Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני חודשיים בערך אבא שלי נסע באוטו ומישהו נכנס בטמבון שלו מאחורה,

אז הבחור מודה והוא נתן את כל הפרטים ומיד התקשרנו לסוכנת ביטוח ולמחרת היום הלכנו מיד למוסך הסדר של הביטוח והם סידרו את הנזק והחליפו טמבון אחורי מקורי+אגזוז מקורי+ איזה חתיכת פח שיושב בין הטמבון לשלדה מחוברת עם ברגים לא ריתוך.

 

בקיצור כל העניין הזה מטופל על ידי סוכנת הביטוח שלנו ואנחנו לא יודעים בכלל מה קורה שם ומה מגיע לנו והיא אמרה שהיא סוגרת את הכל.

 

אז השאלה האם במצב כזה התביעה בין חברות הביטוח מתקיימת כמו גל תצביעה קגילה ויש דיון בבית משפט?

יעני אני יכול לדעת אם יש תראיך לדיון וללכת איתם לבית משפט ולשמוע מה קורה שם?

או שזה מתנהל רק דרך המשרדים של חברות הביטוח?

אבל בעצם מי קובע מי משלם את הנזק ?

 

ולגבי ימי העבודה שהפסדתי והזמן שלי, והנזק שנגרם לרכב והורדת הערך שלו, מי משלם לי את זה?

 

אני לא רוצה שהסוכנת תעשה עלי קומבינה ותוציא אותי נקי, אני רוצה לדעת אם מגיע לי משהו אז אני צריך לקבל אותו.

 

והיום במקרה התקשר מישהו לאבא שלי והוא אמר לו שהוא רוצה להיפגש איתו ולסגור את העניין כי לאבא מגיע פיצויים,

אז מה זה יכול להיות?

דרך מי הוא נשלח?

ומה לדרוש ממנו?

להודיע לסוכנת ביטוח שלנו?

 

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

×
×
  • תוכן חדש...