Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב :)

למה לא C3 פיקאסו? רכב מעולה בגרסאת הדיזל הידנית, מאוד מרווח מבפנים

לא הבנתי מה הבעיה ברכב שעבר תאונה?... כל רכב היום עובר תאונה מכה פה מכה שם (לא מדבר על אובדן להלכה ודומיו)

זה בערך כמו לקנות רכב לפי קילומטראז'.

הפיקאסו ירדה מהפרק כיוון שמרבית הנסיעות הם בעיר, והבוס לא מוכנה להעביר הילוכים...

הגיר הרובוטי אינו אופציה עקב העברה לא נעימה.

לגבי נושא התאונות, אם מוכר הרכב היה גלוי מלכתחילה והיה אומר לי בדיוק מה עבר הרכב , או אז המצב שונה, אבל כאשר אתה מגיע למוכר אשר רושם במודע שהוא מתחייב שהרכב נקי ולא עבר תאונות , ואתה מוצא שהרכב עבר תאונה ולו קלה אתה מיידית לא מאמין יותר לדבר שהמוכר מוציא מפיו.

בקנית רכב צריך להיות אמון בין המוכר והקונה, כאשר התהליך מתחיל בשקר חבל אפילו להמשיך הלאה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בקנית רכב צריך להיות אמון בין המוכר והקונה, כאשר התהליך מתחיל בשקר חבל אפילו להמשיך הלאה.

צודק.

בזמנו רכשתי אופל קורסה מסוחר, שהדבר הראשון שאמר לי בטלפון זה: "אני סוחר, רוכש רכבים בת"א ומוכרם בחיפה, אתה מוזמן אלי הביתה לראות את הרכב". היו זמנים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לי אישית קרה כמה פעמים, שאנשים פשוט שיקרו לי בפנים, וזה לא איזה ערס

או איזה ילד שאתה ישר חושד, אלא אנשים שנראים לך הגונים, ובלי בושה מסלפים

את האמת.

אחרי הבדיקה הם מתחילים לגמגם, וזה בזמן שאתה מבקש טרם הבדיקה,

אם יש משהו שלא תקין, תגיד עכשיו, כי חבל על הזמן שלך, ועל הכסף שלי.

פורסם

Cx - אף על פי שאנחנו לא תמיד מסכימים - הפעם אני חושב שעשית בחירה מצויינת. הטריוס ישרת אותך נאמנה. הוא רכב נהדר ואני מאוד אוהב אותו.

תתחדש! ושים כמה תמונות.

פורסם

כרגע אני בחיפושי שלושה רכבים שונים: קבריולט לאחי, אוטומט קטן לאחותי ואני גם מידי פעם מסתכל להחליף את הרכב שלי ליפנומטית ותקשיבו מסקנה אחת הגעתי - מי שלא ינטול רסקיו עומד בפניו עולם של עצבים וסבל.

-"האוטו כמו חדש, שיפשופי חניה ממש מזעריים בפגוש." הוא אמר לי איפה הרכב עומד אני לא מספיק לעצור ורואה שהפח של הדלת בפנים. (דייהטסו סיריון 2007)

-"האוטו שמור ומטופל היטב. אני ממש פאנאט לגבי הרכב שלי. לא משנה מי תשאל כולם יודעים שאני פדנט." קופסאת סיגריות עם מצית, כוס אייס קפה במחזיק כוסות וחצי מהאינטריור דביק. (הונדה S2000 שנת 2006)

-"האוטו נראה הרבה יותר טוב משאר המכוניות לשנתון." האוטו מלא אבק, מטונף בעל מכות ושריטות ונראה כאילו יצא מנסיעה בשטח לפני שבוע גג. (סובארו אימפרזה שנת 99)

אני לא מתחיל לדבר על רכבים שהבטיחו שהם עובדים מעולה והמנוע בקושי התניע, מכוניות שמשתעלות בנסיעה במישור וכיוצ"ב.

אנשים לא רואים בעיניים, עושים הכל בשביל למכור.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לכל סיפור שני צדדים.

מוכרים שמוכרים רכבים שמורים מאוד ומבקשים מחיר בהתאם גם לא מתקבלים בברכה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל סיפור שני צדדים.

מוכרים שמוכרים רכבים שמורים מאוד ומבקשים מחיר בהתאם גם לא מתקבלים בברכה

יש מצב מסוים בשוק המשומשות, המוכרים צריכים להתאים את עצמם לאותו מצב, גם אני עשיתי כך כאשר מכרתי את הרכב של אישתי.

אם אתה מגיע ומבקש לשם הדוגמא 15% יותר ממחירון על קורולה ואו 3 כאשר יש כאילו זרוקות במגרשי הרכב תזכה לצחוק בפנים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...