Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחי הקטן עשה עבודת קבלן לפני חודשיים וחצי, והיה אמור לקבל עליה 800 ש"ח ב 10.7.

מאז המעסיק קובע איתו בשביל לשלם לו, ומבטל ברגע האחרון (הכל מתועד באסמסים), מבטיח לו שמחר הוא יפקיד לו כסף, והכסף לא מופקד, וככה מושך את הזמן.

האם אפשר לתבוע על סכומים כאלה נמוכים (ללא עו"ד כמובן) או שאף בית משפט לא יטריח את עצמו במצב כזה?

פורסם

בטח.

אני תבעתי בבית הדין לעבודה סכום נמוך מ-1000 ש"ח.

כשהמעסיק קיבל את כתב התביעה מבית הדין לעבודה הוא פשוט נתן לי את מה שהיה חייב, כדי להימנע מהמשפט עצמו.

עם כתב התביעה תגיש טבלה מדוייקת המפרטת את שעות העבודה שהולנו.

בנוסף, אתה חייב לציין במפורש כמה אתה תובע, אז תעשה את כל החישובים של כמה הוא חייב לך מראש.

למיטב ידיעתי בית הדין לעבודה זה לא המקום לתבוע עוגמת נפש ופיצויים נוספים על ההלנה. אתה תובע בדיוק כמה שהוא לא שילם לך, ואם במשפט תצא זכאי, אתה אמור לקבל את הכסף בתוספת ריבית והצמדה.

בזמנו, זה לא עלה כסף, לא יודע מה קורה היום.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
בטח.

אני תבעתי בבית הדין לעבודה סכום נמוך מ-1000 ש"ח.

כשהמעסיק קיבל את כתב התביעה מבית הדין לעבודה הוא פשוט נתן לי את מה שהיה חייב, כדי להימנע מהמשפט עצמו.

עם כתב התביעה תגיש טבלה מדוייקת המפרטת את שעות העבודה שהולנו.

בנוסף, אתה חייב לציין במפורש כמה אתה תובע, אז תעשה את כל החישובים של כמה הוא חייב לך מראש.

למיטב ידיעתי בית הדין לעבודה זה לא המקום לתבוע עוגמת נפש ופיצויים נוספים על ההלנה. אתה תובע בדיוק כמה שהוא לא שילם לך, ואם במשפט תצא זכאי, אתה אמור לקבל את הכסף בתוספת ריבית והצמדה.

תבעתי גם בשביל הרבה פחות, אני לא יכול לסבול גנבים מכל סוג שהוא. ברגע שמישהו רואה מכתב תביעה רועדים להם הביצים.

מחזק ותומך כל מה שנרשם פה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תבעתי בעבר על סכום גבוה מעט יותר (לא בתור מעסיק, אלא על מוצר).

בתביעה, דרוש גם החזר הוצאות משפט (עלות 80 ש"ח הייתה לפני מספר שנים, היום אני לא יודע.). שהחמור ישלם גם על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תבעתי בעבר על סכום גבוה מעט יותר (לא בתור מעסיק, אלא על מוצר).

בתביעה, דרוש גם החזר הוצאות משפט (עלות 80 ש"ח הייתה לפני מספר שנים, היום אני לא יודע.). שהחמור ישלם גם על זה.

האם ניתן לתבוע (ולקבל משהו) עבור אסמסים \ שיחות טלפון \ זמן יקר \ עצבים וכאבי ראש שנגרמו עקב כל הסחבת הזאת?

אני משקיע יותר מדי זמן בשביל לקבל את הכסף הזה ואני באמת חושב שמגיע לו לשלם על זה, השאלה אם בית משפט תומך בבקשה כזו?

פורסם

אתה יכול לתבוע נזק ישיר. תגיש חשבונית על שיחות/סמסים.. יש שופטים שיזרמו, יש כאלה שיגידו שאתה קטנוני וקח מה שהגיע לך מהתחלה ותפסיק עם השאר.

פיצויים על בזבוז זמן? לא בבית משפטנו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אפשר ורצוי לתבוע.

אחד הדברים הכי מקוממים זה שגוזלים את הרש. אחיך לא שותף שלו ומגיע לו את שכרו עד השקל האחרון ללא שום תנאי או הלנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מציע לך קודם ליידע את המעסיק החייב שאם הכסף לא ישולם תוך ימים הוא לא משאיר לך ברירה אלא לפנות לבית הדין לעבודה.

אולי זה יעבוד ויחסוך לך בירוקטיה. במידה ולא - תתבע.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...