Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאסיק קאר בפ"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו ניסיון עם המקום הזה?

יש בגרופון דיל על כרטיסיית שטיפות או שטיפת פוליש/וקס ידנית (שבה אני מתעניינת) - באחלה מחיר, 179 ש"ח. אני פשוט לא רוצה לשלם בזול ובעצם לשלם ביוקר if you know what I mean...

תכננתי גם ככה לעשות פוליש ווקס בקרוב, קיבלתי הצעת מחיר כפולה (350 ש"ח) לכן אני בהחלט מתלבטת.

• ספונסר פורום
פורסם

בפ"ת יש את אחד ממכוני השטיפה הכי מקצועיים בארץ, אני ממליץ לך בחום לפנות אליהם, קלין קאר.

כאן תוכל לקרוא על אנשים שביקרו במקום.

פורסם

הניסיון שלי עם השוברים האלה הוא לא כזה מוצלח.

קודם כל אתחיל בציון שהרכב שלי לא נכנס למכונות שטיפה אוטומטיות ולכן המקום שבחרתי לקנות אליו שובר התעסק רק עם שטיפה ידנית.

המקום שהגעתי אליו היה קטן מאוד, בקושי יכל להכיל 4 רכבים. המקום היה מנוהל כמו שוק, כשהגעתי בשישי מוקדם בבוקר היה רק עובד אחד ששטף ואחד המנהלים שאמר לי שהעובדים האחרים לא התעוררו ולכן יש לו לחץ והוא ביקש ממני להחנות בחוץ ולחכות.

הבוס הלך ובנתיים נשאר רק השוטף, נכנס רכב לפני והשוטף קיבל אותו, כאשר באתי אליו בתלונות הוא שלח אותי אל הבוס, שכאמור לא נמצא.

כאשר הבוס חזר כבר התחילו לעבוד על האוטו של הבחור אז הוא אמר לי שאין לו מה לעשות.

כאשר כבר הגיעו לשטוף לי את הרכב בשניה האחרונה תפסתי אותם לפני שמרחו לי סבון על האוטו עם מטאטא!

ביטלתי את העיסקה וברחתי משם כל עוד נפשי בי.

אז sagishm, כן, יש מקומות ששווה לשלם פי 5 מאשר שתצא עם נזק!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

את קלין קאר אני אכן מכירה, תודה :-)

redroze - מזה פחדתי. אני אומנם "מכירה" את המקום, לא שטפתי את הרכב שם מעולם אך אני עוברת על יד בדרך לעבודה כל בוקר והוא די מלא.

מצד שני, זה לתור של השטיפות במכונה...

כנראה שאני אלך על ההצעה שקיבלתי, מקום שיש לי ניסיון איתו ואני מבסוטית ממנו - אומנם אשלם כפול אבל לפחות הלב יהיה שקט :wink:

פורסם

אכן חשוב לציין שאני דברתי על מקום אחר (בת"א) שהיה הסדר איתו באחד מאתרי השוברים ולא על קלאסיק קאר.

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על השטיפה הידנית בדרום ת"א שהוצעה בגרופון?

כי דווקא פעם אחרונה שראיתי אותם חשבתי לקנות שובר לשטיפה וניקוי של

השטיחים/ריפודי רצפת הרכב, כי רצפת הרכב מטונפת, ועם הספריי של STP

לא יורד כמעט כלום. זה צריך ניקוי יסודי ורציני.

פורסם

מדובר על לפני שנה בערך, אני חושב שקוראים להם שטיפת האומנים אבל אל תתפוס אותי במילה.

בכל אופן, לאנשים כמונו ששומרים על הרכב שלהם בצורה מעט שונה מהישראלי הממוצע המקומות האלה מאוד לא מומלצים.

פורסם

אז נראה לי שזה לא אותו מקום. אני מדבר על מקום שנקרא שטיםה ירוקה בשלמה.

http://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/rehitzayerukaa/6860342

יש להם דיל של שטיפה וניקוי הריפודים/רצפה עם מכונה מיוחדת. יכל להתאים לי בול,

אבל אף אחד ממי שאני מכיר לא ניסה אותם.

• תוכן חדש...