Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לשאלה

המחיר.

סתם. אמנם הן חולקות מכלולים ורצפה אך ה-DS נראית שונה לחלוטין ומאובזרת בהרבה יותר GOODIES.

זה כמו להשוות אוקטביה ל-A3. הבסיס זהה, המכאניקה זהה, אבל כל השאר שונה לחלוטין.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אני לא מבין משהו. с3 זה רכב מיני? יתרון של רכב מיני - חסכון בדלק בעזרת מנוע קטן.

אז למה לאזאזל לשים ברכב מיני מנוע של "משפחתית" (1600)?

פורסם

אז אתה אומר ששווה לקנות את הDS3 הבסיסית או שבעצם זאת תהיה קנייה של C3 פשוטה?

תוכל להגיד לי מה היתרונות והחיסרונות בC3?

תודה

פורסם

אני שואל את השאלה הזאת כי לפי מה שהבנתי מרבים וטובים לא משתלם לקנות רכב מסיטרואן במדינת ישראל של היום

רבים אמרו לי כי אם אני אקנה רכב סיטרואן אני אשאר איתו לכל החיים ולא אצליח למכור ושרק חברות רוכשות רכבי סיטרואן כדי לתת לעובדים

פורסם
אני לא מבין משהו. с3 זה רכב מיני? יתרון של רכב מיני - חסכון בדלק בעזרת מנוע קטן.

אז למה לאזאזל לשים ברכב מיני מנוע של "משפחתית" (1600)?

זה סופר מיני. לגבי מנוע אין שום בעיה לשים מנוע 1600 ויותר כל עוד זה דיזל. בכלל במנוע בנזין כבר מזמן אין הצדקה בלי קשר לנפח שלו בגלל נושא החיסכון. לצורך השוואה C3 דיזל עם מנוע 1600 עושה מעל 1 ל20.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם זה מנוע EP6 - מדובר במנוע 1.6 120 כ"ס המשמש את דגמי 207 C4 וגם את MINI .

ברכב בגודל של ה- C3 , מנוע כזה עדיף על מנוי 1.4 אם כי צריכת הדלק ודאי לא תהייה טובה.

• תוכן חדש...