Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה.

גיליתי שיש Media Market גם בבריסל, המחירים שהבאתם אינטרנטיים אבל אני מניח שזה יהיה די קרוב.

המחיר שכתבתי לך הוא המחיר בחנות, ביקרתי שם.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם טס לברלין בקרוב וחשבתי לקנות את המכשיר שם.

אבל ראיתי שביד 2 כבר מוכרים מכשירים חדשים מהקופסא ב 3000 אז בשביל 150-200 אין מה להסתבך.

אתה מוזמן גם לחסוך את העניין של יד שניה.

KSP באילת הורידו את המחיר ל-2950, הם כרגע הכי זולים בארץ.

http://ksp.co.il/?uin=16090

ו-32 ג'יגה ב-3000

http://ksp.co.il/?select=.272..573..137.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16218&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני גם טס לברלין בקרוב וחשבתי לקנות את המכשיר שם.

אבל ראיתי שביד 2 כבר מוכרים מכשירים חדשים מהקופסא ב 3000 אז בשביל 150-200 אין מה להסתבך.

520(יורו - לכל היותר) * 4.85 (שער היורו) = 2522 ש"ח למכשיר חדש לחלוטין, לא משומש בקופסה - חדש.

פורסם
אתה מוזמן גם לחסוך את העניין של יד שניה.

KSP באילת הורידו את המחיר ל-2950, הם כרגע הכי זולים בארץ.

http://ksp.co.il/?uin=16090

ו-32 ג'יגה ב-3000

http://ksp.co.il/?select=.272..573..137.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16218&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

יש הבדל בין הגרסאות מלבד הנפח?

פורסם

3013 זה מחיר בתשלומים, תשים לב שמתחת רשום מחיר למזומן שזה 2950.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זה די פשוט, אבל צריך להבין את הכללים ולשמור עליהם.

1. במעמד רכישת הפריט אתה צריך לבקש בקופת בית העסק tax free, אם תשלם במזומן יתנו לך טופס ידני ואם בכ"א - תקבל טופס אלקטרוני שדומה לסרט קופה, על גבי הטופס מצויין גובה ההחזר הכספי המגיע לך.

2. בטפסים שקיבלת תמלא - עוד לפני שתגיע לשדה התעופה - מס' דרכון, שם וכתובת מדוייקת.

3. במועד החזרה גש בשדה התעופה לדוכן המכס (פועל סביב השעון 24 שעות ביממה) ובקש את חותמת המכס על הטפסים שקיבלת בחנות.

המוכס יבקש לראות את: כרטיס הטיסה שלך (האלקטרוני שהדפסת בארץ - אין צורך בכרטיס העלייה למטוס) ובמקרים מסויימים את הפריטים עצמם (כדי לוודא שהם יוצאים אל מחוץ לתחומי האיחוד האירופי), בד"כ פריטים זולים ופריטי לבוש לא יעניינו אותו, כשמדובר בטלפון אז תרשה לי להמר שהוא ידרוש לראות את הפריט.

4. עם הטפסים החתומים גש לקופה שנמצאת בסמוך, תוכל לקבל את החזר המס שמגיע או במזומן ליד או בזיכוי כרטיס האשראי שלך (אופציה מועדפת עלי שכן היא חוסכת את הטרטור שבהמרת המזומן לש"ח והפקדתו בבנק).

5. בשונפלד ברלין הקופה פועלת בין השעות 8.00-18.00 ואם פיספסת את שעות הפעילות שלה יש שם תיבת דואר שבה תוכל להפקיד את הטפסים וללקבל את ההחזר בכ"א, במקרה כזה חשוב לוודא שהטפסים מולאו כשורה ושיש חותמת מכס על גבי כל אחד מהם.

תתחדש.

שאלה קטנה, אני אמור להשאיר את הטלפון סגור באריזה או שאני יכול לפתוח אותו?

פורסם
שאלה קטנה, אני אמור להשאיר את הטלפון סגור באריזה או שאני יכול לפתוח אותו?

פתוח זה בסדר גמור, סגור גם כן.

המוכס רוצה לוודא שהסחורה יוצאת אל מחוץ לגבולות האיחוד - זה הכל.

פורסם

וההורים שלי קנו מקרר ב20,000 ש"ח בשנת 1999, והיום צוחקים על זה.

ככה זה, מחירים ומכסים של טכנולוגיה יורדים עם הזמן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מכיר דביל שקנה מקרר ב 13000 שקל בשנה החולפת, זה בסדר.

דווקא לטעמי הוצאה כזו על מקרר זה עוד איכשהו יותר הגיוני.

מקרר בסכום כזה משרת משפחה של 4 אנשים לפחות בדרך כלל, הוא לא גניב, לא שביר, ומבצע את תפקידו 10-15 שנים ואם יש מזל אז יותר.

לעומת 3000 ש"ח על מכשיר בגודל של כף יד שמשרת אדם אחד, הופך ללא רלוונטי תוך 4 שנים, עשוי מזכוכית, גניב ביותר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מכיר דביל שקנה מקרר ב 13000 שקל בשנה החולפת, זה בסדר.

דווקא לטעמי הוצאה כזו על מקרר זה עוד איכשהו יותר הגיוני.

מקרר בסכום כזה משרת משפחה של 4 אנשים לפחות בדרך כלל, הוא לא גניב, לא שביר, ומבצע את תפקידו 10-15 שנים ואם יש מזל אז יותר.

לעומת 3000 ש"ח על מכשיר בגודל של כף יד שמשרת אדם אחד, הופך ללא רלוונטי תוך 4 שנים, עשוי מזכוכית, גניב ביותר.

לא חסרים דברים קטנים ושבריריים שעולים המון כסף.

העניין זה שמדובר במחשב שהולך איתך לכל מקום, לא פחות.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באילת, הום סלולר (אם נשאר במלאי)

הגלקסי S3 עולה שם, נכון להיום 2560 ש"ח.

לא ניתן לבצע עסקאות טלפוניות ולאסוף עם שליח/חבר במקום, חייבים להיות נוכחים עם כרטיס אשראי במקום.

להתקשר, ולעדכן בפורום :

086330093

• תוכן חדש...