Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 05-07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

בהמשך לנושא הקודם שפתחתי הגעתי להחלטה שכנראה אלך על האסטרה שנים 2005 - 2007.

רציתי לקבל חוות דעת על הרכב , למי שמכיר.

מבחינת נוחות , צריכת דלק , איזה גיר עדיף : רובוטי או אוטומט ?

אמינות ? אחזקה ועוד ?

תודה מראש.

פורסם

אחרי שגם אני חיפשתי במשך תקופה ארוכה את הרכב הזה אני יכול להגיד לך שאומנם לא נסעתי על ה1.6 הרובטי אבל יותר מדי אנשים אמרו לי להתרחק מהגיר הרובוטי של אופל בעיקר בגלל 2 דברים: אמינות(שאני לא בטוח עד כמה זה נכון) והדבר שהוא היה יותר קריטי בשבילי הוא נוחות הנסיעה. אני חיפשתי רק את ה1.8 ואני יכול להגיד לך מבחינת אבזור הרכב והנוחות שלו אני לא מכיר עוד הרבה רכבים בשנה הזאת שנותנים את אותה התמורה לכסף, ולגבי הצריכת דלק אם רב הנסיעות שלך הם מחוץ לעיר אז היא תהיה יותר חסכונית מ1.6 אבל בתוך העיר הצריכה שלה תהיה קצת גבוהה מהרגיל. לגבי האחזקה ממה שבדקתי הביטוחים סבירים מאוד והטיפולים הם הנושא הקצת בעייתי כי הבנתי שאין הרבה מוסכים שמתעסקים באופל ויודעים לעשות עבודה כמו שצריך ולכן ממולץ ללכת למוסך מורשה שזה טיפה מייקר את הטיפולים אבל האמינות טובה מאוד.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

רק ה1.8 אוטומט.... ה1.6 רובוטי לא מוצלח. (הרכב קצת כבד).

הביטוחים רגילים.

הרכב (מודל 2005) אצלי כבר שנתיים, ועבר רק טיפולים שגרתיים בעלות של כ1600 שקל לטיפול במוסך UMI.

• תוכן חדש...