Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה אחת מהסוכנות הביתה בחמישי,

נסיעה שניה מהבית לאונ׳ היום, מגיע לחניה, מסמנים לי שיש לי פנצ׳ר.

חונה ורואה גלגל שחסר בו אוויר אבל לא הרבה ובנסיעה לא הרגשתי,

אולי מהחניה?

יש לי מה לעשות עם זה?

אני שם תרזרבי ואז מה עם במפונצ׳ר? קונה חדש זהה וזה? נאחס

פורסם

נוסע לפנצ'ריה (עם הגלגל החלופי על מנת לא לפגוע בג'אנט), מתקנים לך את הפאנצ'ר או מחליפים במידה ויש קרע רציני. בדרך כלל מחליפים את שני הצמיגים.

ככל הנראה יתקנו לך את הצמיג בפנצ'ריה, לא ביג דיל אבל דיי מבאס.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

מה קונה חדש ? לא הבנתי אותך?

אם יש לך פנצר בצמיג הזה, אתה מפרק אותו ומתקין את הספיר ונוסע לפנצריה הכי קרובה והם יש ר מתקנים לך את הפנצר ומפרקים את הספיר ומתקינים את ההוא במקום שלו וזהו סע לשלום.

אתה התכוונתה לקנות צמיג חדש? למה מה הוא נקרע?

אם יש פנצר זה לא סוף העולם נשמה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

מעצבן מאוד.

לי היו שתי חורים בגלגל בשבוע שעבר. (אחד קטן מאוד שלא שמו לב אליו בפעם הראשונה, ושני קצת גדול יותר שעוד באותו יום נגמר האוויר.

תתחיל להרגיש את הפאנצ'רים וחוסר האוויר.

אתה עוד לא מכיר את הרכב ב100 אחוז, אבל תתחיל להכיר, ותוודא לבדוק לחץ אוויר כל שבועיים מקסימום.

פורסם

אולי מהחניה.

בכל מקרה, אם אני זוכר נכון החלופי מאותו דגם צמיג ואפילו מאותו שבוע ייצור, למה לא להשאיר את החלופי?

פורסם

נו אז? גם לי בפאביה הקודמת בנסיעה הראשונה איך שהגעתי הביתה ראיתי בורג קודח (פח לפח,שחור,טרס,1/2*8 לאוהבי פרטים עמוקים :p) בגלגל האחורי.

קורה - תחליק אחינו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ראיתי את הכותרת מקודם לפני העריכה וישר עלה לי בראש: הנה עוד מישהו שקנה איביזה חדשה ונפל עליה בניין :shock:

כולה פאנצ'ר, תרגע. :roll:

פורסם

אתה יכול גם להשאיר את הספייר אם זה אותו גודל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...