Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת זוגתי החליטה בלבד כבד להיפרד מהפיקאסו מודל 2004 שלה, רכב לא פחות ממעולה , עם קרוב ל 150,000 ק"מ על השעון.

את הפיקאסו לא התקשנו למכור , וכבר יום למחרת שיחה עם חברים הגיע אדם אשר הציג את עצמו כחבר של החברים, עשה סיבוב, ראה ספר טיפולים מלא וקנה את הרכב...

אישתי אשר רצתה רכב גבוהה לפחות כמו הפיקאסו פסלה במקום את הפיקאסו החדשה (מה אני צריכה אוטו ענק כזה ??) , חיפשנו קשקאי אבל המחיר יקר ולא מצדיק את ההשקעה , חיפשנו גם קיה סול אבל לצערי הרב המעטות אשר נמצאות למכירה חלקם עם עבר מפוקפק למרות שהמוכר מתחייב שהרכב תקין ולא עבר אפילו מכה קטנה, אבל ברגע שהגעתי והעפתי מבט על צד שמאל ראיתי שהרכב עבר מכה , או אז השתנתה המנגינה והמוכר הודה שהרכב עבר שיפשוף שבמהלכו הוחלפו 2 דלתות שמאל + תיקון כנף קדמי ואחורי, לפתע הפך המוכר לגמיש במחיר.., תודה אבל מנוכלים אנחנו לא קונים.

הפנתי את תשומת הלב לטריוס, המבחר גדול יותר, וכרכב עירוני בעיקר הוא מתאים עם מנוע 1.5 ליטר זריז.

אבל גם שם היו כמה מרורים , לא נותר לי להגיד שמוכרי הרכב גם מיד פרטית , חלקם הם פשוט שקרנים לא פחות מהמוכרים במגרשים..

רכב ללא תאונה התברר כרכב אשר עבר 2 תאונות חזית "אבל הכל הוחלף בחלקים מקורים , זה כמו חדש..."

את בעל הרכב השני שאלתי למה הפגוש האחורי מוחזק עם ברגים... , זה כלום אומר לי בעל הרכב , נכנס באישתי רכב אשר דחף את הגלגל הרזרבי על הדלת ועיקם אותה הפיל את הפגוש, אבל החלפנו את דלת תא המטען בחדשה מקורית , בפגוש עשו עבודה ככה , אבל הכל מקורי, תאמין לי......

לבסוף מודעה צנועה ביד 2, טריוס מודל 2008 ממורה, יד ראשונה , 63500 ק"מ , רכב שמור מאוד...

צייני שכמוני מגיע לראות את הרכב , הרכב שחור וכבר חושך, הבחור הצעיר מולי מניע ואומר לי בוא לאור שתראה את הרכב כמו שצריך, ומעמיד את הרכב מתחת לפנס רחוב בוהק, יש סריטות על הרכב והוא אינו מסתיר דבר, הרכב בפנים כמו חדש , שמור ונקי , בקשתי סיבוב , הרכב נסע היטב ללא שום בעיה.

מחר יש לרכב טסט אומר לי הבחור, אני מעביר אותו כיוון שכבר שילמתי אגרה, למחרת מגיע הבחור אחרי טסט ו 4 צמיגים חדשים ואומר שהיה חייב להחליף כיוון שהרכב נכשל בטסט...

סגרנו מחיר , הרכב עבר בדיקה עם דף נקי מעבר להערות הרגילות של מנוע שורף שמן יש לבדוק מועד רצועת תיזמון , כאשר המנוע הספציפי מונע שרשרת..., שום הערה מעבר...

בקיצור , לא פשוט למצוא רכב אשר אינו עונה לשם קורולה\ 3\ פורטה\ לאנסר \I30 , וגם אחרי שמצאת את מה שחיפשת אתה חייב לפקוח עשר עינים , גם בעלי הפרטיות הם נוכלים לא קטנים אשר ימכרו את הסבתא ולשקר לא מעט על מנת למכור את הרכב.

סבלנות זה שם המשחק , וכן , שוק המשומשות הוא שוק קונים בלבד שלא יעבדו עליכם, כל הרכבים אשר ראיתי ועוד רבים אחרים נמכרים מתחת למחירון , יש מוכרים אשר כבר בטלפון על מנת לעורר ענין הורידו כבר 5% רק תבוא לראות את אוטו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תתחדשו ותהנו מהדרך, רכב חביב ביותר לשימוש עירוני אבל עומד בכבוד גם בנסיעות בין עירוניות בניגוד לדגם שקדם לו.

