Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי הונדה אקורד בריטיש שנת 2001

ואני צריך לקנות לה בערך הכל רדיו דיסק רמקולים ומגבר התקציב באיזור ה-1500 שקל

אני חייל לוחם וה700₪ בחודש לא מספיק ליותר מדי

פורסם

קח בחשבון התקנה בסביבות ה 250 (או בחינם אם תעשה את לבד)

מגבר 4 ערוצים מיד שניה 650-800 (משהו סבבה, לא חייב להשתולל)

קומפוננט - במחירים נמוכים (450-550) אתה יכול ללכת על מורל מקסימו / טמפו חדשים , שהם טובים ואתה תהנה מהם , או ללכת על משהו טיפה יותר טוב אבל משומש

חיווט- בין 150 ל 200 שקל

HU- משהו טוב שיתחבר בצורה אופטימלית למדבר יעלה בסביבות ה 500-600 שקל (או שיד 2 יצא זול יותר)

זה דיי פורץ את התקציב , אבל ממש לא חייב לעשות הכל במכה אחת .

מה יש כיום ברכב?

אם אתה רוצה להחליף הכל , אז תתחיל ב HU (רדיו דיסק) , שימוד בכל הדרישות שלך (USB , חיבור לאייפון אם אתה צריך, יציאות למגבר) ,וקומפוננט , תנסה להתקין לבד , הנאה מובטחת, בעתיד תוכל להמשיך למגבר וסאב

SCANSPEAK

פורסם

אני גם הרמתי מערכת דלת תקציב, התמקדתי בעיקר בקניית רכיבים משומשים כי חדש קשה למצוא משהו טוב בתקציבים האלו. ובכל זאת חרגתי מהתקציב הגעתי לסביבות ה2000 ש"ח.

מגבר חיפשתי משומש וקניתי מגבר מדבקה 4 יציאות ב400 ש"ח חדש בקרטון מבן אדם פרטי אז כאן יצא לי טוב כי בסך הכל הוא עושה את העבודה יופי.

סאב קניתי גם משומש של פיוניר מהאלה שמוצהרים 1200W כולל תיבה וגריל ב350 ש"ח.

קומפ' הלכתי על חדש רכשתי JBL GTO6508C ב600 ש"ח.אחלה סט, פעם שניה שאני רוכש אותו, הטוויטרים שלו קצת צורמים אבל.

רדיו דיסק בהתחלה קניתי חדש של פיליפס CED210 משהו כזה לא זוכר כל כך, עלה לי 500 ש"ח והחזיק חצי שנה עד שהתקלקל.

לא משתלם מכשיר פשוט ביותר בלי פונקציות כמעט ובסוף גם התקלקל לי, רכשתי עכשיו SONY CDX F7700 ב300 ש"ח משומש מכשיר מעולה.

כבלים וכל השאר יצא לי בערך150 ש"ח RCA הכנתי לבד.

התקנתי בעצמי.

זה גם כסף שגירדתי, על פחות ממה שיש לי עכשיו לא הייתי מתפשר, אני חושב שכדאי שתחכה עוד חודש ויהיה לך יותר מ1500 ש"ח להשקיע.

פורסם
קח בחשבון התקנה בסביבות ה 250 (או בחינם אם תעשה את לבד)

מגבר 4 ערוצים מיד שניה 650-800 (משהו סבבה, לא חייב להשתולל)

קומפוננט - במחירים נמוכים (450-550) אתה יכול ללכת על מורל מקסימו / טמפו חדשים , שהם טובים ואתה תהנה מהם , או ללכת על משהו טיפה יותר טוב אבל משומש

חיווט- בין 150 ל 200 שקל

HU- משהו טוב שיתחבר בצורה אופטימלית למדבר יעלה בסביבות ה 500-600 שקל (או שיד 2 יצא זול יותר)

זה דיי פורץ את התקציב , אבל ממש לא חייב לעשות הכל במכה אחת .

מה יש כיום ברכב?

אם אתה רוצה להחליף הכל , אז תתחיל ב HU (רדיו דיסק) , שימוד בכל הדרישות שלך (USB , חיבור לאייפון אם אתה צריך, יציאות למגבר) ,וקומפוננט , תנסה להתקין לבד , הנאה מובטחת, בעתיד תוכל להמשיך למגבר וסאב

בנג׳י ההמלצות טובות אבל המחירים הזויים, אני לא רואה איך הוא מוצא גם RCA גם כבל רמקולים וגם קיט התקנה עד 200 שקל, וגם התקנה ב250? לא נשמע לי טוב, מי שיתקין בסכום כזה כנראה שלא כדאי להתקרב אליו.

