Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם.

אני מעונינת לרכוש רכב קטן, יד 2.

חשוב לי שהוא יהיה חסכוני בדלק(כמובן), אך מצד שני בטיחותי ,נח מבפנים ועמיד בעליות וירידות (ירושלים/ צפון).

סכום: עד 40.000

אוטומט

ואם ידוע לכם עלות הטיפולים זה גם יועיל לי מאוד.

התלבטתי אם ללכת על שברולט אוואו אבל אחרי שקראתי כ"כ הרבה "אודותיו", הוא ירד מהפרק.

סיריון- לא מתאימה כ"כ בעליות.

תודה רבה לכל המסייעים!

פורסם

כמה אנשים ייסעו ברכב ?

אם הרכב לא יהיה עמוס במיוחד בעליות האלה שאת מדברת עליהן לא אמורה להיות בעיה לסיריון איתן.

גם אם הרכב יהיה עמוס בעוד 2 אנשים הוא יסתדר עם העליות.

אם תרצי רכב חזק יותר עם מנוע גדול יותר זה יעלה יותר בעיקר בצריכת הדלק.

פורסם

תוכלי לשקול גם את יונדאי i10. המכונית קצת יותר חזקה מהסיריון ואחת הגרסאות שלה מגיעה עם מנוע בנפח 1,250 סמ"ק שהוא כבר די חזק ואין לו שום בעיה להתמודד עם עליות. הדגם הזה קצת פחות חסכוני בדלק מהסיריון אבל עדיין מציג צריכת דלק טובה מאוד.

כיוון אחר שתוכלי ללכת אליו הוא הניסאן מיקרה. כאן תקבלי רכב עם מנוע חזק עוד יותר (1400 סמ"ק) אבל צריכת דלק טובה מאוד. שימי לב שהיא קצת יותר יקרה ממכוניות כמו סיריון או i10 כך שתצטרכי לרדת עוד טיפה בשנתונים.

• תוכן חדש...