Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כיומיים, הנעתי את הרכב בהנעה קרה והרכב הניע כמו טרקטור, אין לי משהו אחר לדמות את זה אליו, או פשוט כמו איזה רכב עם מנוע טורבו מטורף וגרגרני, פשוט נשמע גרגור כזה בהנעה וכל עוד האוטו היה קר, שהעברתי לDRIVE זה קצת פחות היה בולט, עכשיו שמתי לב שבלחיצה קצת כבדה על הגז או שאני עוזב את הגז במהירות שעולה על 50 נגיד, אז האוטו קצת רועד ומשמיע שוב את אותו גרגור.

עכשיו נוכחתי לדעת שהאוטו במצב סרק גם כשהמנוע חם משמיע את אוטו רעש חרישי, והאוטו קצת רועד.

הדעות שחברים העלו:

*עליתי על איזה סלע שפגע בתחתית הרכב ועכשיו משהו שם רופף, בדקנו אך כלום לא נראה לעין ולא זכור לי שעליתי על משהו.

*חבר אחר אמר שאולי חסר שמן\מים שהאמת לא בדקתי לאחרונה.

*דוד שלי אומר שאולי נפל פלאג או משהו דומה מה שנשמע קצת היגיוני כי מד האוץ עומד על 90 אלף ק''מ בידיוק מה שאומר טיפול 15K שהגיע.

*אני אומר? מישהו בא בלילה והחדיר לי לאוטו מנוע HEMI 5.7 גרגרן ובעצם אין שום בעיה.

מבקש את עזרתכם כי מחר אני רוצה לגשת למוסך אך לא רוצה סתם לשלם כסף ומעדיף להמנע מכך כי אני חייל ואין ברשותי הרבה כסף כרגע, מה עליי לבדוק? מה יש לשלול?

תודה מראש-שגיב!.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

עדכון:שללתי בעיית נוזלים, מפלס שמן נמצא תקין, עכשיו הנעתי נסעתי קצת, הרעידות ממש מורגשות וגם הרעש בעיקר על הילוך רוורס ושנותנים קצת גז על רוורס.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

האם מקור הרעש מהמנוע עצמו או סוג של רעש מכני כלשהו?

הסיוויקים האלו סובלים מבלאי גבוהה בתושבות המנוע - בעיקר התחתונה. לדוד שלי רכב דומה אבל עם ת"ה ידנית שסובלת מווברציה חזקה בזמן התנעה.

בכל מקרה, עדיף כבר לגשת למוסך ע"מ לאתר את התקלה וכדי למנוע נזק נוסף.

אשמח לעידכון.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

הויברציה זה דבר שידוע ונחשב תקין בכל הסיויק בכל השנים והדגמים, ככה זה, אין רכב מושלם =).

לגבי שאלתך, אז זהו שהמנוע חרישי כרגיל, הנעתי את האוטו, יצאתי החוצה וסגרתי את הדלתות המנוע משמיע רעש סטנדרטי, כנ''ל האגזוז לא מקרקש מידי או משהו, אך זיהיתי רעש עדין בצד של הנהג מחוץ לאוטו של משהו שדומה לבריחת אויר.

מעבר לזה הרעש נשמע רק באוטו או יותר נכון הרעידות מורגשות רק בתוך האוטו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

WOW לגסי קלעת בול חח, הלך תושבת מנוע שמאלית 1 מתוך 3, נזק ? כ-1300 ש''ח במוסך המרכזי של הונדה באשדוד, רציתי לעשות במורשה אבל שהוא התחיל לדבר על חליפי מה חליפי, אמרתי לעצמי אם יש ספק אין ספק, הלכתי למרכזי שילמתי 250 ש''ח יותר ותוך שעה הייתי עם רכב תקין.

מה גם על הדרך גילו דליפת שמן קטנטנה או שאולי זה היה סתם מחזיר שמן שמזיע, אך מנהל המוסך אמר שאוכל לסחוב איתו עוד קצת לפני הטיפול ואז אתקן הכל.

רשמים? בעל מוסך מקצועי מאוד אלכס בכבודו ובעצמו ניגש אליי לאוטו, בלי להניע בלי כלום, אמר לי פתח מכסה מנוע, הסתכל בול חצי שניה שהספיקה לקבוע שתושבת המנוע השמאלית פשוט קרועה וצריך להחליפה.

השירות היה מקצועי, מהיר ומאוד אדיב לדעתי, אחד המכונאים פשוט הניעה את האוטו, הכניס אותו לליפט, החליף תוך 30 דקות להערכתי, והחזיר אותו למקומו הקודם בחניה וקרה לי לבוא לבדוק שהכל נעשה לשביעות רצוני ושאין רעידות, ואכן לא היו, האוטו חזר אליי כביום היוולדו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
WOW לגסי קלעת בול חח, הלך תושבת מנוע שמאלית 1 מתוך 3, נזק ? כ-1300 ש''ח במוסך המרכזי של הונדה באשדוד, רציתי לעשות במורשה אבל שהוא התחיל לדבר על חליפי מה חליפי, אמרתי לעצמי אם יש ספק אין ספק, הלכתי למרכזי שילמתי 250 ש''ח יותר ותוך שעה הייתי עם רכב תקין.

מה גם על הדרך גילו דליפת שמן קטנטנה או שאולי זה היה סתם מחזיר שמן שמזיע, אך מנהל המוסך אמר שאוכל לסחוב איתו עוד קצת לפני הטיפול ואז אתקן הכל.

רשמים? בעל מוסך מקצועי מאוד אלכס בכבודו ובעצמו ניגש אליי לאוטו, בלי להניע בלי כלום, אמר לי פתח מכסה מנוע, הסתכל בול חצי שניה שהספיקה לקבוע שתושבת המנוע השמאלית פשוט קרועה וצריך להחליפה.

השירות היה מקצועי, מהיר ומאוד אדיב לדעתי, אחד המכונאים פשוט הניעה את האוטו, הכניס אותו לליפט, החליף תוך 30 דקות להערכתי, והחזיר אותו למקומו הקודם בחניה וקרה לי לבוא לבדוק שהכל נעשה לשביעות רצוני ושאין רעידות, ואכן לא היו, האוטו חזר אליי כביום היוולדו.

מברוק :-D

כל הונדה והמחלה שלה.. וזו המחלה של הדגם הזה.

דרך אגב -כמה קיל' עבר הרכב?

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לדעתי זה דווקא הקילומטרז'. זו תוחלת החיים של התושבות. 100K פלוס מינוס.

הרכב של דודי ידני מבציר 2008 - ועבר כד כה 102K והכל מקורי (כולל הקלאצ') - אבל נראה לי ששתי תושבות מנוע כבר עייפות. האוטו שלו רועד כמו דיזל מימי קדם.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...