Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יותר מידי זמן חיפשתי ולבסוף מצאתי משהו נחמד אומנם עם חריגה מהתקציב

אז ככה morel maximo קדימה

סאב boston g1

מגבר hertz he 4

בקרוב רמקולים קוקסיאלים אחורה של BOSTON

מה אתם אומרים?

פורסם

רמקולים ממש סבבה אישית אהבתי יותר טמפו.

הG1 אחד הסבים אישית אני ממש ממש אוהב את הסאונד שלו.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

בעקרון לא הייתי אמור לקחת את הבוסטון. שמעתי audio system ולא כל כך אהבתי . הוא היה חד מידי. אז חיברתי magnat היה הבדל עצום כימעט לקחתי אותו. ואז ראיתי את הבוסטון וחיברתי ופשוט הצליל שלו קנה אותי. המורל מאוד נחמדים. במיוחד הטוויטרים ונותנים שיפור. לא ציפיתי מטוויטרים לעשות כזה הבדל. כרגע יש לי מאחורה JBL שבשביל מערכת סבירה- ללא סאב ומגבר הם בסדר.

אבל עם סאב ומגבר אני ישקיע עוד 200 ש"ח ואני ישים בוסטון גם מאחורה . הייתה בין מגבר hifonics לhertz אמנם הhifonics יותר חזק אבל הוא אמר לי מה אתה מעדיף איכות או כוח. אז בתור אחר שלא שומע בווליום מטורף אני מעדיף איכות.

ובאמת הצליל כל כך נקי וכל דבר קטן ממש שומעים. עכשיו צריך רק להוריד שירים איכותיים :-)

פורסם

פשוט התכוונתי אל תשקיע ברמקולים אחוריים יותר מידיי.

כך לדוגמה אצלי ברכב, עד עכשיו היה לי זוג רמקולים קדמיים מקוריים של הרכב וזוג רמקולים אחוריים coax 6x9 של פולק אודיו שעולים לא קצת.

השבוע התקנתי קומפוננט של קיקר ks6.2 ומרוב העוצמה שלהם, לא שומעים בכלל את האחוריים עכשיו (אולי ממש קצת), אז בגלל זה אני אומר שלא תוציא סתם עוד כסף ותתבאס שלא שומעים אותם.

למען הסר ספק הרמקולים האחוריים גם מחוברים למגבר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

בגלל שיש לי כבר אחוריים אז זה עוד 200 ש"ח . אבל תיהיה לי חברה טובה ואמינה. הJBL פחות אהבתי אבל בכל מקרה הרמקוליים האחוריים רק משלימים את הסאונד. אז במקום JBL אני אשים BOSTON . אני לא מאמין שיהיה כזה שינוי משמעותי אבל יהיה שינוי מאוד אהבתי את הסאונד של BOSTON . אם היה לי כסף הייתי קונה עוד ציוד שלהם

פורסם

על תעשה טעות, אתה לא צריך רמקולים אחוריים. יש לך סאב, מה רמקול אחורי יוסיף לך? עוד רעש?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...