Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי את דעתכם לגבי העסקה שהציעו לנו באוויס.

קבלת יונדאי i20 חדשה לגמרי תמורת הרכב שלנו טויוטה קורולה 2006 (הרגילה 1.6 אוטומט סדאן) ותוספת 52000 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

איזו i20, מנוע 1.4 או 1.6? איזו רמת גימור? (אם מדובר בקנייה מליסינג אז בוודאי לא רמת גימור בכירה)

מה הרציונל מאחורי ההחלפה?

אתה מדבר על החלפה של משפחתית מרווחת בסופר מיני ממוצעת. יש סיבה טובה לזה?

מחיר השוק כפי שמשתקף מלוח יד2 נע סביב ה55 אלף ש"ח לקורולה מהשנתון שלכם, אם כי לא פירטת מה רמת הגימור והנתונים שלה. בכל מקרה, הקורולה היא כנראה אחד הרכבים היחידים שמחזיקים מחירון ונמכרים בצורה טובה בתקופה הזו. אני לא רואה סיבה כלכלית טובה לבצע החלפה כזו, בטח לא כשמדובר ברכב מליסינג כשאתם היד השניה (שני פרטים שישתקפו ברשיון הרכב ומורידים את ערך הרכב במכירה העתידית שלו). ההחלפה הזו משקפת לקורולה שלכם ערך של כ30 אלף שקל, שזו בדיחה. גם אם יש רציונל למעבר ממשפחתית לסופר מיני, שיקלו למכור בעצמכם את הקורולה, ולקנות רכב חדש מהיבואן.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

השאלה כמה תקבל על הרכב אם תנסה למכור אותו לבד בעצמך.

עד כמה שידוע לי אפשר להוציא I20 חדשה מהסוכנות בפחות מ-100K,

כך שאם תמכור לבד ותקבל מחירון תצטרך להוסיף פחות מ-56K.

אם אין לך עצבים וזמן לחכות לקונה שיתן לך מחירון על הרכב יכול להיות שזו עסקה טובה.

פורסם

i20 מנוע 1.4 לדגם האוטומטי לא ידוע לי כרגע רמת הגימור (אני אראה את הרכב בדקות הקרובות).

ההחלפה היא לרכב חדש, קטן וחסכוני יותר כי 99% יש נהג אחד ברכב.

אני לא יודע מה רמת הגימור של הטויוטה היא נקנתה מאוויס בעבר כרכב משומש, זה הרכב המשפחתי ואני לא נוהג עליו.

אין לי מושג כמה נקבל עליו אם נמכור לבד, להורים שלי אין כוח להתעסק בזה במידה והעסקה על גבול הכדאיות.

כל הזמן היינו עושים החלפות מליסינג רק שהפעם ברכב חדש.

אשמח לדעות נוספות!

פורסם

עכשיו אני מבינה את הרציונל מאחורי המעבר, ואני מכירה את העסקה הזו של אוויס (לטובה).

הi20 היא רכב פשוט ואמין, שיהיה טוב לנהג יחיד לנסיעות עירוניות/קצרות, ופחות נוח למרחקים ארוכים.

כלכלית זה כנראה לא הצעד המשתלם ביותר לעשות, אבל אם לא רוצים להתעסק במכירה וקניה, גם הנוחות מהווה שיקול.

אם יש רכבים אחרים שנכנסים במסגרת ה"רכב חדש", הייתי ממליצה לבחון גם אותם גם ורק אז להחליט (דוגמת סוזוקי סוויפט, מאזדה 2). אם כבר להוסיף מעל 50 אלף ש"ח, אז שיהיה על משהו שנבחר בצורה מושכלת.

פורסם

תודה רבה!

עשינו סיבוב וראינו את הרכב. לא התלהבנו כל כך. לאחר מכן נסענו לסוכנות של סוזוקי וההורים שלי ממש התלהבו מהסוויפט.

הבחור שם אמר שהרכב עולה 96,000 וזה נראה לי נמוך מידי. כנראה זה לא כולל את התשלום המלא "על הכביש" כמו שאמר לנו המוכר בסוכנות של פולקסווגן על הפולו.

הטרייד אין האפשרי דרך הסוכנויות שבו מורידים 22 אחוז מערך הרכב כליסינג פלוס עוד אחוזים נוספים שונים מרגיש ממש שחיטה.

ננסה למכור את הרכב באופן פרטי לפחות לזמן קצר ולראות האם משתלם "הטירטור" שהוריי מנסים להתחמק ממנו.

חיפשתי ולא מצאתי איפה יש מחירון שמכניסים בו את כל הנתונים לקבלת מחיר מחירון של רכב משומש (יד, קילומטרז, ליסינג וכו'). יש כזה?

האם 96 אלף זה המחיר "על הכביש" לסוויפט?