פורסם

עם מנוע 1.5 ליטר זריז.

הטריוס רכב נחמד, אמין , וגם נראה טוב. תתחדשו.

זריז הוא לא...

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תתחדשו!

בהחלט יכול לשמש גם בסופ"ש לטיולי שבילים, אבל באמת לא ממש זריז (או נוח).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אכן הרכב אינו רייסר בין רמזורים, אך הוא אינו מתקשה להתמיד בקצב של התנועה סביב, הנוחות אינה מתקרבת לזן של הפיקאסו אשר כרכב נטו עדיף על הטריוס, אבל הרצון של החצי השני לדמוי גייפ עם ישיבה גבוהה היה המוטיב העיקרי בחיפוש הרכב.

אינני מצליח להבין מדוע לובינסקי אינם מביאים את הפיקאסו הקצרה , לא כולם מחפשים אוטובוס עם שבעה מקומות, לטעמי פיספוס.

אכן שוק המשומשות למרות היצע ענק, סובל מהיצע אחיד ואיכות רכבים די בינונית, תחזוקת הרכבים בינונית הן בידים של ליסינג והן בידים פרטיות, יכול להיות שהמצב הכלכלי ורם לבעלי רכב פשוט לחסוך בטיפול ברכבים וזה בהחלט ניכר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אכן הרכב אינו רייסר בין רמזורים, אך הוא אינו מתקשה להתמיד בקצב של התנועה סביב, הנוחות אינה מתקרבת לזן של הפיקאסו אשר כרכב נטו עדיף על הטריוס, אבל הרצון של החצי השני לדמוי גייפ עם ישיבה גבוהה היה המוטיב העיקרי בחיפוש הרכב.

אינני מצליח להבין מדוע לובינסקי אינם מביאים את הפיקאסו הקצרה , לא כולם מחפשים אוטובוס עם שבעה מקומות, לטעמי פיספוס.

אכן שוק המשומשות למרות היצע ענק, סובל מהיצע אחיד ואיכות רכבים די בינונית, תחזוקת הרכבים בינונית הן בידים של ליסינג והן בידים פרטיות, יכול להיות שהמצב הכלכלי ורם לבעלי רכב פשוט לחסוך בטיפול ברכבים וזה בהחלט ניכר.

אכן, רכב שאני אישית חיפשתי לא מעט וכמובן לא מצאתי.

ידעתי כי הובאה אחת ויחידה לארץ בעבר לצורכי תקינה ושירתה את אשת הבעלים ומאז נמכרה ונעלמו עיקבותיה.

כל ניסיונותי למצוא אותה ביד-2 העלו חרס.

עם זאת, לאחרונה ראיתי מספר C4 פיקסו קצרות באזור חיפה, מה שמעלה בי חשד שהתחילו ליבא אותן (אולי בהזמנה אישית).

אם מעניין אותך, תבדוק עם היבואן.

לגבי שוק המשומשות, כנראה שהוא לא רע כל כך, עובדה שאתה מכרת תוך יום בערך ואני מניח שלא הורדת הרבה מהמחירון (הנמוך מלכתחילה).

צריך לדעת איך לברור רכבים טלפונית, לפני שמשקיעים זמן מיותר.

הרכב שאני רכשתי לאחרונה היה הרכב הראשון שראיתי, והמצב שלו לא פחות ממושלם.

כנ"ל הרכב שרכשתי לאח שלי בשבוע שעבר (406 שנת 2002, יד-1 עם 100K ק"מ), זה היה הרכב הראשון שראיתי והוא לא אכזב.

פורסם

מזל טוב :)

למה לא C3 פיקאסו? רכב מעולה בגרסאת הדיזל הידנית, מאוד מרווח מבפנים

לא הבנתי מה הבעיה ברכב שעבר תאונה?... כל רכב היום עובר תאונה מכה פה מכה שם (לא מדבר על אובדן להלכה ודומיו)

זה בערך כמו לקנות רכב לפי קילומטראז'.

פורסם

גם אני היתי בחיפושים לא מזמן.

אני לא חושב שמצב הרכבים לא קשור כל כך למצב כלכלי, אלה לחשיבה הכלכלית המעוותת שלנו.

כבר אין לאנשים שום ערך לרכב.

