Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עברתי היום דירה וצצה לי בעיה שעד כה לא הפריעה לי:

כאשר אני רוצה לצפות בשידורי המחשב (למשל הקרנת סרט או ערוצי טלוויזיה) על גבי הטלויזיה שלי המחשב אמנם מקרין לי על הטלויזיה (חיבור HDMI) אבל במקביל ממשיך להקרין גם על המסך של המחשב.

עד עכשיו זה לא הטריד אותי כיוון שהמחשב היה ממוקם על הקיר הנגדי לטלוויזיה, עכשיו בדירה החדשה הוא הולך להיות ממוקם במקביל לטלוויזיה ואני לא רוצה לצפות ב-2 מסכים אלא שהוא (מסך המחשב) יהיה כבוי כאשר אני צופה בשידורי המחשב על גבי הטלויזיה.

אשמח לעזרת המבינים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תנסה להוריד את הבהירות של המסך. אין לי נסיון עם חיבור מחשב לטלוויזיה, אני מקווה שזה לא

יוריד את הבהירות גם ממסך הטלוויזיה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אין בעיה להוריד את הבהירות, זה גם לא פוגע בבהירות השידור בטלוויזיה, אבל זה לא פותר לי את הבעיה, אני צריך פשוט כיבוי מסך בעת חיבור לטלוויזיה.

בתוכנית חלונות מאוד קל לבצע, פה אין לי מושג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין בעיה להוריד את הבהירות, זה גם לא פוגע בבהירות השידור בטלוויזיה, אבל זה לא פותר לי את הבעיה, אני צריך פשוט כיבוי מסך בעת חיבור לטלוויזיה.

בתוכנית חלונות מאוד קל לבצע, פה אין לי מושג.

אם תוריד את הבהירות עד הסוף לא תראה כלום, זה פותר לך הבעיה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...