Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי היום לקבל רכב חדש, דיי נהרסה לי החוויה כי יצאתי עצבני ובלי האוטו.

1. הבחור לחץ שאני אחתום לו במקום רגע אחרי שהסביר לי על הרכב, זה היה מעצבן

2. אמרתי לו שאני רוצה לבדוק דברים, הוא שאל מה ורצה לעזור לי, אמרתי לו שאני רוצה זמן בשקט ובסוף הוא קלט והלך.

3. גומיית חלון נהג שיש בה חור\קרע - תוחלף

4. שריטות גג - מה שבאמת הרגיז זה היחס.

מצאתי מצבור קטנות, הוא התווכח איתי, כל הזמן טען שזה לא שריטות אלא דבק ושיורידו לי את זה עם פוליש.

מתישהו הוא אמר שאני נראה לו עצבני\לחוץ וש"זה רק אוטו". ממש מעצבן.

מצאתי הייתה אחת "ארוכה" לאורך קצת שונה, אותה הוא הראה לי איך עם סמרטוט ואיזה חומר הוא מוריד. אוקיי.

מצאתי עוד קטנות פה ושם ואפילו לא הוצאתי אותו לשמש לגמרי אלא מתחת לסככון, אבל רואים ומרגישים באצבע.

מתישהו חזר ואמר שקרא גם למנהל. השאירו אותי עם האוטו אחרי שהמנהל גם ראה לא לפני שהלחיצו על השעת סגירה (קבעו איתי שעה לפני סגירה).

5. בסופו של דבר יעשו פוליש לגג, יחליפו גומיה. הרגיז שבהתחלה "זה לא שריטות" ואח"כ זה הרצאות על שהאוטו עובר עד לכאן ולכל אוטו יש קצת שריטות וגם לרכב תצוגה יש וכד'. במקום לדאוג לי, מתווכחים שזה בסדר, כאילו עושים לי טובה ולא אני שילמתי עשרות אלפי שקלים.

עוד דברים

6.כשהתכופפתי במושב נהג ראיתי כבל קצת מציץ בצבע חום, יש מה "לדרוש לעשות" עם זה?

(טראומה מכבלים מרכב קודם, אבל כאן במפורש לא בוצעו שום התקנות)

7. צמיג אחד הוא משבוע 08, השאר משבוע ייצור העוקב - מניח זה בסדר (?)

ואז גם חשבו שאחתום ורק אחכ יעשו הכל, לא קרה עוד.

-פדנט, אבל רכב ראשון.

פורסם

אם תרשום באיזה רכב מדובר ייעצו לך מה עוד לבדוק.

ואתה לא פדנט, רכב שקונים במחירים האלו צריך להגיע כמעט לגמרי מושלם. אפילו על הפיאט הישנה שלי אין שריטות, אין סיבה שעל רכב חדש יהיו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לגבי הצמיג זה מפברואר השאלה אם זה 2012? יכול להיות שהיה פנצ'אר,גלגל הספייר חדש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי הצמיג זה מפברואר השאלה אם זה 2012? יכול להיות שהיה פנצ'אר,גלגל הספייר חדש?

ההבדל בצמיגים נראה לי זניח אני מניח, זה שלושה עם 09 ואחד עם 08, של 12

הרזרבי לא בדקתי ייצור

פורסם

ההבדל בצמיגים זניח , אני היתי מבקש החזר על השריטות בגג והולך למקום איכותי (איכותי לא תחנת דלק) ומשלים עם פוליש .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני מבין את הרגשת פותח השרשור שכן קקונה של רכב ראשון הוא מינימום מצפה לקבל את המקסימום וזה בהחלט מובן אבל,

אנחנו לא בארה"ב אלא בישראל.

1. קורה שרכבים חדשים מגיעים עם "פסים" שניראים כמו שריטות אבל זה בעצם דבק שנשאר מהנילונים.

כשאני קניתי את הרכב שלי באתי על פנס לד ועברתי על כל האוטו

2. נגד שריטות אפשר לטפל בפוליש וזה לא פוגע ברכב ואתה יותר ממוזמן לדרוש פיצוי (כמו טיפולים, החזר כספי, מערכת לרכב וכו...).

כשחברה שלי קנתה אופל קורסה משלמה סיקסט הרכב הגיע עם שריטה, אחרי התיקון הראשון הרכב חזר עם שריטה במקום אחר, שרצינו לבטל את העסקה אמרו לנו שאין אפשרות כזאת ואנו מחוייבים לקחת את הרכב ואם נחליט שלא אז יחיבו אותנו בעלות אחסנה.

אני חושב שכל עוד מדובר על משהו קוסמטי, אפילו עם זה מעצבן, תתעד/תצלם/תקליט, תבקש שיטפלו, דרוש פיצוי הולם וצא לדרכך מרוצה עם מכונית חדשה!

אם הייתה בעיה מכאנית לא הייתי מתפשר לרגע!

קח את זה באיזי וסע בזהירות.

הדברים נכתבו נניסיון אישי.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...