הכל בהלוואות, אפשרויות מימון.

פתאום אתה יכול לקנות כל רכב, ובמה? סה"כ 40 אלף ועוד 36 תשלומים של 2000 ש"ח.

פעם אנשים היו עובדים קשה בשביל לחסוך את כל הכסף לרכב.

היה לך כסף היתה קונה, לא היה לא קונה.

לא מזמן חבר סטודנט בן 24 קנה לקסוס, שילם 50 אלף (כל מה שחסך בקבע) וכל השאר בתשלומים.

אנשים גרים מטר מהעבודה, לקחים ליסינג ומשלמים בחודש 3500 ש"ח....אז מה אני נוסע ברכב חדש מהניילונים.

ואז תיראה באיזה צורה הם מתייחסים לרכבים, יש רכבים שאתה נכנס והרכב כמו פח זבל, והבחור עונה לך, מה איכפת לי זה רכב ליסינג.

הוא שוכח שזה הוא שיושב באוטו יום יום, ולא החברה.

וכל זה חוזר חלילה, שאומרים להם שעוד שלוש שנים הם יכולים להחזיר את הרכב ולקבל חדש רק תמורת המשך התשלום כל חודש האאאא ועוד איזה תשלום קטן.

סליחה על שיחרור הקיטור.

אבל מרגיז אותי אחרי לראות את החברה בהפגנה על הצדק החברתי, לא פלא שהם לא מבינים מה הם רוצים בעצמם.

בכל מקרה.

תתחדש על הרכב.

ותהנה מימנו.

פורסם

קודם כל תתחדשו. הטריוס אכן ג'יפון חמוד, ויחסית עם עלויות אחזקה לא גבוהות.

לגבי המוכרים בשוק הפרטי, אני ועוד רבים כתבנו בעבר, שהם לא פחות גרועים מחבריהם

במגרשים. לפחות במגרש שיש לו "אבא ואמא" אתה עוד יכול לבוא בטענות, לדרוש

את עלות הבדיקה בחזרה, או לנסות ולהחזיר את הרכב במקרה של רמאות אמיתית.

מול מוכר פרטי אין לך מה לעשות, ורובם ישקרו במצח נחושה, האוטו נקי, לא עבר תאונות,

שמור, בטח מטופל, רק במורשה, שבסוף אחרי בדיקה אתה רואה את המצב האמיתי,

אבל אז גם הלכו לך כמה מאות שקלים על בדיקה.

פורסם

רוב האנשים הפרטיים שקניתי מהם לא היו רמאים, ונתנו גילוי נאות, בכלל השוק הפרטי יותר משתלם מהסוחרים, עבור אותו הכסף אם חופרים מספיק מקבלים רכב יותר טוב.

פורסם
קודם כל תתחדשו. הטריוס אכן ג'יפון חמוד, ויחסית עם עלויות אחזקה לא גבוהות.

לגבי המוכרים בשוק הפרטי, אני ועוד רבים כתבנו בעבר, שהם לא פחות גרועים מחבריהם

במגרשים. לפחות במגרש שיש לו "אבא ואמא" אתה עוד יכול לבוא בטענות, לדרוש

את עלות הבדיקה בחזרה, או לנסות ולהחזיר את הרכב במקרה של רמאות אמיתית.

מול מוכר פרטי אין לך מה לעשות, ורובם ישקרו במצח נחושה, האוטו נקי, לא עבר תאונות,

שמור, בטח מטופל, רק במורשה, שבסוף אחרי בדיקה אתה רואה את המצב האמיתי,

אבל אז גם הלכו לך כמה מאות שקלים על בדיקה.

אני קניתי לא מעט רכבים מיד שניה, מאנשים פרטיים.

ויותר מיזה, מעולם לא לקחתי רכב למכון בדיקה, כן גם שקניתי את הלאנד קרוזר האחרון לפני שנה, ושילמתי עליו 140 אלף ש"ח.

אני קונה לפי ההרגשה, כבר בטלפון אם הבן אדם אני יודע אם יש טעם לצאת לכיוון.

שאני קונה רכב, חשוב לי המוכר לא פחות מהרכב.

גם עם האוטו היה מושלם מפחינתי, ואין לי הרגשה טובה עם העיסקה/הקונה חבל על הזמן.

אם זה נכון או לא, אני לא יודע.

בנתיים זה עובד.

פלג_

• תוכן חדש...