמח לראות שאתה עדיין בעניינים.

ה M3 האדומה החזירה אותי הרבה שנים אחורה לימי המפגש בבית העלמין בראשל"צ כש"רוני כובעים" היה מגיע עם ה M3 האדומה והמדהימה שלו שהיתה מלוקקת ברמות על.

עדיין בעניינים למרות שאני מנסה למכור את הרכב שלי עכשיו, איך אצלך?

ה-M3 E30 מדהימה. אני מניח שזו EVO. מה טווח המחירים לרכב כזה שם?

לא EVO, רק M3 רגילה אבל משודרגת מאוד עם מנוע EVO.

המחירים של M3 E30 עולים בצורה עקבית בשנים האחרונות. רכב במצב סביר נמכר ב $12000-$17000 מקורית עם קילומטרג נמוך בסביבות 20-$25K ומשהו כמו בתמונות, אני מעריך ב 30-$35K

• תוכן חדש...