פורסם

אם בכוונתך לסוזוקי סוויפט החדשה GLS אוטו' 1242

המחיר הוא 95.900 ש"ח ללא תוספת עליה לכביש.

לדגם GLX מחירון - 99,700

וGLX-I מחירון 105 אלף עגול

ענת

אוויס

תודה רבה!

עשינו סיבוב וראינו את הרכב. לא התלהבנו כל כך. לאחר מכן נסענו לסוכנות של סוזוקי וההורים שלי ממש התלהבו מהסוויפט.

הבחור שם אמר שהרכב עולה 96,000 וזה נראה לי נמוך מידי. כנראה זה לא כולל את התשלום המלא "על הכביש" כמו שאמר לנו המוכר בסוכנות של פולקסווגן על הפולו.

חיפשתי ולא מצאתי איפה יש מחירון שמכניסים בו את כל הנתונים לקבלת מחיר מחירון של רכב משומש (יד, קילומטרז, ליסינג וכו'). יש כזה?

האם 96 אלף זה המחיר "על הכביש" לסוויפט?

פורסם

כמו שכתבה ענת, 96 אלף זה מחירון לרמת הגימור GLS, לא כולל אגרת רישוי ומס בולים וכדומה. "על הכביש" תגיעו ל103-104 אלף ש"ח.

מחיר מחירון אפשר לקבל ממחירון יד2 (אליו כבר הגעת), או לחפש בגוגל "מחירון רכב לוי יצחק", שזהו מחירון בתשלום. לפעמים יש הבדל משמעותי בין המחירונים, ואז או שעושים ממוצע, או שבודקים קצת את מחיר השוק (באילו מחירים מתפרסמים רכבים דומים לשלך) ולפי זה מחליטים איזה מחיר לבקש.

אני שמחה שהסוויפט מצאה חן בעיניהם, בעיניי היא הרבה יותר "אוטו" מהi20.

עדכן אותנו.

פורסם

יש מבצע של חבר על הדגמים של סוזוקי וביניהם הסוויפט , כדאי לבדוק אם יש איזה חבר או קרוב משפחה בקבע

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים, אין שום דבר חדש כי אנחנו לא הכי ממהרים אבל מה שגורם לעיקוב הוא הכל! כלומר לאחר שפרסמתי את הרכב ביד 2, לא התקשרו אפילו פעם אחת. בנוסף, דבר שחשוב להורי מרכב חדש וקטן שיהיה חסכוני ובעיקר שתא המטען יכול להכיל מיטת מסאזים (אנחנו בוחרים רכב לפי תא המטען בגלל זה) והסוויפט עם תא מטען פיצפון.

מחיפושים באינטרנט ראיתי שהונדה ג'אז ממש חסכונית ואני מניח שיש לה תא מטען גדול כי היא מרווחת אבל המחיר כנראה 128000 ש"ח.

אתם מכירים רכב קטן וחסכוני עם תא מטען גדול יחסית ועדיף גם שהטיפולים לא יהיו יקרים?

אשמח לעצות.

פורסם

לא יודע האם עוזר אבל לידיעתך, אלבר מוכרים I20 עם אפס קילומטר ב82 אלף (1.4 אינספייר אוטומטית).

המידע בן שבועיים אז אני לא לוקח אחריות :)

פורסם
טוב חברים, אין שום דבר חדש כי אנחנו לא הכי ממהרים אבל מה שגורם לעיקוב הוא הכל! כלומר לאחר שפרסמתי את הרכב ביד 2, לא התקשרו אפילו פעם אחת. בנוסף, דבר שחשוב להורי מרכב חדש וקטן שיהיה חסכוני ובעיקר שתא המטען יכול להכיל מיטת מסאזים (אנחנו בוחרים רכב לפי תא המטען בגלל זה) והסוויפט עם תא מטען פיצפון.

מחיפושים באינטרנט ראיתי שהונדה ג'אז ממש חסכונית ואני מניח שיש לה תא מטען גדול כי היא מרווחת אבל המחיר כנראה 128000 ש"ח.

אתם מכירים רכב קטן וחסכוני עם תא מטען גדול יחסית ועדיף גם שהטיפולים לא יהיו יקרים?

אשמח לעצות.

טויוטה ספייס ורסו, המתחרה לג"אז מבית טויוטה, חסכונית, הבגאז" גדול יחסית לסופר מיני 5 דלתות, אבל עדיין קטן יחסית לסדאן, ד"א אני לא חושב שיש טעם לשדרג קורולה 2006 לI20 חדשה, אתה משנמך ברוב התחומים.

פורסם

אתה צודק שאין טעם לשדרג, זה מה שאמרתי להוריי גם כן.

טויוטה ספייס ורסו נשמעת טובה. נבדוק את האפשרות הזו, תודה.

אשמח לדעות נוספות.

• תוכן חדש...