פורסם

כבל רמקולים ( לא זוכר את המידה אבל עבה וטוב) עולה 3 שקלים למטר

ערכת התקנה כולל RCA יש טובות באיביי , ופחות טובות בארץ ב150 שקל

והתקנה בסיסית ( בלי פלטה , ובלי התקנת ה hu והרמקולים, שאותם אפשר לעשות לבד בקלות ) לא צריכה לעלות יותר מ 250

SCANSPEAK

פורסם

אני מה זה מרגיש פראייר שקניתי כבל רמקולים ב30ש"ח למטר.

שהלחמתי RCA שהוא גם עלה איזה 30ש"ח למטר.

כבל חשבל באמת קניתי בזול, משהו כמו 25 ש"ח למטר.

ב3ש"ח קונים קאקה שאפילו הום סנטר סניף "בתיזן-אבי" לא מוכר.

מתקין שעושה עבודה ב250ש"ח שהתאמן על רכבים שלו.

ר"ד ב500 ש"ח מעניין לדעת איזה, לא מדבר על פיוניר דולפינים. LOL

המחירים שהצגת באמת לא קרובים למציאות.

פורסם

אני בהחלט הייתי רוצה לראות את הכבל הזה של ה3 שקל למטר שגם עבה וטוב (למרות שגם אם היה כזה כבר עברת את הסכום שרשמת כי צריך איזה 30 מטר לפחות), הכי זול שמצאתי שהיה גם ממש גרוע היה 10 למטר.

וגם התקנה פשוטה בלי פלטה עדיין תארך זמן לא מבוטל של השחלת כבלים לאורך הרכב (רמקולים/מתח/rca) חיתוך טבעות mdf לרמקולים, בקיצור יש עבודה גם בהתקנה פשוטה.

פורסם

בתמונה המצורפת כבלים טובים ובזול ImageUploadedByTapatalk1344802938.512558.jpg

לגבי שאר ההתקנה ב 250 , את ההתקנה שלי ( ציוד וחיווט הבאתי מהבית, פרט לכבל 8 גייג שהמתקין הציע בתוקף להחליף ) לי זה עלה 250 , שזה כולל רק התקנה של המגבר הרצה של חיווט וכבלים 8 גייג (5מטר)

את השאר עשיתי לבד , ואחרי שאני מבין טיפה יותר , בפעם הבאה את הכל אני יעשה לבד

SCANSPEAK

פורסם

אין ספק שלעשות לבד זה הכי זול, אבל לא כך העניין פה.

דבר שני מתמונות אי אפשר לזהות את עובי הכבל עצמו, ואני מבטיח לך שגם אם העובי בסדר הכבל יתחמצן מאוד מהר, ולי זה קרה תוך חצי שנה עם כבל של 10 שקל למטר.

שתבין אני לא אומר שהוא צריך ללכת ולחפש כבלים מוזהבים של ואן דן הול למערכת בסיסית אבל יש מינימום שצריך לקחת במקום להתחיל להחליף דברים כל חודשיים 3.

סיפורים על התקנות זולות יש גם בלי סוף, דוגמא אחת שניתן היא חבר שהתקינו לו גם בסכום כזה, במקום מפצל כבל מתח (שלא היה בדיוק למתקין) דחפו לו קבל מתח בתור מפצל במחיר שווה ערך לכל ההתקנה, עודפי חוטים, אין טבעות עץ (אני בטוח שגם בהתקנה שסיפרת עליה לא היה) רעשי אלטרנטור והגרוע מכל זה שהמצבר היה מת אחרי לילה שלם של חנייה כל פעם מחדש.

פורסם

מור ב 250 שקל שהתקנתי היו כלולים רק התקנה של המגבר , לא של הקומפוננט (שאותם התקנתי לבד ,ולא של ה hu ,

כמו כן טבעת mdf עלתה לי 15 שקל ליחידה

הכבלים שקניתי 30מטר לפי 3 שקל למטר בחנות למערכות ביתיות ולאחר חצי שנה של שימוש יצא לי לחתוך את אחד מהם , והחתך היה נקי מחמצון , הם בסדר גמור.

SCANSPEAK

פורסם

לדעתי ולנוכח התקציב יש דברים שעדיף להתקין לבד ( hu וקומפוננטים) , ואת המסובך יותר לתת למתקין לעשות, באופן כזה הוא לא יחרוג מהתקציב בהרבה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...