Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 1.6 או 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

כרגע לפני רכישת אלפא 147, התכנון הוא 2002 ידנית. זה המקום לציין שמדובר ברכב הראשון שאני רוכש באופן פרטי (חייל משוחרר).

בלוחות מצאתי שני רכבים שנראים טוב, הבעיה שה2.0 יד חמישית וזה טיפה מלחיץ אותי... קיוויתי אולי מישהו פה מכיר את הרכבים ויוכל להמליץ, עד כמה משמעותי ההבדל בעלויות האחזקה והביטוח? והאם שני הדגמים סובלים ממחלות שונות? (באמת שניסיתי חיפוש, לא מצאתי תשובות לשאלות שלי) או אפילו מכיר את אחד מהם באופן אישי ואני יותר מאשמח לקבל מידע בהודעה פרטית.

צירפתי בקבצי תמונה את המודעות שהתעניינתי בהן.

תודה על העזרה.

Capture.JPG

Capture2.JPG

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

מקריאה פה בפורום אני מבין שהיה מוסך בבית דגן שהתמחה באלפא, לאחרונה הוא עבר לרחובות.

מציע לך לקפוץ למוסך, מספרים נפלאות על הבעלים של המוסך, מן הסתם הוא ינדב לך מידע אמיתי על שני הדגמים, כולל עלויות וכו'.

בהצלחה

פורסם

המוסך הינו "אלפא איציק" http://alfa-tuning.co.il/ - אין לי נסיון אישי איתו (אני מקווה שיום אחד כן)- אבל ממה שקראתי - הוא מהמובילים שבמוסכי אלפא.

אני חושב שה-2.0 תתגמל אותך ביותר הנאה מנהיגה, מאשר ה-1.6, אך תהייה יותר יקרה לאחזקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אומנם זאת אלפא אחרי עשור על הכביש, וניראה טיפה מפחיד, אך מהדגם הזה ( למעשה מ156 ) אלפא כשתנתה לטובה הן באיכות ההרכבה והן בחומרים, ובנוסף החלה לייצר מכוניות איכותיות הרבה יותר ממה שייצרה בשנות השמונים והתשעים.

כמובן שאני לא בטוח שחייל משוחרר צריך כרכב ראשון את הדגם בעל 2 הליטרים, אבל זה לא עינייני כאן.

אני אומר שמ2 ליטר תהיה יותר הנאה, ואני הייתי אומר, אם כבר אז כבר.

לגבי התחלס, צריך לזכור ששני הדגמים אינם נפוצים, מה שאומר בעיות של חלקים הן בישור קו והן בשותף, ואילו אין את הבעיה, אז החלקים עולים סכומים מכובדים.

ההגיון הבריאה אומר משום מה שה2 ליטר תהיה יותר יקרה לטיפול ואחזקה.

כל השאר, אני מקווה ישפכו לך אנשים שמכירים יותר את הדגמים.

מה שכן אני מאמין שמוסך תילתן בפתח תקווה או/ איציק מרחובות, בנוסף מועדון אלפא יתנו לך את המןדע הנחוץ.

פורסם

הירוקה מוכרת מאד במועדון, פרט למוכר כל בעליה הקודמים ידועים. טופלה תמיד כראוי וביד נדיבה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני אומר שמ2 ליטר תהיה יותר הנאה, ואני הייתי אומר, אם כבר אז כבר.

לגבי התחלס, צריך לזכור ששני הדגמים אינם נפוצים, מה שאומר בעיות של חלקים הן בישור קו והן בשותף, ואילו אין את הבעיה, אז החלקים עולים סכומים מכובדים.

נמכרו לא מעט 2.0 156.

דווקא בגלל זה היתי הולך על 2.0.

1.6 120כ"ס די נדיר.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
נמכרו לא מעט 2.0 156.

דווקא בגלל זה היתי הולך על 2.0.

1.6 120כ"ס די נדיר.

נכון שתאורתית עדיף 2 ליטר, אבל לגבי הרכב עצמו ולא רק מנוע גיר, עדיין לא כזה פשוט מבחינת חלקים, ביחס לכל שאר המכוניות שנמצאות בשוק היום.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

גיליתי שה2.0 המדוברת נמצאת עכשיו אצל סוחר רכב, שזה מעלה לי שאלות נוספות ומפחיד עוד יותר.

למרות שמאוד הייתי רוצה את הגרסא החזקה, אולי כי אני מפחד להתבאס מהפרשי הכוח מול הלאון 1.8 שיש עכשיו בבעלות המשפחה, אני חושב שאלך לכיוון ה1.6, עם יד נמוכה יותר, מידע על הבעלים הקודמים (תודה למר RK :wink: ), ועלויות ביטוח ואחזקה נמוכות יותר, כרגע זאת נראית לי העסקה הנכונה..

אז שוב תודה לכולם, ואני מקווה לעדכן תחילת שבוע הבא עם תמונות :twisted:

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
הירוקה מוכרת מאד במועדון, פרט למוכר כל בעליה הקודמים ידועים. טופלה תמיד כראוי וביד נדיבה.

אכן צודק. שלוש הידיים הראשונות של הרכב הזה הן של חברים במועדון אלפא רומיאו ישראל, ובמרבית חייו הוא טופל כיאות וקיבל יחס הולם.

אין לי היכרות כלשהי עם בעליו הנוכחי ואינני יודע באיזו רמה הוא מתחזק את הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...