Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה בסביבות ה 16K-18K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, צריך המלצה לרכב משומש בסביבות ה16-18 אלף שקל בשנתונים 2000-2003

הרכב מיועד לאישתי לנסיעות לעבודה בסביבות ה 40+ קילומטר ביום, אני מחפש רכב אמין, שיהיה דיי חסכוני (שפשוט לא יבלע יותר מידיי), שיהיה דיי עמיד מבחינת פח וריסוק (לא כמו הסוזוקי בלנו), ושהאחזקה שלה לא תהיה יקרה, מבחינת ביטוח טיפולים וכו' ..

ההתלבטות העיקרית שלי עד עכשיו הייתה בין מאזדה לאנטיס 323, פיג'ו 206, טויוטה קורולוה, והונדה סיויק, שאת השתיים האחרונות דיי קשה למצוא בתקציב הזה אבל יש פה ושם מה גם שהוצעה לי AUDI A4 1800T שנת 2002 , במחיר דיי מצחיק שנכנס בתקציב הזה( שמורה ובמצב מצויין, מחבר שלחוץ למכור עקב טיסה), אבל לגבי האאודי אני דיי מפחד מההעלויות הנלוות של ביטוח טיפולים וחלקים.

אז אנא ממכם תנו את חוות דעתכם איזה רכב עדיף ממה שרשמתי פה , או שתאירו את עיניי לגבי רכבים אחרים בתקציב שלא רשמתי פה.

-ושאלה אחרונה מבחינת ק"מ כמה נחשב סביר בשנתונים האלה?

לכל העוזרים תודה מראש, אני כבר הרבה זמן שובר את הראש עד שגיליתי את הפורום הזה , תודה ושבת שלום.!

פורסם

שמעתי שלאופל בשנתונים האלה יש הרבה בעיות עם הגיר האוטומט...

וחוצמזה שכחתי להוסיף בהודעה הראשית גם סיאט איביזה, תודה לעוזרים.

פורסם

ב 16000K אתה יכול לרכוש צי של רכבי יוקרה (16 מיליון)

16,000 שח הם רק 16K.

הכותרת מטעה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז התבלבלתי בכותרת אחי, אבל הבנת לבד מתוכן ההודעה

ולגבי היונדאי אקסנט אני לא יודע זאת ההמלצה הראשונה שאני מקבל עליה, ועוד משהו ששכחתי לציין זה שהרכב חייב להיות עם גיר אוטומט כי אישתי לא רוצה גיר רגיל, וללפי מה שראיתי היונדאי אקסנט 1500 אוטומט בשנתונים האלה אוכלת כמו המאזדה לאנטיס 323 שנראה לי שבמצב כזה עדיפה הלאנטיס לא ?!

פורסם

מה עם פיאט פונטו?

את האופל הייתי פוסל, מה ששמעת על הגירים נכון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי הפיאט פונטו, אישתי נהגה על אחת כזאת של חברה שלה גיר אוטומט , והיא שללה אותה תוקף, לגבי המאזדה לאנטיס שהיא נהגה עליה לא מעט והיא מאוד נהנתה מהנסיעה שלה.

אבל שוב באופן כללי אני אשמח לקבל חוות דעת על כל אחד מהרכבים שרשמתי. יתרונות, חסרונות, "מחלות" למינהם, וגם המלצה סופית ...ושוב תודה רבה לעוזרים :)

• תוכן חדש...